Sylian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Steam'de böyle bir indie adventure oyunu var. 5 dolara satılıyor, ben fazlasıyla beğendim. Oyun Ben ve Dan adlı iki arkadaşın zaman yolculuğunu konu alıyor. Hitler'i ve giysi askılarının bulunmasını durdurmaya çalışıyorlar. Oyun eski lucasarts adventure'larını aratmıyor hatta Sam&Max gibi olmuş bile diyebilirim. Espriler harika uzun süredir adventure oynarken sesli güldüğümü hatırlamıyor ama bu indie oyun beni güldürmeyi başardı. 5 dolarlık fiyatının çok daha üstünde olan bir oyun, eski lucasarts oyunlarını seviyorsanız bunu kaçırmayın diyorum pişman olmayacaksınız, özellikle nazi dinazorlar için bile oynamaya değer. Now I'll shoot ze in the cock! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bunun bir sitcom olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ben There, Dan That... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 edindim oyunu, guzel gibi duruyo. alinsin, oynansin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar