rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 golluma dönmüşsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Jahrein said: nası ya saç aynı sakal aynı tip aynı :D xaty 50 kilo felan o baya bi fark yaratıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Jahrein said: copry said: ankarada su birikintisi bulup kaçırmamak http://i1001.hizliresim.com/2010/1/5/261.jpg poz da güzel kız da güzel. ama ne yazık ki inci.sozlukspotta bizim forumu raidlemeye gelecek tipler bu fotoyu alıntı yapıp "gideri var" demişler. bence gideri var çok ayıp bi laf. mal mı arkadaşım bu? kız! ayıp. yazık. günah! resim de mi koyamıycaz artık =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 gideri elektrik, su, telefon faturaları, kredi kartı ödemesi ve teknolojik alet taksitleri olarak ele almak lazım yalnız. tabii kız ise tech. gadget yerini kızsal güzelleşme aparatları ve fasilitelerine bırakıyor. cümle içinde kullanalım "aylık 725.30TL giderim var" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Oha ben de şimdi gördüm, ne dertleri var peki bunların? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ayda 725.30 TL lik kız bul öpte başına koy. bitki mi bu suyla yaşasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 örnek babam o örnek.. aslında bunların çiğköfte ile yaşayanları var. onlar feciymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ferrero said: o zaman benim fotoğraflarıma kömürcü, kapıcı, madenci diyenler de beni beğeniyor. ABİ KIYAMAM YA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Jahrein said: poz da güzel kız da güzel. ama ne yazık ki inci.sozlukspotta bizim forumu raidlemeye gelecek tipler bu fotoyu alıntı yapıp "gideri var" demişler. bence gideri var çok ayıp bi laf. mal mı arkadaşım bu? kız! ayıp. yazık. günah! HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHA jahrein off hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Benim resimi alıntıladığım sayfayı koymuşlardı oraya, değiştirdim mesajı, alıntı olan sayfada resim kalmadı da ileri-geri yapmayı biliyorlardır heralde. Gerçi orada bu forumdan baya kişi var galiba, birileri savunmuş, birileri üyeyim demiş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Cd- said: Jahrein said: nası ya saç aynı sakal aynı tip aynı :D xaty 50 kilo felan o baya bi fark yaratıyo yok la o kadar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 diğer adam kaslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 xaty dun aldıgın replerin hepsi gidiyo simdi. bisiler yapman lazım yoksa gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ben de kaslıyım, hangimiz kaslı değil ki? @barbu: Canları sağolsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Ay çok salak bişey bu ya hsjdkfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben kaslı değilim mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Kaslı kime denir? Kası yağından çok olana mı? Kası olana mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Mortis said: ben kaslı değilim mesela Senin kasın farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kaşlıda olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Döşün gıllıysa sana kız mı yok şurda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 kaşlıyım , gözlüyüm ama döşümde kıl yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ama uzunsun sen çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 fazla uzunum, kızlar ve onların genel boy ortalamasını hesap ettiğimizde fazla uzun oluyorum Turkiye için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 neden çıt kırıldım lafını çok uzun boylu ve ince olanlara kullanmıyoruz ki.. çıt diye kırılabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar