adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 napae'e respect benden ama sende benim dişcim sayılırsın sanada respect o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 reput Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 why respect? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "roket adam" said: reput ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 chagy said: why respect? adamınbiri said: size saygı duymuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 adamınbiri said: napae'e respect benden ama sende benim dişcim sayılırsın sanada respect o yüzden adamim yengen oldugunu unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ginalier said: adamınbiri said: napae'e respect benden ama sende benim dişcim sayılırsın sanada respect o yüzden adamim yengen oldugunu unutma.+ http://forum.paticik.com/read.php?62,4267998,4540140#msg-4540140 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Delikanlı olun editlemeyin mesajlarınızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 allahım, bi kendi dişçime bakıyorum, bir de bu dişçiye bakıyorum, aradaki farka inanamıyorum. sonra neden dişçiye gitmiyorsun. 70 küsür yaşında, eli ayağı titreyen bi herif. anasını satiym ya. bitir şu okulu da paticik üyelerine güzel bi fiyat çek kurtulalım şu çileden. edit: bu mesaj çok "yazıyo lan bu" olmuş. emin olun benim dişçimin yanında saksı bile daha güzel gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Ginalier said: adamınbiri said: napae'e respect benden ama sende benim dişcim sayılırsın sanada respect o yüzden adamim yengen oldugunu unutma. kim yenge? hangimiz yengeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 copry said: "roket adam" said: reput ? rep. güzel manasında. iltifat. pozitif bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 değiştiremiyo musun dişçini? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 stokholm sendromu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 samimiyeti ilk defa geçen hafta ilerlettiğimiz için, henüz değiştirme imkanım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 benim dişim evli barklı adam hatta karısıyla aynı yerde çalışıyolar ağzımın içinde fetish şeyler yapıyolar hep :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 "roket adam" said: copry said: "roket adam" said: reput ? rep. güzel manasında. iltifat. pozitif bişi. =) anlamamıştım sadece teşekkür ederim saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 diş muhabbetini kapatalım roket kızıyo sonra =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 benim dişçi beni kızına devretti. iyi ki devretmiş bu kadar hafif elli, empati yeteneği yüksek bir dişçi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 evet ben yasaklamıştım dişçi kelimesinin kullanımını. ağrı kesici zehirlenmesinden ölücem dişçiye gidene kadar. tıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Hiç dişim çürümedi ne kadar iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 apranax fort iç aga zehirlenmiyosun çok alırsan direk ölüyosun bi güzel oluyo sürmüyosun bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 benim bir dişçim bile yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 rahatsiz said: benim dişçi beni kızına devretti. iyi ki devretmiş bu kadar hafif elli, empati yeteneği yüksek bir dişçi olabilir. benimle tanışmadın daha ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2009 20lik diş operasyonu geçirdim 2 ay önce tam 1 saat 40dk sürdü diş diş diş diye diye hatırlatıyorsunuz olmuyor, 2 hafta acısını çektim yapmayın etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar