DoruK Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 benden de stock alın he ben de hepinizden alcam yarın güncellemeden sonra. Allah Kerim Airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Burax said: 3 günde bir yeni teklif gelmesi lazım öyle demişler, hatta oyundaki forum tarzı şeye bakarsanız sırayla hangi teklifler gelecek onları bile yazmışlar :P evet, dedigin gibi forumu inceledim ve 3 gunde bir geliyormus teklif. Columbia Export'dan gelen unknown cargo'yu kabul etmeyin. drugs cikiyormus ve 4 kati para ile cezalandiriliyormussunuz fakat Columbia Flowder'i kabul edebilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 eah yeter be, dun gece %99 olan route bugun %60 ya. iyice yavsak ettiler oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 gaydırıgubbak airlines olarak başladım ben de , nijerya-sofya arası açtım ilk uçuşu :) Disappear said: eah yeter be, dun gece %99 olan route bugun %60 ya. iyice yavsak ettiler oyunu. tahminim rotayı kullanan oyuncu sayısına göre değişiyordur o diss. sebat etmekte yarar var :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Disappear said: eah yeter be, dun gece %99 olan route bugun %60 ya. iyice yavsak ettiler oyunu. valla bende oyuna ilk basladigimda %90'lik bi rota secmitsim sonra %68'lere dustu ama bugun tekrar %90'a yukselmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Sanırım demandlarda yine bi ayarlama yapmışlar yada eskiye dönmüş hepsi yükselmiş çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 şu anda oyuna giremiyorum, update yapıyoruz aga diyor, ancak update'den önce gün içerisinde düzeltmişler, zaten oyunun forumlarda çok tepki vardı düzeltin huleyn diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 evet stock değerleri 0 landı sanırsam bide cakallık yapıyım dedım ne kadar dogru bılmıyorum ıyı fırmaların stock degerlerı yıne artmadan 2000 hısse aldım 900k degerınde umarım yarına ıyı kar yaparım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ŞU an hisse satın alamıyoruz sanırsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Hisse alabiliyorsunuz ama hisse değerlerinin daha doğrusu şirket değerlerinin hesaplama formülünde değişiklik yapıldığından değerler eski seviyelere ulaşmayacak zamanla. Ona göre bir hisse alışının bir şey sağlayacağını sanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ben şansımı denıyım dedım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Disappear said: eah yeter be, dun gece %99 olan route bugun %60 ya. iyice yavsak ettiler oyunu. Bu tip talep düşüşleri bence normal. Sonuçta herkes talebin yoğun olduğu güzergahları sürekli takip edip yakalamaya çalışıyor. E insanlar o kadar üstüne binince de talep karşılanıyor ve düşüş oluyor. Diğer bir yandan uçağı doldurmak için talebin %99 olması gerekmiyor sanırım. Az önce %94 talebi olan bir güzergahta billboard reklamı yaptım ve uçakta yalnızca 1 kişilik yer boş kaldı. Sonuç olarak da 380k kar beklerken, 400k'nın üzerinde kar yaptım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 abi kendi rotanızı kurun, suggest bakınmayın. İstanbul-dubai+billboard reklım, 150k kazanıyorum tek seferde, %89 demand birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 filomuza bir adet, ERJ 190, tipi uçağı katmış bulunmaktayız. Kamuoyuna duyrulur. Pekinduck Airlines. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 YAkında bi a320 gelicek inş CY's airline ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 bence 2 tane A319 > A320 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 ya demand duser, eyvallah ama %99 dan %60'a dususe drastic derler. durduk yere %60 a dusmemeli. ben %99 ariyorum demiyorum, benim rahatsiz oldugum konu bu kadar sacma dususlerin olmasi. boru degil 3 tane hatta billboard reklami veriyorum. sirf bu abuk subuk gunluk dususler yuzunden 300k$ dan fazla param heba oldu iptal olan reklamlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Users have requested the possibility to see the demand of different cities. This can be seen under flight. The demand formula have also been changed, and should fit the game better now. Vote results for Dynamic demand kontra Static demand: Dynamic: 7,231 votes Static: 3,982 votes+ ++++ 10k ya düşmüştü billboard şeysi abanın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 bende bugun filoma md80 kattim. biraz daha para biriktirip a319 alabilirdim fakat md80'de bayagi kazandiriyor. hatta a319'dan getirisi daha iyi eger iyi bir rotadaysa ve koltuklar dolu olursa. bundan sonra erj 190'la filoyu buyutmeye devam edicem. bu arada ucaklarin ne kadar getirdigi yada rota konusunda size yardimci olabilecek bir link paylasayim. bende bu linki oyunun kendi forumlarinda buldum ve bayagi yararli oldu, guzelde ayni zamanda :) http://www.afi-gaming.net/am/index.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 737'mi satip sirf erj190 aldim. 5 tane erj 190 ucaklari doldurabilirsem her gun bir iki tane daha erj 190 alabilmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Bottle Cap Airlines Account: 200,000 Company Value: $ 60,000 Fleet: 1 Investments: 0 Fuel: 100,000 Lbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 company value $ 392,650'e çıktı bir anda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Ya bi tane daha b 737 alıcam yada 2 tane a319 ne önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Sanirim cinliler bu oyunda da bug abuse ediyor. Fleet size: 341 Routes: 341 Staff: 6057 Flying now: 278 Bunun baska aciklamasini goremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Kauta Haspam Fede Dandanadan Murloc BlackWing Full of Bourbon SeaGle Pekinduck Allah Kerim get-a-way CY's ekliyim dedim de, http://apps.facebook.com/airline_manager/friend_stock.php tıklayınca çalışmıyor sayfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar