FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gidin burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 "nutella yerim" said: gelirin var mı?kac para kazanıyon abi offf.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 "nutella yerim" said: kızsan evet güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Buldum kimin çizdiğini.. Demin yemeğe çıktık bir arkadaşla, anlatıyordum biri kalp çizmiş iki tane falan diye. Ben çizdim marketten dönerken dedi. Heyecanlanmıştım ben oysa ki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 seni sevdiginden. iyi anlamda kalp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Gayet öylesine çizmiş sanırım, can sıkıntısından :D Oysa ki tanımadığım bir Sloven olsaydı daha güzel olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ya tanıdığın bir sloven olsa? kız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Öyle oldu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 pft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 O ZAMAN SEKS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 xaty said: Öyle oldu zaten.bunu bir kız çizdi ve sana öylesine çizdim mi dedi? sen çok yanlış anlamışsın dostum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 do ya thang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 bust a move! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Yok ya, çok iyi tanıdığım biri 4 aydır. İyi kötü çok şey geçti aramızda da o anlamda bir şey kastetmiş olmadığının farkındayım :D Kız güzel sayılmaz, Sloven olmasına kanmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 fak that shit! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 xaty said: Yok ya, çok iyi tanıdığım biri 4 aydır. İyi kötü çok şey geçti aramızda da o anlamda bir şey kastetmiş olmadığının farkındayım :D Kız güzel sayılmaz, Sloven olmasına kanmayın.Kendinle çelişiyorsun, sloven kız güzeldir bu değişmez! Ha ayrıca bence bir naked man denemelisin. Niyetini hemen belli edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Holy said: naked man denemelisin (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 kız iş atmış hacı, sen yok yea diyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 he şöyle dize gelin mayne neyse its yo boy kitana you already know what it is do ya thang biatch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Fistan Ardeth yok güzel buldukları yabancı bir kız olunca yavşadıkları oluyor. olm bırak bu pirim yapma çabalarını. ne zaman kız foto koysa yaldır yaldır geliyorsun topiğe sonra da millete yavşayabiliyorlar falan diyorsun Ağustosta ağzına sıçmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Bırak ya sene 2009 hala ayardan aşk doğduğunu sananlarla muhattab olmuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ÇOQ DARK Bİ KARİZMAN VAR ALEKSİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 xaty said: Yok ya, çok iyi tanıdığım biri 4 aydır. İyi kötü çok şey geçti aramızda da o anlamda bir şey kastetmiş olmadığının farkındayım :D Kız güzel sayılmaz, Sloven olmasına kanmayın. senden yol olmaz =Ps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coquette Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 aa benim de maskeli bir resmim var! ...da nasil ekleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar