-all Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 $77?::::???=???77???I777$$$$ $7?~:::=+::???????7777$$$$$ $7?::::::????~~??7777$$$$ $7:::::~?:::???7777$$$$ ?::::::::~??7777$$$$$ 88=::::::::???777$$$$$ M7M8=?::::::??I777$$$$ N~?Z$N===+777777$$$$$ M~$M~~~IMM+==MM D~~M~~~~=~===M?N OMM~~~~=====M~~M MM=$O~==~==M~~N M=+~=~~+MO+N~~~8 M~~~M===~==MN8 MO~~~~~7ODMM+M 8O~~~~~~~~~~~O 8N~~~~~~~~~~~~M OM=~~~~~~~~~~~~M DM+~~~~~~~~~~~~~~~N DMN~~~~~~~~~~~~~~~~~~M8 NMZ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~M N8~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~MN M~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~MD M~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~M8 N8~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~M M~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~O D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Z $M~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~M M=~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~M D~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~DM N~==+++++++++++++++==~~~~~~~~~~~~~~~M8 M==++++++++++++++++++++++=~~~~~~~~~=M 8+=====+++++++++++++++++++++++=~~~~~M N=========+++++++++++++++++++++++~~MM OO===========+++++++++++++++++++++++M M============++++++++++++++++++++++N Z+===========++++++++++++++++++++++7M IM===========+++++++++++++++++++++++M MZ=========++++++++++++++++++++++++IN IM=========+++++++++++++++++++++++++M M=========+++++++++++++++++++++++++ID NM========++++++++++++++++++++++++++M M========++++++++++++++++++++++++++MD N+======++++++++++++++++++++++++++++M OM======++++++++++++++++++++++++++++M M+=====++++++++++++++++++++++++++++8M 8$=====+++++++++++++++++++++++++++++M M==++???????+++++++++++++++++++++++NO $+++++++++++++++++??++++++++++++++ZM N+++++++++++++++++++++++++++++++++M D++++++++++++++++++++++++++++++++OO M+++++++++++++++++++++++++++++++M N+++++++++++++++++++++++++++++MO ZN+++++++++++++++++++++++++++M M$++++++++++++++++++++++IM OMDI++++++++++++7OONN 8DMMMMMMND88 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 okuldaki ilk fotoğrafım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 gittikçe gençleşiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 benjamin button. uykumu düzene soktum (son 3 gündür bir bozulma var düzelecek) güzel besleniyorum, sigara içmiyorum, alkol haftada bir. ve bisiklet sürmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Spidee said: Bir de şu fotoğraflarında insanlara kömürcü efekti vermekten vazgeçersen süper olacak. Herkes böyle bir pis, kirli falan ehah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 bunda kapıcı efekti var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 boynuz kulagı geçmiş (kaşlar bıyıkları gölgede bırakmış) belki de bıyıklar boynuzdur, ilerde kulakları(kaşları) geçer. emin olamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ama atasözü güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 kendimi teşhir etmek istiyorum ama çok utanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 o değil de gözümün üstünde kaş var lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 buda ben http://img80.imageshack.us/img80/1273/111benben.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 çok güzel çıkmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 burnu kaç yaşında kırdın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Ferrero said: okuldaki ilk fotoğrafım sanırım. ohannes bildiğin rep+++ Fatoşop flaan var muhtemelen de, fotoyu kim çekti ışığı falan süper yakalamış:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Holy said: burnu kaç yaşında kırdın? 2 yılda fazla oluyo güze bi kafa yeme sonucu oluştu ama biraz büyüklükte var parayı bulim bi ayar çekicem sdfsd fede banaysa lafın ty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 arkadaş çekti aslında netlik sorunu var bence ama ifademi beğendim eheheağae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 HaciYatmaz said: buda ben http://img80.imageshack.us/img80/1273/111benben.jpg http://th03.deviantart.net/fs15/300W/f/2007/070/e/f/Ash_Pokemon_DP_by_pokesafari.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 calimero said: Ferrero said: okuldaki ilk fotoğrafım sanırım. ohannes bildiğin rep+++ Fatoşop flaan var muhtemelen de, fotoyu kim çekti ışığı falan süper yakalamış:) sharpen maskı var seninde öyle ışıgın olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 la kıskandım bayadır resim koymuyorum bu son kanarya yarışmasında kuşlarımla yarışmadan resmim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ödül alan kuşun oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 sdfsdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 utopia said: HaciYatmaz said: buda ben http://img80.imageshack.us/img80/1273/111benben.jpg http://th03.deviantart.net/fs15/300W/f/2007/070/e/f/Ash_Pokemon_DP_by_pokesafari.png asdfasdfa kinadim seni selin asuhshufahusd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 ya serbest çağrışım sdfkljdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Fistan said: ödül alan kuşun oldu mu? yok yaa bu sene yavru alamadım o yüzden sadece izmir yarışmasına girdim ondada 88 puanlık kuşum oldu işte ilk beşe girmem için 92 falan yapmam gerekirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2009 Llama said: yok yaa bu sene yavru alamadım o yüzden sadece izmir yarışmasına girdim ondada 88 puanlık kuşum oldu işte ilk beşe girmem için 92 falan yapmam gerekirdi çok güzel hobi.saglık olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar