Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bella said: Chiptech said: Bella said: aferin Chiptech vatana,millete,foruma çok hayırlı bir iş yapmışsın....... çok çirkin bir insansın sen. nasılım aslında ben yazım tarzından dolayı çirkinsin demiştim, ama sen fiziksel olarak üstüne alındığına göre görünüşün de çirkin demektir.
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Dinan bana küfretmedi beyler! ortaya küfretti. di mi dinan? lan yoksa?
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Chiptech said: aslında ben yazım tarzından dolayı çirkinsin demiştim, ama sen fiziksel olarak üstüne alındığına göre görünüşün de çirkin demektir. Senin ağzını kırırım lan, adam ol iki dakika.
Bella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Chiptech said: aslında ben yazım tarzından dolayı çirkinsin demiştim, ama sen fiziksel olarak üstüne alındığına göre görünüşün de çirkin demektir.
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Bella said: Chiptech said: Bella said: aferin Chiptech vatana,millete,foruma çok hayırlı bir iş yapmışsın....... çok çirkin bir insansın sen. nasılım ne geziyo lan benibm fotom sizde
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ....... diye glesne birisi fake alıp klüfretse ne şenlik olur lan
Bella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 çok metalim teması altında sen attın geçen gün. çok saroştun hatırlamyosun sanırım :/
kermit Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 neyse benimkinide alnıtılar çiptek neme lazım
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 babacum erkeksen adam gibi söversin yoksa kaçamak kaçamak mesajlar yazıp durma
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 gökalp seni kayısı gibi şaklatırım koçum
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ANA BABA BACI GARDAŞ dar günümde el olur, namus belasına gardaş yatarız dungeon bizim
Öne çıkan mesajlar