progamer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=LP_hAszQPgk 1900 lerden 2008 e kadar filmlerdeki görsek efektlerin ne kadar geliştiğini anlatan bir video. Aralarından en iyisi Jurassic Park bence. Spider Man 2 olsun Benjamin Button olsun gayet belliyken efekt oldukları Jurassic Park bu kadar sene sonra hala aralarından en iyisi gibi duruyor. Tabii çoğu dinozorlar animatronics flndı o filmde de galiba. Onun haricinde Davy Jones ta baya iyi. Ha o listeye aslında birde Transformers lazımdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Guzel Olmus(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 terminator 2 ve jurassic park hala eskimedi be. hic siritmiyor valla. ama o listede matrix ve lotr olmamasi cok eksik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 klasikleri mihenk taşlarını atlamamış guzel olmuş, ama spiderman 2 ve sonrasına katılmıyorum acıckası pek. spiderman'ın timingleri hatalıydı, ve öle sıcrama diyebileceğimiz bi fark yoktu zamanına gore kalitesinde. 93-04 arasına girecek filmler var bence. hiç olmadı lotr sokarsın araya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ya daha iyi yapabilirlerdi. Ben de bugün liveleak'te gördüm. Gerçekten bir sürü başka film var yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Güzel de Matrix LOTR falan ağır topları atlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sagol da, cok cok eksik. icine iki tane 1930lardan film koyunca "100 years of hede" olmuyo. hakkaten matrik nerde lotr nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Davy Jones yalnız CGI'da bildiğin devrimdir,serinin sinema tarihine soktuğu en büyük şeydir.Suratı sürekli hareket halindeydi ve bu kadar dinamik bir grafik tasarımı o zamana kadar yapılmamış diye okumuştum zamanında dergilerde edit: spider-man 2 sonrası evet,daha önce yapılmış Jurassic Park yorumlarına da milyon tane +rep Terminator 2'nin kalitesi bir ayrı Ayrıca itiraf ediyorum o videoyu izleyemedim,kafenin pclerinde flash yok izleyemiyorum,yorumlar üzerinden konuşuyorum sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 mekanikti o ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 güzel ama gollum ve neo'nun kurşunlardan kaykılması da olsaymış keşke. son yıllardaki mavi/yeşil perde olayını tekrar tekrar göstermiş ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 arcane said: Güzel de Matrix LOTR falan ağır topları atlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 93 ile 2004 arasini eklemeyi usenmisler herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar