nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 utopia said: la photo cabine ahaha çok eğlendim. bi kız vardı sevgilim beni nasıl begensin diyordu,hatırladın mı,ona benzettim son fotoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 AHAHAH of hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 AAAAAAAAAAAYYYYJAHAHAHHAHAHAHAHHA BOYLE MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ahahahahah aşık kız bakışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 şükrü beni nasıl beğenirsin? slkdjfslf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 basıldınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 utopia said: la photo cabine ahaha çok eğlendim. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 utopia said: şükrü beni nasıl beğenirsin? slkdjfslf ahahahhads sadfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 utopia said: la photo cabine ahaha çok eğlendim. tu est tres belle ma cherie Dessine-moi un mouton! ajdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 ii yaptığın stajlar bi işe yaramış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Griswold said: Kırıklarını aldırıp adam gibi şampuan kullanacaksın. Odamda saç topakları yuvarlanıyordu benim bir hafta süpürmezsem, saç dediğin dökülüyor her türlü. Vahşi batı kafası yuvarlanmadan bahsediyorum, hani kasabalarda saman çöpleri tepişir top olur yuvarlanır rüzgarla falan. Ki bürositimin tekerlekleri hala aradaki saçlar yüzünden adam gibi dönemiyor. ahah aynen benımkinin tekerlei fırlıyo yerlerinden, temizleyip tekrar takıyorum, yalama oldular zamanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 vaniLLe said: utopia said: la photo cabine ahaha çok eğlendim. tu est tres belle ma cherie Dessine-moi un mouton! ajdf bien sur http://www.kucukprensonline.com/2e.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 bu saçların rulo durumu bende de var. Böyle bir dramın sadece bende yaşanmıyor olması rahatlatıyor. Herkes kestir tekrar uzat diyor ama gökçene bakıyorum kestirmiyor, aynı noktada sorun, diyorum np herhalde. Ama bir üçbuçuk durumu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DAZD!NGO Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Cuce said: Griswold said: Kırıklarını aldırıp adam gibi şampuan kullanacaksın. Odamda saç topakları yuvarlanıyordu benim bir hafta süpürmezsem, saç dediğin dökülüyor her türlü. Vahşi batı kafası yuvarlanmadan bahsediyorum, hani kasabalarda saman çöpleri tepişir top olur yuvarlanır rüzgarla falan. Ki bürositimin tekerlekleri hala aradaki saçlar yüzünden adam gibi dönemiyor. ahah aynen benımkinin tekerlei fırlıyo yerlerinden, temizleyip tekrar takıyorum, yalama oldular zamanla benim saçlarım nispeten kısa ama her yemegin içinden avuçla saç çıkartmaktan bıktım ! tarıyorum duştan sonra değişik bi şampuan kullanıyorum ama nafile deli gibi dökülüyo yastıgım özellikle kahverengiye dönüyo 2 günde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 O gözlüğü her gördüğümde yetenekli arkadaşlarımın siyah pipetten yaptıkları gözlükler geliyor. Aynısını yapıyorlar neredeyse, en azından görünüşleri aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 yurt odasında gözlük ve şapka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 o gözlükler de amma moda oldu ha. herkesde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 popüler bi gözlük mü? öyleyse tiksineyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
varlok Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 tiksinç zaten. no offense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kanye west gözlüğü. rahatça tiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 O kadar da popüler değil, bende yok mesela. Bazen el yapımı veriyorlar, tek sefer takıp atıyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 kbde beleşe dağıtıyolar çünkü sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2010 o gözlükler moda ya bize mariachi vermişti. baya oldu alalı kızlar güzeldi barda çalışırken takmıştık eğlenceliydi onun hatrına evde duruyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar