Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Airline Manager [Facebook]

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 uçağım var ve iki tanede rota var doğal olarak. Ama var olan rotayı nasıl iptal edip yeni rota atayabilirim viken var mı ? New route diyorum amabaşka uçağınız yok diyor, var olan rotayıda iptal etmeyi beceremedim uçaklar havadada değil yani var olmuş oluyorlar inecekleri yere.
Mesaj tarihi:
Yatırım için hergün 2 A319 filoya eklemeye başladım.

Bir noktadan sonra takibi nasıl olacak bakalım...

Yatırımda tek adres;

Takoz Airlines...
Uçtuk! Şahitlerimiz var!

Dubai bağlantılı uçuşlarla Dublin'den Şangay'a...
Mesaj tarihi:
Ben genelde rotayi hic onemsemiyorum, demand'i yuksekleri ve ucaklarin mesafesini maksimum kullanmaya calisiyorumki, bilet fiyatlari yuksek olsun diye.Genelde butun ucaklarin max ucus mesafeside birbirine yakin olursa takibi inisi kalkisi bir olur hemen hemen.Oyuzden 787 ve MD11'ler ile devam edicem.Alirsam ya 12k yada 15k km max ucus sureli ucaklar falan alcam.
Mesaj tarihi:
Tekmen Airlines
Uçanı Kaçanı...

Yeni başladım, süper zevkliymiş (: 3 uçağım var ve hisse senedi alırsanız sevinirim :p hisseler yükselişte, zarar ziyan olmaz :D

en bomba route hangisi acaba? :P
Mesaj tarihi:
Rotalara gelen talepler sürekli değişiyor.

Ama çok dert değil,reklamda biraz paraya kıyıp Billboard kiralarsan %81 demand olan bir rotada dahi uçağın tamamına yakını doluyor.
Mesaj tarihi:
Bugmi kaldi, kapattilar :P
O degilde nedicektim, karar veremedim 787lerlemi devam etsem yoksa arada bi 737 falan filan eklesemmi diye.

Filoda bi limit varmi max X kadar ucaginiz olur diye?
  • Yeni Oluştur...