abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Orç baya iyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bi kaşlardan kaybediyo gerisi mükemmel yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Veriyorum kiloları np, Orçun kasına koşuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 gangıster resimlerimi yakında paylaşmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Daha benim gözlük bonanzam sona ermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 http://wwwc.aftonbladet.se/noje/0407/30/PULS-30s27-gunther-416_368.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 AHAHAHAHAHA EVET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Qaan o bıyıklar ne lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 AAHAHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 FFFFUUUUUUUU- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 sesu said: Xaenin said: kermit said: bde normal resim koy lan sıfatsız hahaha Al o zaman, trafik kazasından sonra ambulansta çekildi bu. Ambulansçı bu anı ölümsüzleştirmek ister misiniz diye sordu hatta, baya komik bir andı. Bu sırada ben şöförün yanında oturuyorum. Götüm atıyor ağızları burunları yarıldı diye bunlar arkada fotoğraf çekiyorlarmış meğersem. Afedersiniz tipinizi mikeyim şimdi bakınca çok komik jasdaf. Aha, soldaki eleman Bilgi Üniversitesinde mi okuyor ? FTV derslerine giriyorum galiba onunla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 alexititsumus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 soldaki adam dediğin bilgi üniversitesinin ortağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 oeh. umursa o baya tipi kaymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 abi sen kimsin msnden mesaj atsana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Bütün resimleri beğendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 asjkdhaskdjh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 // Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 -Deno- said: Aha, soldaki eleman Bilgi Üniversitesinde mi okuyor ? FTV derslerine giriyorum galiba onunla. Yok okumuyorum. Havlu said: oeh. umursa o baya tipi kaymis Fotoğraf çekilmeden yaklaşık 5 dakika kadar önce trafik kazası geçirdiğim için olabilir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 sanmıyorum abi ne alakası var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havlu Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yok abi kaslarin sekli burun falan her sey degismis. gencken daha yakisikli bi adammissin onu sezimledim. gecmis olsun ama -kaza icin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Alexi_Septimus said: -Deno- said: Aha, soldaki eleman Bilgi Üniversitesinde mi okuyor ? FTV derslerine giriyorum galiba onunla. Yok okumuyorum. Havlu said: oeh. umursa o baya tipi kaymis Fotoğraf çekilmeden yaklaşık 5 dakika kadar önce trafik kazası geçirdiğim için olabilir bu. senior project asistanım ol umur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Havlu said: yok abi kaslarin sekli burun falan her sey degismis. gencken daha yakisikli bi adammissin onu sezimledim. gecmis olsun ama -kaza icin yani Ulan trafik kazası geçirmişim, ağzım burnum patlamış diyorum. Sen kimsin ayrıca? /ayrıca zaten gencim, 17 yaşındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 ne bakıyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar