xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 İnternette acayip sıkılmadığım sürece oynamam :D Arada uçaklarımı kaldırsam da çok bir kar etceğimi sanmıyorum. Satabilirsiniz bence de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2009 bende yeni uçaklar var sizdede varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 evet, bende de mevcut. hatta bazı eski uçakların adları değişmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Bir adet MD11 3 adet 878'im ile hizmetinizdeyim :p bug'ida fixlediler ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 878? guzel bi ucak olmali, sizi gidi bug exploiterlar sizii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2009 benim hisselerimi de satabilirsiniz, baydım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 2 uçağım var ve iki tanede rota var doğal olarak. Ama var olan rotayı nasıl iptal edip yeni rota atayabilirim viken var mı ? New route diyorum amabaşka uçağınız yok diyor, var olan rotayıda iptal etmeyi beceremedim uçaklar havadada değil yani var olmuş oluyorlar inecekleri yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 start fligh diyince 3 seçenek çıkıyor, uçakları uçur, reklam ver, rotayı iptal et (: oradan yapacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 günlük 4 5 erj alıyorum. hisseler 0.30 falan artıyor her gün. almak isteyen alabilir var sanırım hala hissem. kediyavrusu airlines Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 yeni rota gelmiş galiba rio de jenerio. bu rota mesafe sitesinde yok adı çünkü. neye göre ayarlıcaz onuda bilmiyorum ki yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ya buarada bu flight hours nedir yanlarinda yazan ucaklarin? Hani total ömrumu aletlerin, yoksa rota basina ucuslari falanmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 o ucagin aslinda yasiyla alakali, normalde aldigin ucaklarin hepsi yeni. o ucus saatleri ucak modellerinin birbirine kiyasla ne kadar yeni/eski oldugunu anlasilmasi icin koyulmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 jaha okej :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Yatırım için hergün 2 A319 filoya eklemeye başladım. Bir noktadan sonra takibi nasıl olacak bakalım... Yatırımda tek adres; Takoz Airlines... Uçtuk! Şahitlerimiz var! Dubai bağlantılı uçuşlarla Dublin'den Şangay'a... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2009 Ben genelde rotayi hic onemsemiyorum, demand'i yuksekleri ve ucaklarin mesafesini maksimum kullanmaya calisiyorumki, bilet fiyatlari yuksek olsun diye.Genelde butun ucaklarin max ucus mesafeside birbirine yakin olursa takibi inisi kalkisi bir olur hemen hemen.Oyuzden 787 ve MD11'ler ile devam edicem.Alirsam ya 12k yada 15k km max ucus sureli ucaklar falan alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Tekmen Airlines Uçanı Kaçanı... Yeni başladım, süper zevkliymiş (: 3 uçağım var ve hisse senedi alırsanız sevinirim :p hisseler yükselişte, zarar ziyan olmaz :D en bomba route hangisi acaba? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Rotalara gelen talepler sürekli değişiyor. Ama çok dert değil,reklamda biraz paraya kıyıp Billboard kiralarsan %81 demand olan bir rotada dahi uçağın tamamına yakını doluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 billboard reklamı şu anda 5k, koşun koşun yetişen alıyor (: yarın sabaha 2. 787'mi alcam, bug yapmadan oynuyorum da baymak üzereyim (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Bugmi kaldi, kapattilar :P O degilde nedicektim, karar veremedim 787lerlemi devam etsem yoksa arada bi 737 falan filan eklesemmi diye. Filoda bi limit varmi max X kadar ucaginiz olur diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 pax bonus gelmiş, hayırlı olsun :) ama o bonuslarla düzgün bişey almama ÇOOOK var daha :( business jet istiom plx =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Fuhrer airlines, yeni başladım uzun süre devam ederim. Senet almak isteyenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 valla ben bir sabah bir akşam 5 m lik uçaktan alıyorum. çok kaliteli para kaldırmaya basladım ufak ufak. bakalm nasip. Yardiran Airlines Ucur bizi Muhittin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ERJ190 baslangic icin en karli ucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 ERj190 evet bayağı iyi şimdilik 3 tane aldım, 20 yapıp büyük uçaklara gitmeyi planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnqeR Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2009 pokerden sonra bu yakında facebook bir oyun portalı haline gelirse şaşmamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar