Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dün geceki olaylardan dolayı çok özür dilerim...

karpuz

Öne çıkan mesajlar

hiçbir açıklaması yoktu çok ama çok özür dilerim.... sadece sarhoş oldum ve saçmaladım... normalde sarhoş olmam pek hayatımda 3. kez sarhoş oldum zaten... ama evde hiç sarhoş olmamıştım belki de o yüzden paticike mesaj attım... Herkesden gerçekten çok ama çok özür dilerim... Gerçekten hiçbir nedenim de yoktu böyle hayvan gibi içmek için... çok hayvan gibi de içmedim aslında am fazla içki içmeyen biri olarak fena koydu... Herkesden özellikle Valeron'dan çok ama çok özür dilerim... benim yüzümden gece gece neler çekti :) neyse... bu threadi açsammı diye düşündüm baya ama açmak zorundayım galiba... çünkü gayet pişmanım yani... özür dilerim...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Kusacak kadar kötü değilsen sorun yok.
Git limonlu kola iç.
Limonlu soda iç.
Duş al.
Kendine gel.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

Aman abi üzdün bizi baya, dikkat et kendine ya, bira iç sadece 2-3 tane. B.kunu çıkarmamak lazım bu içki işinin sonra böle şeyler oluyo aman diyim. :)

Geçmiş olsun, bir daha bu kadar kötü duruma gelmemen dileğiyle.[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic.
I still feel the pain, i still feel your love...

Born to cry...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RazorJimmy, 13 Haziran 2004 10:56 tarihinde demiş ki:
Nerden esti ki içki içmek?

annem babam tatilde... abim arkadaşlarını çağırdı yaklaşık bi 20-25 kişi bi sürü de içki almışlar (votka, rakı, tekila, şarap, bira vs...) ben de fırsat o fırsat içeyim dedim... biraz abarttım sonra baya bi saçmaladım... hatta yaptığım bazı şeyleri hatırlamıyorum... hayal gibi böyle...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...