QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 xaty said: Ben çift değilim ki.. Çift değilim.. Tekim. Slovenya da çift olmana şaşırırdım zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 foruma getirilen kızı nabıcaz olm. sanal şuanda zaten hepsi, gerçekliği yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Ağustos'ta ayrılmıştık galiba (kendisi üyeydi buraya, hala da üye). Eylül'de buraya geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 17'nin %70'i kaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 17*70/100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi sanal erkekten iyidir fede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 xaty said: Ağustos'ta ayrılmıştık galiba (kendisi üyeydi buraya, hala da üye). Eylül'de buraya geldim. hmm ne derler; geçmiş olsun? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 afiyet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Geçen geçti zaten de iyi olduğunu düşünüyorum. Kavgalı, olaylı veya tartışmalı bitmemişti; öyle olmasının daha iyi olacağını konuşup ayrılmıştık. Başta zor oluyordu da sonra bakınca iyi yapmışız dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 beyler sıkı durun upload bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kısfmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hadi gariii neydi bunun adı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bu muydu? j/k acıktım şimdi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 guzel seyler soyleyin lutfen. sdfs kısıtlı imkanlarla yapılmıs. internetin kotulugu ustune moral bozulmustur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 varlok said: bu muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 makarna başarılı ama salata pek çekici görünmüyor. malzemeleri karıştırmak yerine yanyana koymayı tercih ediyorum ben, renkleri falan daha güzel görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 :( bi daha sadece nutella ve ekmek yicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ee salçalı makarna görüyorum ben orda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 oha salça deil o. napoliten sosu. karabiberine kadar uğraştım o sosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 makarna dediğine mantar koyacaksın, brokoli koyacaksın fesleğen koyacaksın hatta üşenmeyip tatlı ekşi sos yapacaksın. sardalya falan da ekleyebilirsin. bir sürü kombinasyon denedim tatlı ekşi sos ile her şeye gidiyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 barbu said: :( bi daha sadece nutella ve ekmek yicem üzülme makarna basarılı, ugrasıp yapmıssın işte afiyet olsun, bakma sen bunlara, kıskandılar bence :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 barbu said: guzel seyler soyleyin lutfen. sdfs kısıtlı imkanlarla yapılmıs. internetin kotulugu ustune moral bozulmustur kıyamam lan! canım ciddi güzel gözüküyor sen bana özelden tarifide yaz bende yapcam yarın koyarım fotografını ama 4mb olmaz benımkı makınem okdar iyi cekim yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 makarnada kıl var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar