Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En iyi yol arkadaşı kim olur sizce?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben bu bi sitede sanırım görmüştüm ama hatırlayamadım bi türlü..

Neyse merak ettim sizler kim diceksiniz..

Bence en iyi yol arkadaşı Tas ile Drizzt... valla birbirlerine acayip uyarlar :P[signature][hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Mesaj tarihi:
Jan jansen'in yalanciyisim..
Drizzt and Wolfgar diyip duruyor.
Basimin etini yiyor salak gnome..

valla yanimda Wolverine olsun da gerisi umrumda degil..

ama illa gerekiyorsa flint+tas diyebilirim..[signature][hline]You scream,
I scream,
We both scream
For ice cream!
Mesaj tarihi:
sam & arcane hit the road

bunun üstüne hikaye yaparlarsa ben bişi olmiyim, arcane ne olursa olsun..[signature][hline]There were two men--they walked the same road, but after ten years they discovered completely opposite truths. So I think if I wander for ten years, I'll be able to find my own truth..
Mesaj tarihi:
Eğer yol arkadaşım Sam olacaksa:
"The Curse of Sam Island: Arcane's Revenge" i tek geçerim :lol:[signature][hline]Sam, 01 Nisan 2004 01:14 tarihinde demiş ki:
cinsiyet ameliyatı gerek..
aslında fena fikir değil, bedavaya anime, oyun cd'leri felan da yollatırım kendime. bir araştırayım bakalım kaça patlıyormuş, kara bile geçilebilir..
Mesaj tarihi:
Herhangi bi Great-wyrm. Tercihen alignmenta göre Red veya Gold. Uygun boyutlarda bir Eğer ile tabiikü :D[signature][hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
Fizban iyi de Fizban halinde bir şeyler gizli olduğunu bilmek rahatsızlık verici.[signature][hline]Bir şey biliyorsam; o da hiç bir şey bilmediğimdir.
In the name of the council !
La'unva Solmai @ Eclipse - SWG.
LONG LIVE REBELLION ! | diskavır mi

[/b]
Mesaj tarihi:
offff lafa bak be :)
"sizofren misin evladim kilicina konusuyorsun?"
demezler mi sana?[signature][hline]Fallout'taki küçük çocukların koşturmaları gibi, ortada koşturarak bas bas bağırmak istiyorum. O kadar bunaldım yani...
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 02 Nisan 2004 14:25 tarihinde demiş ki:
geyige bak ya..
"konusan kilic istiyoruz"

sword of kas. sana bunu verelim :)
en iyi yol arkadaşı astinus olur yahu. sahi yürüyor mu o? :P[signature][hline]Uzak diye bir yer yoktur...
Mesaj tarihi:
Nıhoha bir adet iron colossus öhem neyse
Benim için dream party Elaith,Danilo,Drizzt Ve Arilyn.Bide belimde khazid'hea[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta malup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Mesaj tarihi:
dream party sorulmamis ya neyse..
benim için jon irenicus, szass tam, sarevok ve artemis entreri... :-P

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Nisan 2004 22:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
SW de Obı Wan Kenobi
FR da Darkhope
DL de Storm
WOD da yalancı papaz tıplemesı ıle Jacquel/ Malkavian
Generıc (Robotıc de) Yubakuma
Onımusha(Table land de) Kaide
Fıve Rıngs de (Unıcorn klanın dan Obamari)

Say Say bıtmez
Lotr da (Eowyn)[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones whoe vae turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be...(Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
bir de I yerine niye i kullanm1yorsun?
I'lar fazlaysa biraz da bana versene :)

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Nisan 2004 23:44 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...