progamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LP_hAszQPgk 1900 lerden 2008 e kadar filmlerdeki görsek efektlerin ne kadar geliştiğini anlatan bir video. Aralarından en iyisi Jurassic Park bence. Spider Man 2 olsun Benjamin Button olsun gayet belliyken efekt oldukları Jurassic Park bu kadar sene sonra hala aralarından en iyisi gibi duruyor. Tabii çoğu dinozorlar animatronics flndı o filmde de galiba. Onun haricinde Davy Jones ta baya iyi. Ha o listeye aslında birde Transformers lazımdı bence.
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 terminator 2 ve jurassic park hala eskimedi be. hic siritmiyor valla. ama o listede matrix ve lotr olmamasi cok eksik olmus.
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 klasikleri mihenk taşlarını atlamamış guzel olmuş, ama spiderman 2 ve sonrasına katılmıyorum acıckası pek. spiderman'ın timingleri hatalıydı, ve öle sıcrama diyebileceğimiz bi fark yoktu zamanına gore kalitesinde. 93-04 arasına girecek filmler var bence. hiç olmadı lotr sokarsın araya.
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ya daha iyi yapabilirlerdi. Ben de bugün liveleak'te gördüm. Gerçekten bir sürü başka film var yahu.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Güzel de Matrix LOTR falan ağır topları atlamış.
Gazanfer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sagol da, cok cok eksik. icine iki tane 1930lardan film koyunca "100 years of hede" olmuyo. hakkaten matrik nerde lotr nerde?
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Davy Jones yalnız CGI'da bildiğin devrimdir,serinin sinema tarihine soktuğu en büyük şeydir.Suratı sürekli hareket halindeydi ve bu kadar dinamik bir grafik tasarımı o zamana kadar yapılmamış diye okumuştum zamanında dergilerde edit: spider-man 2 sonrası evet,daha önce yapılmış Jurassic Park yorumlarına da milyon tane +rep Terminator 2'nin kalitesi bir ayrı Ayrıca itiraf ediyorum o videoyu izleyemedim,kafenin pclerinde flash yok izleyemiyorum,yorumlar üzerinden konuşuyorum sdfsd
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 güzel ama gollum ve neo'nun kurşunlardan kaykılması da olsaymış keşke. son yıllardaki mavi/yeşil perde olayını tekrar tekrar göstermiş ama olsun.
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 arcane said: Güzel de Matrix LOTR falan ağır topları atlamış.
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 93 ile 2004 arasini eklemeyi usenmisler herhalde
Öne çıkan mesajlar