QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 xaty said: Ben çift değilim ki.. Çift değilim.. Tekim. Slovenya da çift olmana şaşırırdım zaten :D
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 foruma getirilen kızı nabıcaz olm. sanal şuanda zaten hepsi, gerçekliği yok
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ağustos'ta ayrılmıştık galiba (kendisi üyeydi buraya, hala da üye). Eylül'de buraya geldim.
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 xaty said: Ağustos'ta ayrılmıştık galiba (kendisi üyeydi buraya, hala da üye). Eylül'de buraya geldim. hmm ne derler; geçmiş olsun? :S
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Geçen geçti zaten de iyi olduğunu düşünüyorum. Kavgalı, olaylı veya tartışmalı bitmemişti; öyle olmasının daha iyi olacağını konuşup ayrılmıştık. Başta zor oluyordu da sonra bakınca iyi yapmışız dedim.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 guzel seyler soyleyin lutfen. sdfs kısıtlı imkanlarla yapılmıs. internetin kotulugu ustune moral bozulmustur
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 makarna başarılı ama salata pek çekici görünmüyor. malzemeleri karıştırmak yerine yanyana koymayı tercih ediyorum ben, renkleri falan daha güzel görünüyor
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 :( bi daha sadece nutella ve ekmek yicem
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ee salçalı makarna görüyorum ben orda?
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oha salça deil o. napoliten sosu. karabiberine kadar uğraştım o sosa
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 makarna dediğine mantar koyacaksın, brokoli koyacaksın fesleğen koyacaksın hatta üşenmeyip tatlı ekşi sos yapacaksın. sardalya falan da ekleyebilirsin. bir sürü kombinasyon denedim tatlı ekşi sos ile her şeye gidiyor valla
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 barbu said: :( bi daha sadece nutella ve ekmek yicem üzülme makarna basarılı, ugrasıp yapmıssın işte afiyet olsun, bakma sen bunlara, kıskandılar bence :P
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 barbu said: guzel seyler soyleyin lutfen. sdfs kısıtlı imkanlarla yapılmıs. internetin kotulugu ustune moral bozulmustur kıyamam lan! canım ciddi güzel gözüküyor sen bana özelden tarifide yaz bende yapcam yarın koyarım fotografını ama 4mb olmaz benımkı makınem okdar iyi cekim yapamıyor.
Öne çıkan mesajlar