Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hafif bisi ve bigmac... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 aynı lan,ki ben okula da gitmiyorum,niye hala böyle yasıyorum anlamış deilim.1 saate kahvaltı yapıcam mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Birazdan yemek fotoğrafları uçuşacak herhalde sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 napae YAP MA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hep bu durumlarda gece aciklanlar icin koydugum fotomu tekrar koyuyorum o zaman. OHHH BETER OLUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 HADİ BAŞLAYIIIIIIIIIIN!!!!!!! :/ sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 hiç canım çekmedi lan okadar canım çekmedi ki anca bukadar canım çekmezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 üstteki sofradan köfte dışında hiçbişeye özenmedim şahsen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ohh alllahtan masada isteyeceğim hiçbişey yok taze fasulye ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Köfte makarna için ölürüm şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 seni de allah kahretmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben o taze fasulyeyi görene kadar iyiydim.şu an bok gibiyim. pazarda fasulyelere bakıp uzulurken,bu yapılır mı su mevsimde.cidden kınadım=/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 bu saatte kokoreç gider, çıkıp alsam mı lan acaba??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 iskendere rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 kebap olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 abi bu saatte olabilitesi olmayan bir şey olduğu için iskender mantığı yok yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Benim canım kaç gündür ıslak hamburger, kokoreç, midye tava, suşüü, SUCUKLU PİDE falan istiyo. Her birini istiyorum. Kokoreçi geçen cuma yediydim ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 ben 2 saat önce HAYVANLAR gibi kelle paça+kaşarlı pide combosu girdim. BOL SARIMSAKLI BOL SİRKELİ DAYADIM PUL BİBERİ VERDİM TUZU ulan öyle bi coşkuyla anlattım ki utanmasam çıkıp bitane daha içicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 fede said: ohh alllahtan masada isteyeceğim hiçbişey yok taze fasulye ne lan çarpılırsın yemin ederim, bütün sahil kesimi insanı bir olur çarpıverir fatih! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 im a carnivore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 günün her saati kebap yiyebilirm ya. kahvaltı niyetine yiyodum sürekli bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 allah belanızı olm bela mısınız yürüyün gidin lan gece 4 te iskender fotosu konur mu ayıp be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 sipeyskeyk said: sesu said: Ne draması drama falan yok. Drama mı ? Ne draması la ? 50 yıldır forumdayım drama mrama görmedim. Bir gün en iyisinden gösteririz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2010 dikkatini çekiyorum başak, taze fasulye zeytinyaglı degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar