xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 kısalt falan belki ama omuzdan yukarısından kestirme bence
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 vaniLLe said: hadi agda partisi yapalim. erkekler dısarı bizi yalnız bırakın ay gecenlerde bi kkuaföre gittiim asdfghjk :D:D
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 vaniLLe said: hadi agda partisi yapalim. Ahaha nil.
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Armarandir said: aklıma geldi bi an. meme resmi falan lazım, muhabbet değişsin dicektim tam. gerek kalmadı
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 ya bide patenlerimi(buz patenı) satıcam arkadaslar ikinciel pazar alanına konu actım ama hödöööööö gitti uctu konu ilgilenen yok aklınızda bulunsun =) bu tek yıldız lı benım patenler bundan yuksek modelde =) ucuza bırakıyorum
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Armarandir said: aklıma geldi bi an. ZAAAA
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Armarandir said: aklıma geldi bi an. o kapıdan bakan şişmanı yeni fark ettim. anneleri filan mı o?
QueenofSpades Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 yazık ama ne kadar zalim şu kız milleti ya
daylan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 daylan said: ya bide patenlerimi(buz patenı) satıcam arkadaslar ikinciel pazar alanına konu actım ama hödöööööö gitti uctu konu ilgilenen yok aklınızda bulunsun =) bu tek yıldız lı benım patenler bundan yuksek modelde =) ucuza bırakıyorum niye kimse tınlamıo ya :D
calimero Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 daylan said: daylan said: ya bide patenlerimi(buz patenı) satıcam arkadaslar ikinciel pazar alanına konu actım ama hödöööööö gitti uctu konu ilgilenen yok aklınızda bulunsun =) bu tek yıldız lı benım patenler bundan yuksek modelde =) ucuza bırakıyorum niye kimse tınlamıo ya :D sory
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 daylan said: daylan said: ya bide patenlerimi(buz patenı) satıcam arkadaslar ikinciel pazar alanına konu actım ama hödöööööö gitti uctu konu ilgilenen yok aklınızda bulunsun =) bu tek yıldız lı benım patenler bundan yuksek modelde =) ucuza bırakıyorum niye kimse tınlamıo ya :D 38 numara, topuklu buz pateni çiftine ihtiyacı olan yoktur belki
balon Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 vaniLLe said: bence hafif kat yaptirirsan kabarmaz. ayni boyda kestirme hepsini. ahah abi bu kat olayını takılıyorum görüp görüp gülüyorum. kaçak müteahhit gibi hafif kat çıkalım sdf
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 azcık bekleyin. biraz once yaptıgım muthis napoliten ile salatamın resmini koyucam. hala yuklenmedi imageshack e.
xaty Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 bekliyoruz hala, kimse yazmamış, seni bekliyor herkes.
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 abi bok gibi ispanyanın interneti. telekomu ozledim o derece
varlok Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 barbu said: abi bok gibi ispanyanın interneti. telekomu ozledim o derece çarpılırsın
barbu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 4mb lık resmi upload edemedi. kafayi yicem. ben de hon filan oynamaya calisiyorum bu internet ile
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 imageshack e ediyosan kabul etmez normaldir :P
Öne çıkan mesajlar