irin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Selaaam ben uyuyamıyoruuuuum bir dönem çok ağır kafalar yaşadım çocukluğuma inmeye karar verdim lakin ki önemli bişi bulamadım
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 son fotoda bagimsizligini mi ilan ediyorsun?
pogodi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 olm son fotoda sol bacağındaki kas kalp atışlarımı hızlandırdı...
Azmodai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 aniden baleye firlamadan once hazirlik yapmis.
irin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 son fotoda siz buna yağmur mu diyorsunuz diyorum. ayrıca cansıncan,bir telefon kadar yakınındayım biliyorsun gfdfhjgk
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 bu foto çekilirkene elde poşet olması olayını ben de çok yapıyorum.. bütün milletin fotoları geliyor.. "adam tatilde" "kız deniz kenarında" benimkilerde hep bi "dasaaa ekmek almaya gitmiş" "dasaaa köfte yaptırmış" "dasaaa and the bazaar invaders" havası.. o iğrenç beyaz poşetten nefret etsem bile paso bi yerlerden buluyorum.. =( pis poşetler! fotoların dibine dökülen kibrit suyudur onlar
irin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 mersi şekerlerim @dasaaa, bende ilk kez oluyor da bu poşet davası,annem felekat.kadının her yerde elinde bir poşet var skandal gibin. şelale,bilumum antik şehir resimlerinde bile elde poşet! içinde ne olduğunu asla hatırlamıyor üstelik dsf
xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 hmm.. benim de 1 ay kaldı :( hiç dönesim yok
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ben içinde ne olduğunu da hatırlıyorum gerçi.. gelgelim hep poşetleniyorum.. millet karizma şekilde gezerken ben de hep bi "az sonra eve gidiciim de bakkaldan 2,5luk kola kaptım" sıcaklığı ile "dasaaa efendi iki ekmek bi süt" laubaliliği arasında o fotolar..
irin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 xaty said: hmm.. benim de 1 ay kaldı :( hiç dönesim yok uzat uzatabildiğin kadar ya,çok güzel slovenya,ben çok çok hoşlanmıştım kendisinden.encoy dasaaa ,poşetli foto buldum ama bu çok da kötü değil. ALışveriş yaptım mutluyum poşetleri bunlar sdf kapital poşetler için tık
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 karizmatik suratımın fotoğraflarıyla irin'in sevimliliğini yerle bir edicem birazdan. tüm ilgiyi çekicem
xaty Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 aslında çok istiyorum uzatmayı ama imkanım yok malesef. ikinci dönem bitirme projesine başlıyorum, kendi okulumda olmam lazım. slovenya'nın neresindeydin sen?
irin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 ehahha audrey meydan diyorum o zaman!hatta yaparsın aslansın kaplansın zira ben daha foto koymam meydanı boş bırakıyorum
Devokai Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 Mesaj tarihi: Ocak 14, 2010 izmire geldiğimde ilk iş seni dövücem abi. kaç benden
Öne çıkan mesajlar