Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airline Manager [Facebook]

sinad

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Burax said:

3 günde bir yeni teklif gelmesi lazım öyle demişler,
hatta oyundaki forum tarzı şeye bakarsanız sırayla hangi teklifler gelecek onları bile yazmışlar :P

evet, dedigin gibi forumu inceledim ve 3 gunde bir geliyormus teklif. Columbia Export'dan gelen unknown cargo'yu kabul etmeyin. drugs cikiyormus ve 4 kati para ile cezalandiriliyormussunuz fakat Columbia Flowder'i kabul edebilirsiniz..
Sosyal ağlarda paylaş

gaydırıgubbak airlines olarak başladım ben de , nijerya-sofya arası açtım ilk uçuşu :)

Disappear said:

eah yeter be, dun gece %99 olan route bugun %60 ya. iyice yavsak ettiler oyunu.

tahminim rotayı kullanan oyuncu sayısına göre değişiyordur o diss. sebat etmekte yarar var :P
Sosyal ağlarda paylaş

Disappear said:

eah yeter be, dun gece %99 olan route bugun %60 ya. iyice yavsak ettiler oyunu.

Bu tip talep düşüşleri bence normal. Sonuçta herkes talebin yoğun olduğu güzergahları sürekli takip edip yakalamaya çalışıyor. E insanlar o kadar üstüne binince de talep karşılanıyor ve düşüş oluyor.

Diğer bir yandan uçağı doldurmak için talebin %99 olması gerekmiyor sanırım. Az önce %94 talebi olan bir güzergahta billboard reklamı yaptım ve uçakta yalnızca 1 kişilik yer boş kaldı. Sonuç olarak da 380k kar beklerken, 400k'nın üzerinde kar yaptım..
Sosyal ağlarda paylaş

ya demand duser, eyvallah ama %99 dan %60'a dususe drastic derler. durduk yere %60 a dusmemeli. ben %99 ariyorum demiyorum, benim rahatsiz oldugum konu bu kadar sacma dususlerin olmasi. boru degil 3 tane hatta billboard reklami veriyorum. sirf bu abuk subuk gunluk dususler yuzunden 300k$ dan fazla param heba oldu iptal olan reklamlardan.
Sosyal ağlarda paylaş

Users have requested the possibility to see the demand of different cities. This can be seen under flight. The demand formula have also been changed, and should fit the game better now.

Vote results for Dynamic demand kontra Static demand:
Dynamic: 7,231 votes
Static: 3,982 votes+

++++
10k ya düşmüştü billboard şeysi abanın...
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
bende bugun filoma md80 kattim. biraz daha para biriktirip a319 alabilirdim fakat md80'de bayagi kazandiriyor. hatta a319'dan getirisi daha iyi eger iyi bir rotadaysa ve koltuklar dolu olursa. bundan sonra erj 190'la filoyu buyutmeye devam edicem.

bu arada ucaklarin ne kadar getirdigi yada rota konusunda size yardimci olabilecek bir link paylasayim. bende bu linki oyunun kendi forumlarinda buldum ve bayagi yararli oldu, guzelde ayni zamanda :)

http://www.afi-gaming.net/am/index.php
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...