karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hiçbir açıklaması yoktu çok ama çok özür dilerim.... sadece sarhoş oldum ve saçmaladım... normalde sarhoş olmam pek hayatımda 3. kez sarhoş oldum zaten... ama evde hiç sarhoş olmamıştım belki de o yüzden paticike mesaj attım... Herkesden gerçekten çok ama çok özür dilerim... Gerçekten hiçbir nedenim de yoktu böyle hayvan gibi içmek için... çok hayvan gibi de içmedim aslında am fazla içki içmeyen biri olarak fena koydu... Herkesden özellikle Valeron'dan çok ama çok özür dilerim... benim yüzümden gece gece neler çekti :) neyse... bu threadi açsammı diye düşündüm baya ama açmak zorundayım galiba... çünkü gayet pişmanım yani... özür dilerim...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ayılmı$ız bakıorumda =) naptın sızdın kaldında yenı mı uyandın , acıldın =)[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yok zorla yatırdılar yanlış hatırlamıyosam... dimi öyle oldu galiba... evet zorla yatırdılar... ben de uyudum yani öyle olunca[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 nolcak karpuzcum sen komaya girmede :) bak bi işe yaradı en azından adamlar post kastı bir sürü :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 $uan ba$ agrısı ve mıdende bı bulantı flm war mı? :-p p.s:bende öle olmu$tu $ahsen :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abi benden tavsiye yat uyu karın ağrısı çekme bide :)[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Kusacak kadar kötü değilsen sorun yok. Git limonlu kola iç. Limonlu soda iç. Duş al. Kendine gel.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 midem bulanıyo biraz... başım hiç ağrımıyo valla sadece midem bulanıyo... soda iyi gelir ama bakayım var mı[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 burdan cıkcak sonuc ıckı herkese farklı etkı yabıo :-p bende ınanılmaz bas agrısı+mide bulantısı wardı kı 2 bira da olan sey bu bana gerısını dusunemıorum :-p[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 gecmis olsun bi sure sora acisi cikcak bas agrisi olarak neyazikki :)[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 adam şaka yapmış yahu ne bu şiddet bu celal... :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 valla ne yazdığını bilmiom ama aman dikkat fazla içme[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 neyse bütün deliller yok edildi zaten... o yüzden ben hiç sarhoş olmadım desem herkese yedirebilirim eheheheh ;)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Herkes bi gergin, bi alıngan son günlerde. Tatile falan gidin, stress atın.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-pinkmartini Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 aşkım ssen kendin i üzme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ehehahaha nerden çıktı gene bu peynir ya... lol[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yogurt ye karpuz[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ulan karpuz, ne diyim ki sana :) Dün gece sana dediklerimi hatırlıyo musun? Hatırlıyosan uygulamaya koy[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Bu peynir ne alaka şimdi... KArpuzla peynir de yakışır şimdi.....[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Aman abi üzdün bizi baya, dikkat et kendine ya, bira iç sadece 2-3 tane. B.kunu çıkarmamak lazım bu içki işinin sonra böle şeyler oluyo aman diyim. :) Geçmiş olsun, bir daha bu kadar kötü duruma gelmemen dileğiyle.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Yok be ben de baya kötü olduum zamanları hatırlıyorum da, hiç pişman değilim hani :)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 geçmiş olsun... tüh lan dün geceyi takip edemedik... *!kahretsin der*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Eheh çok şey kaçırdın valla :p[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki: Neyse ben kaçıyorum meme elliycem. Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: RazorJimmy, 13 Haziran 2004 10:56 tarihinde demiş ki: Nerden esti ki içki içmek? annem babam tatilde... abim arkadaşlarını çağırdı yaklaşık bi 20-25 kişi bi sürü de içki almışlar (votka, rakı, tekila, şarap, bira vs...) ben de fırsat o fırsat içeyim dedim... biraz abarttım sonra baya bi saçmaladım... hatta yaptığım bazı şeyleri hatırlamıyorum... hayal gibi böyle...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 dün geceki kavgaya dair hiç bi dialog fln var mı aklınızda çoook merak ettim de.. Valeron sen hatırlıyo musn?[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ Nüfus: 26.000.000 Başkent:Kadıköy Rakım:6 ****** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar