Abilify Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Hem de hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Processing gay test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 i aint sayin she a golddigger Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 pogo dediniz de.. universite 1.siniftaydim.. HUrock'a gitmisiz orphand land gelicek falan diye. kenardan insanlari izliyorum, iste kafa sallayanlar icenler sicanlar. tam olarak "out of nowhere"den gelen bi grup nasil organize oldular hiç anlamiyorum hala beni cembere aldilar ve üzerimize kosmaya basladilar boyle az kalsin ölücektim sandim hayvanoğlu hayvanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 hiç pogoya girmeden ergenliğimi atlattım, allaha binşükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 aynen ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 of pogo nedir lan. /summon cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 pogoya girmek akil kari degil ama pogo sana geliyosa kaccaksin. veya cenin pozisyonu kafayi korumaya yonelik. ya bu sene zeytinlideki asil rock feste 500 kişi bile gelmedi ortamda 15 yasinda pogo yapan ortaligi tozutan veletler vardi bi an kendimi abla gibi hissettim "cocugum git ote tarafta tepin" falan diyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 ben ameliyat olduktan sonra pogoda kalıyordum bi kez. son anda yırttım. ayrıca ortalığı tozutan veletleri cidden dövmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 pogodi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 efendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Abi pogo yapılcak konsere gidip velet var diye ağlamak hastaneye gidip öff burası ilaç kokuyo demek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 pogo yapılacak konser gördümmü götüm götüm uzaklaşırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
çastiz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 abvblizzard said: Abi pogo yapılcak konsere gidip velet var diye ağlamak hastaneye gidip öff burası ilaç kokuyo demek gibi. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 pogo yapilcak konsere gitmedim ben. komik olan zaten yapilmicak konserde yapmaya calismalari üstelik kumsal falan diye tozu topraga katmalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Sparkcaster said: hiç pogoya girmeden ergenliğimi atlattım, allaha binşükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dory said: pogo dediniz de.. universite 1.siniftaydim.. HUrock'a gitmisiz orphand land gelicek falan diye. kenardan insanlari izliyorum, iste kafa sallayanlar icenler sicanlar. tam olarak "out of nowhere"den gelen bi grup nasil organize oldular hiç anlamiyorum hala beni cembere aldilar ve üzerimize kosmaya basladilar boyle az kalsin ölücektim sandim hayvanoğlu hayvanlar. http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:7afMN7sRdVPu0M:http://img182.imageshack.us/img182/8991/vlcsnap1725353fs5.jpg ah o çakıl taşları toz toprak ve soğuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 çastiz said: abvblizzard said: Abi pogo yapılcak konsere gidip velet var diye ağlamak hastaneye gidip öff burası ilaç kokuyo demek gibi. this. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kendi mesajını neden onayliosun tekrar xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 2. Blind Guardian konserinde veletler pogo sırasında "abi yapmayın canımız yanıyor" diye bağırmışlardı. Ah yanımda kızılcık sopası olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 black metal konserinde pogo yapanı dövüyorduk biz. çünkü çok serttik çok metaldik. evet. demin vardı şimdi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Mortis said: kendi mesajını neden onayliosun tekrar xP okudum hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar