karabocek Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Ya sizdede varmı bu tik oldu bende artık 1-2 kişide dahada bunu gördüm en son msg atma tiki gibi bişey en son ben "bye" dicem diye bugün arkadaşla 2-3 saat bye yaptık yani halimi görseniz havada sıcak öff napcaz nası kurtulcaz bu tikten ? Valla kafayı yicem :p.[signature][hline]»»» Admin Bloody ««« E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yemişin zaten kafayı yiğeceğimi mi kalmış :D azmet,iste,azmedersen başarırsın,istersen başarırsın...aslansın kaplansıııınn. olay sende bitio sıkıcan bitarafını msg atmican bukadar basit sadece bi byyy msg başka bişey yok.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bye yerine "na$" diyin.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 gidene "güle güle" kalan kişiye " hoşça kal" denir bu kadar basit bir şeyi bilmemek cehalet bildiği halde kullanmamak da ayıp[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bazen banada oluyo[signature][hline]we are the youth of the nation TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL Zlorwf'u çok seviyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yazık ya, valla[signature][hline]Pyr0, 28 Mayıs 2004 23:38 tarihinde demiş ki: icindeki noktayı bul...o nokta herseyın cozumunu saglayacak olan seyin oldugu nokta...o nokta iç huzurun.... blackchaos, 28 Mayıs 2004 23:39 tarihinde demiş ki: kodurtma noktaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bye deyince kendimi top gibi hissediyorum :???[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bye deme direk sieee de daha samimi oluyo :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 direk kapayın benim bi ark öle yapıyodu. :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ben hadi gömdüm derim. samimi olduğum kızlarada böle derim =) alışkanlık etmeyin ama kötü oluyor bazen.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 black bende bye diyemiyorum nette diyorum da normalde diyemiyorum gorusuruz derim genelde bye demem[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Valla bende hıc bye lafını kullanmam realda[signature][hline]Godfather Of Speed Cio... Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Namárië diyoruz biz. Daha basit oluyor.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ben arkadaşıma namarié desem, küfür sanır.[signature][hline]BabacumMostors, 14 December 2003 15:39 tarihinde demiş ki: goddammit arya mestırs! hadi şokoleti yemeye gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Eywallah diyorum ben ama sevgilim yasakladı söylememi eheh=) (inançlı biri değilim {topiği din tartışmasına çevirmeyin lütfen} ama ağzım alışmış)[signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Aşk ve pilav böceği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Abi bak kendini kavga ederek vedalaşmaya ayır böyle adama hassktir git lan de oda sana sittir lan desin çözersiniz olayı ben sana söliyim ama buseferde sktir çekme tiki gelirse fena olur[signature][hline]Flamorph Technology Blaster LVL 12 City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ehe senin kurtulacak gibi bir haline yok bu tik'ten.. bu bitse başka bişe başlar sende kesin. bunda kal daha iyi. ;) ben genelde 'görüşürüz' derim. kulağa da hoş geliyor hem :-P[signature][hline]Emaleth, 11 Haziran 2004 19:27 tarihinde demiş ki: ama işte bööle adıma thread filan olunca.. eee... ööö... dolandırmadan söyliycem... utanıyorum ulan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Saeros, 13 Haziran 2004 20:20 tarihinde demiş ki: ben arkadaşıma namarié desem, küfür sanır. ahah aynen :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Sie de sie.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun sarkı yerine osursan bile biz izleriz. MadcaTtt.. Ace..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ben "had evala" diyorum genelde yada "eyvala"[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 görüşürüz en babası[signature][hline]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar