BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 sizinkiler kaza değil http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/that_s_how_i_park.jpg ama tabii ben 20 TL vererek işimi hallettirdim o da çekiciye verdiğim bahşiş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bir günlük otopark parasından iyi be olm ahahahh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 hahahaha abi ben buna bakıp bakıp gülüyorum ama ya ahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 AHAHAHA BU NASI KAZA??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ben o arabayı satardım heralde :D Abi şasi sağlam mı? Ön takım, yürür ne alemde? Araba duvarın üstünden gçeerken neler oldu kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 vitesi unutmak? fotonun adı da şahaneymiş dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 adamin kazasi bile normal degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 bu olaydan işte bir kaç haftasonra servise götürdüm (zaten 90k bakımı da gelmişti) dedim böyle böyle bixzim otoparkdan yan bahçeye daldım.. baktılar ettiler "hiç bir şey yok" dedilermuhtemelen yumuşak inişimin eseridir bu ya da araba sağlam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 3. sayfa "Freni patlayan kamyon gecekonduya girdi" haberlerine benzemiş direk. Nasıl oldu abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Ya rabbim kendime kızdığım anlarda bana ildeniz kulunu gösterdiğin için sana şükrediyorum. Dinimiz amin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 ahaha burak böle kendine küsmüş falan, bi mail geliyo gönderen: [email protected] biraz gülümsersin moralin düzelir diye gönderdim. babacumehüe.jpg öpüyorum inek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 oldu mu dartanyan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Gözüktüğüne göre olmuş heralde de..Ben sadece adres verdim oldu mu slickers yazarsan asdad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Bu kadar araba muhabbetinin üstüne hala kız geliyosa buraya, bu hayat hala yaşamaya değerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Tenk yu yeni bişi öğrendim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 meraba ecem, cok tatlisin, tanisalim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Cuce said: öpüyorum inek Ahahahahha kali yuga belanı versin Ayrıca madem hatun resmi konmuş, onu düzeltip devam edelim http://img130.imageshack.us/img130/5751/ecem.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 şuraya facebook'dan resim koyun kimsiniz tam öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 şeyse açık adres versinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 aquila said: meraba ecem, cok tatlisin, tanisalim mi? Ece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 sahiplendi o direk ondan öyle yazdı "Ecem benim" der gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 QueenofSpades said: aquila said: meraba ecem, cok tatlisin, tanisalim mi? Ece. Farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 hiç eceye benzemiyosun sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 adamınbiri said: hiç eceye benzemiyosun sen nasıl oluyo ece tipi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 evet şöle bi aslı havası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar