xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 4mb'lik resim niye koyuyorsun ki, küçült öyle koy güzel güzel. örn; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya daha once yuklemistim gene bole bi resim. 4mb ından deil sanmiorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 4MB?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 hangi boyuta kuculttunuz siz upload yapmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 4MB resim mi olur lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 üstüme gelmeyin. resim cok dolu, cok super ondan 4mb. boyutundan degil, pixelinden degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 normalde 1200x1024'e küçültüyorum da yukardakini küçültmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 karlar süpermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yok ya. onla alakası yokmus. en dandik resmi bile upload edemiyorum. internet feci. google 15sn de acildi. ffs spanish telekom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Çok güzel değildi aslında o gün, uzun süredir yağmıyor kar :( Hatta bugün şehirdekiler eriyordu baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 her ispanyol 4mb resim upload etse.. ohoooo.... e tabi çöker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 4mb resim çekmemeli kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi 1 mb dan yukarı resim görmedim daha şu ana kadar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 neresi orası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 elin gonzalesi öle değil işte.. adam boğa karşısından çıkmış gelmiş bilgisayar karşısına.. boğanın kanlarını elinden sildikten sonra oturmuş "ola amigo.. aha teknolociye bah lan!" diyip resim upload etmeye kasıyor.. sonra net çöker işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ahahah ahahahahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 pis ispanyol köylüsünü netten uzak tutmazsan nasıl girecek vatanımın alisi velisi internete.. önemli konular bunlar. gülmeyelim lütfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ispanyada olsam evde oturup nette foto yükleyeceğime, barlara gidip latin hatunlarla takılırım. ah ulan değerini bilmiosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 QueenofSpades said: neresi orası? Bana sorduysan, Slovenya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Sana sormuştum evet, çok güzelmiş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 dasaaa said: elin gonzalesi öle değil işte.. adam boğa karşısından çıkmış gelmiş bilgisayar karşısına.. boğanın kanlarını elinden sildikten sonra oturmuş "ola amigo.. aha teknolociye bah lan!" diyip resim upload etmeye kasıyor.. sonra net çöker işte asdfgh hhahahhaha :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 slovenyada ispanyada olsam evde oturup nette foto yükleyeceğime, barlara gidip balkanlı latin hatunlarla takılırım. ah ulan değerini bilmiosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delucia Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ben olsam barlardan kızları toplayıp gelir evde topluca paticiğe girerdim hem slovenyaya gidemeyenlerde nasiplenirdi . Dimi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 dasaaa said: slovenyada ispanyada olsam evde oturup nette foto yükleyeceğime, barlara gidip balkanlı latin hatunlarla takılırım. ah ulan değerini bilmiosunuz öyle yapıcam da burada gece 01'de başlıyor, biz de 23 gibi içmeye başlıyoruz. ama burdakiler balkan değil slav. o yüzden 2 kere dışarı çıkıyorum geceleri. bi de 6 aydır burdayım (çrş günü dönüyorum) çok baymıştı aynı muhabbet haftanın 3 günü. sırf son günlerim diye tadını çıkarıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 latina > balkan slav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar