Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 Years Of Visual Effects

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=LP_hAszQPgk

1900 lerden 2008 e kadar filmlerdeki görsek efektlerin ne kadar geliştiğini anlatan bir video.

Aralarından en iyisi Jurassic Park bence. Spider Man 2 olsun Benjamin Button olsun gayet belliyken efekt oldukları Jurassic Park bu kadar sene sonra hala aralarından en iyisi gibi duruyor. Tabii çoğu dinozorlar animatronics flndı o filmde de galiba. Onun haricinde Davy Jones ta baya iyi. Ha o listeye aslında birde Transformers lazımdı bence.
Mesaj tarihi:
klasikleri mihenk taşlarını atlamamış guzel olmuş, ama spiderman 2 ve sonrasına katılmıyorum acıckası pek.

spiderman'ın timingleri hatalıydı, ve öle sıcrama diyebileceğimiz bi fark yoktu zamanına gore kalitesinde.

93-04 arasına girecek filmler var bence. hiç olmadı lotr sokarsın araya.
Mesaj tarihi:
Davy Jones yalnız CGI'da bildiğin devrimdir,serinin sinema tarihine soktuğu en büyük şeydir.Suratı sürekli hareket halindeydi ve bu kadar dinamik bir grafik tasarımı o zamana kadar yapılmamış diye okumuştum zamanında dergilerde

edit: spider-man 2 sonrası evet,daha önce yapılmış Jurassic Park yorumlarına da milyon tane +rep

Terminator 2'nin kalitesi bir ayrı

Ayrıca itiraf ediyorum o videoyu izleyemedim,kafenin pclerinde flash yok izleyemiyorum,yorumlar üzerinden konuşuyorum sdfsd
Mesaj tarihi:
güzel ama gollum ve neo'nun kurşunlardan kaykılması da olsaymış keşke. son yıllardaki mavi/yeşil perde olayını tekrar tekrar göstermiş ama olsun.
  • Yeni Oluştur...