Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dün geceki olaylardan dolayı çok özür dilerim...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hiçbir açıklaması yoktu çok ama çok özür dilerim.... sadece sarhoş oldum ve saçmaladım... normalde sarhoş olmam pek hayatımda 3. kez sarhoş oldum zaten... ama evde hiç sarhoş olmamıştım belki de o yüzden paticike mesaj attım... Herkesden gerçekten çok ama çok özür dilerim... Gerçekten hiçbir nedenim de yoktu böyle hayvan gibi içmek için... çok hayvan gibi de içmedim aslında am fazla içki içmeyen biri olarak fena koydu... Herkesden özellikle Valeron'dan çok ama çok özür dilerim... benim yüzümden gece gece neler çekti :) neyse... bu threadi açsammı diye düşündüm baya ama açmak zorundayım galiba... çünkü gayet pişmanım yani... özür dilerim...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
yok zorla yatırdılar yanlış hatırlamıyosam... dimi öyle oldu galiba... evet zorla yatırdılar... ben de uyudum yani öyle olunca[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
Kusacak kadar kötü değilsen sorun yok.
Git limonlu kola iç.
Limonlu soda iç.
Duş al.
Kendine gel.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Mesaj tarihi:
Ulan karpuz, ne diyim ki sana :)

Dün gece sana dediklerimi hatırlıyo musun? Hatırlıyosan uygulamaya koy[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
Yok be ben de baya kötü olduum zamanları hatırlıyorum da, hiç pişman değilim hani :)[signature][hline]Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:
Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.

Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun...
tüh lan dün geceyi takip edemedik...
*!kahretsin der*[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
Nüfus: 26.000.000
Başkent:Kadıköy
Rakım:6

Mesaj tarihi:
said:
RazorJimmy, 13 Haziran 2004 10:56 tarihinde demiş ki:
Nerden esti ki içki içmek?

annem babam tatilde... abim arkadaşlarını çağırdı yaklaşık bi 20-25 kişi bi sürü de içki almışlar (votka, rakı, tekila, şarap, bira vs...) ben de fırsat o fırsat içeyim dedim... biraz abarttım sonra baya bi saçmaladım... hatta yaptığım bazı şeyleri hatırlamıyorum... hayal gibi böyle...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
dün geceki kavgaya dair hiç bi dialog fln var mı aklınızda çoook merak ettim de.. Valeron sen hatırlıyo musn?[signature][hline]FENERBAHÇE CUMHURİYETİ
Nüfus: 26.000.000
Başkent:Kadıköy
Rakım:6

• Yeni Oluştur...