Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bye tiki ?

karabocek

Öne çıkan mesajlar

Ya sizdede varmı bu tik oldu bende artık 1-2 kişide dahada bunu gördüm en son msg atma tiki gibi bişey en son ben "bye" dicem diye bugün arkadaşla 2-3 saat bye yaptık yani halimi görseniz havada sıcak öff napcaz nası kurtulcaz bu tikten ? Valla kafayı yicem :p.[signature][hline]»»» Admin Bloody «««
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Sosyal ağlarda paylaş

yemişin zaten kafayı yiğeceğimi mi kalmış :D
azmet,iste,azmedersen başarırsın,istersen başarırsın...aslansın kaplansıııınn.

olay sende bitio sıkıcan bitarafını msg atmican bukadar basit sadece bi byyy msg başka bişey yok.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
Sosyal ağlarda paylaş

gidene "güle güle"
kalan kişiye " hoşça kal" denir

bu kadar basit bir şeyi bilmemek cehalet
bildiği halde kullanmamak da ayıp[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Namárië diyoruz biz.
Daha basit oluyor.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will.
VII.
Sosyal ağlarda paylaş

ehe senin kurtulacak gibi bir haline yok bu tik'ten..
bu bitse başka bişe başlar sende kesin. bunda kal daha iyi. ;)

ben genelde 'görüşürüz' derim. kulağa da hoş geliyor hem :-P[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki:
ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem...

utanıyorum ulan!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 13 Haziran 2004 20:20 tarihinde demiş ki:
ben arkadaşıma namarié desem, küfür sanır.

ahah aynen :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım...

Who is that ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...