Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 KISKANDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bazen çok geç geliyorum albüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 zirve kullan daha çabuk gel ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 niye cabuk gelsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 çok geç gelirse yorulur gelirken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Geç gelmek iyidir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zingairin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Dynun said: LAN?! mucuyakis<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ehe tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 -alatariel- said: Sparkcaster said: -alatariel- said: ınınıınııııın tHatlı chadı ChoK sHeKer kalbimi kırıyosun. cekemiyo ezel bosver pis cinli spark. bu ifadeyle mi hon oynuyosun sen. bi daha karsi takimlarda olmayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Kenjuro said: Geç gelmek iyidir ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 dory said: cekemiyo ezel bosver pis cinli spark. bu ifadeyle mi hon oynuyosun sen. bi daha karsi takimlarda olmayalim. ahah yok bu halloween için çekmiştim öyle kendim kendime. ayrıca ben hiç senle ayrılmak istemiyorum takım yapılırken, ama karıyız diye noob muamelesi işte.ayrı yerlere veriyolar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Kızlar kötü oynarlar. Fact. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 dory said: -alatariel- said: Sparkcaster said: -alatariel- said: ınınıınııııın tHatlı chadı ChoK sHeKer kalbimi kırıyosun. cekemiyo ezel bosver pis cinli spark. bu ifadeyle mi hon oynuyosun sen. bi daha karsi takimlarda olmayalim. hate speech, banlansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Phae said: Kızlar kötü oynarlar. Fact. seni de daha göremediğimiz için hon da kız kategorisine koycaz mecbur :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ağzını yaliyim zun tam onu yazıyodum ben de. dota da ki yetologunu taşlığına bağlıyabilir miyiz peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bir kız ne kadar kötü oyun oynuyorsa o kadar güzeldir. Chart yaparım birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 doğru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ben çok iyi oynuyorum. kabul edemiyorsunuz. hele spark ve masticore kankamla acayip akıyorum. hmm arma ve neiloth'uda unutmamak lazım. oyun döndürüyorum resmen laaaan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 işte bugünki oyunlarda senle olcaktım ama ekmekle yer değiştirince %20 bi dengesizlik oluyo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yok ezel baya kötüsünüz. iyi dota/hon oynayan kız görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yok,bence sen çok viski içmekten takip edemiyorsun bazen oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 azımı burnumu kıran sc oynıyan kız gördüm ben, sc>hon/dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Cuce said: doğru değil Hafu bir istisna abi. Asyalı kızlar istisna onlarda gen buff'ı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 korelidir, koreliler direk spam skiliyle doğduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar