Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 Years Of Visual Effects

progamer

Öne çıkan mesajlar

http://www.youtube.com/watch?v=LP_hAszQPgk

1900 lerden 2008 e kadar filmlerdeki görsek efektlerin ne kadar geliştiğini anlatan bir video.

Aralarından en iyisi Jurassic Park bence. Spider Man 2 olsun Benjamin Button olsun gayet belliyken efekt oldukları Jurassic Park bu kadar sene sonra hala aralarından en iyisi gibi duruyor. Tabii çoğu dinozorlar animatronics flndı o filmde de galiba. Onun haricinde Davy Jones ta baya iyi. Ha o listeye aslında birde Transformers lazımdı bence.
Sosyal ağlarda paylaş

klasikleri mihenk taşlarını atlamamış guzel olmuş, ama spiderman 2 ve sonrasına katılmıyorum acıckası pek.

spiderman'ın timingleri hatalıydı, ve öle sıcrama diyebileceğimiz bi fark yoktu zamanına gore kalitesinde.

93-04 arasına girecek filmler var bence. hiç olmadı lotr sokarsın araya.
Sosyal ağlarda paylaş

Davy Jones yalnız CGI'da bildiğin devrimdir,serinin sinema tarihine soktuğu en büyük şeydir.Suratı sürekli hareket halindeydi ve bu kadar dinamik bir grafik tasarımı o zamana kadar yapılmamış diye okumuştum zamanında dergilerde

edit: spider-man 2 sonrası evet,daha önce yapılmış Jurassic Park yorumlarına da milyon tane +rep

Terminator 2'nin kalitesi bir ayrı

Ayrıca itiraf ediyorum o videoyu izleyemedim,kafenin pclerinde flash yok izleyemiyorum,yorumlar üzerinden konuşuyorum sdfsd
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...