Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 arkadaşlar boy psikolojik bir şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bir kızdan en az 15cm kısa olmalıyım. Yoksa yan yana durmam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 abi o boyla zaten başka şansın yok aslkdjasljkdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 resim falan koyun da muhabbet değişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ya ben yanımda komplekse giren adam istemiyorum öyle topuklu giydirmicek kadar. Çok sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 değettt!! patinin en kısa erkeği kim lan çıksın ortaya. 1 hafta napae ile çıkacak ve sürekli sokaklarda sürtecekler... dağılabilirsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 boy insanın kendine yakışanı giymesidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 napae said: Ya ben yanımda komplekse giren adam istemiyorum öyle topuklu giydirmicek kadar. Çok sinir bozucu. selam, yanımda 20 santim bile topuk giyebilirsin. sdfsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Anket açın hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 daha sıkıcı muhabbet olamazdı heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Hadi biriniz fotoğraf koyun bence de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bnce de boylar uymalı, çok sorun çıkıyor.. benden kısa kız arkadaşım vardı, topuklu giyip üstüne kaldırıma çıkarsa, biraz da eğimli bakınca aynı boyda oluyorduk :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kingpin var 1.55 falan boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 1.73 + 5 = 1.78 cm 1.78 + 5= 1.83 cm en az 1.83 cm boyu olanlar napae ile el ele gezebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 napae said: Ya ben yanımda komplekse giren adam istemiyorum öyle topuklu giydirmicek kadar. Çok sinir bozucu. iyide komplekse adam girmiyoki sen giriyosun "ya topuk giyersem adamımıdan uzun olursam!!!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 benim tam 1.83 boyum kilomda 74 david beckhamla aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ferrero yüz ifaden hala aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Cuce said: napae said: Ya ben yanımda komplekse giren adam istemiyorum öyle topuklu giydirmicek kadar. Çok sinir bozucu. iyide komplekse adam girmiyoki sen giriyosun "ya topuk giyersem adamımıdan uzun olursam!!!!" Ya o da var tabi. Benim o bahsettiğim 1.68lik erkek arkadaşım ağlıyodu be sürekli. Durup durup boyumun ne kadar uzun olduğundan bahsediyodu. Ne kadar sıkıcı bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 xaty said: Ferrero yüz ifaden hala aynı daha güleç oldum ya büyüdükçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Durup durup şişko olduğundan bahsetmesinden iyidir, veya herhangi başka bir fiziksel özelliğinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 meeeh, olmadıki sen kabul edince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 AHAHAHA ay. Bu geldi aklıma şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 oha neresi komik, psikopat mısınız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar