Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 abi tren devrilmiş, ön vagonlarda kesin ölüler var çıkartılması şu anki ekiple imkansız diyor tvde. hep korktuğum şeydir şu be üf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 said: Ankara-İstanbul seferini yapan Cumhuriyet Ekspresi, Bilecik-Bozüyük arasında Karaköy mevkinde iş makinasıyla çarpıştı. Bazı vagonların raydan çıktığı ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 of umarım kimse ölmemiştir geçmiş olsun :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 http://www.hurriyet.com.tr/gundem/12362093.asp?gid=229 linkte verelim. 1 ölü var diyor şu an. umarım daha fazlası çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 oha hep bindigim tren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 2 ölü 17 yaralı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 4 dediler ilk ölü sayısı.. yaralı çok fazla diyorlar.. 2 vagon komple yaralı+ölüymüş öf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 HELAL TEAM hızlı tren vol.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 aklım gitti teyzem trende şu an diye çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 TV'den izliyorum. Orada yol çalışması varmış, büyük bir iş makinası girmiş tren yoluna. Tren de ani fren yapmak zorunda kalmış, olan olmuş. Geçmişler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 kaza değil öküzlük kimse savunmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 İtiraf ediyorum o iş makinasını ben kullanıyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 said: Eskişehir-İstanbul seferini yapan 11023 No'lu Cumhuriyet Ekspresi, saat 17.30 civarında, Bilecik ili Karaköy-Ayvalı mevkinde seyir halinde iken, kara yolu inşaatı yapan paletli bir iş makinesinin hemzemin geçidi olmayan bir bölgede demir yolu hattına izinsiz ve kontrol girmesi sonucu çarpışmıştır. hemzemin geçidi bile değilmiş. adam geçilmemesi gereken bir yerden geçmeye çalışmış. bu adama o ehliyeti veren, ona o işi veren, onu kontrol etmeyen insanların kafasına sıçıyım. Bu kadar boş yere , bukadar anlamsız yere insan hayatı ancak türkiye sınırları dahilinde hiçe sayılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 "Pen Duick" said: HELAL TEAM hızlı tren vol.2 hızlı değil bu ya. yıllardır çalışan cumhuriyet ekspresi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 haberler 5 diyor. avrupanın en kısa demiryolları ve en çok kaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wakeful Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bende az önce gördüm haberlere göz gezdirken nette, pamukova kazası, sonra bide bu bayaa feci olmuş, uzun yolculuklarda trene çok binmedim bu zmana kadar bundan sonra da içim rahat binemem herhalde:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bence Ankara-Eskişehir'e gitmek için en iyisi trendir. Rahattır, güvenlidir. Bi kaza oldu diye güvenmemek olmaz. Vazgecmem Cumhuriyet Ekspresinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 son yillarda cok fazla kaza ve teknik sorun cikarmaya basladi trenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 hızlı tren fiyaskoydu da, normal hatta kaza pek hatırlamıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 wakeful said: bende az önce gördüm haberlere göz gezdirken nette, pamukova kazası, sonra bide bu bayaa feci olmuş, uzun yolculuklarda trene çok binmedim bu zmana kadar bundan sonra da içim rahat binemem herhalde:( güzel ülkemin güzel gazetelerinin her haberinde bu kadar etkilensek sokağa çıkamayız heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Haberden etkilenmekle ne alakası var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ben bbcde gördüm böyle aptal aptal baktım ekrana . İdrak etmedi beynim. Umarım fazla ölü yoktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Bunun hızlı tren davasıyla bi alakası yok.Sadece izinsiz raylardan geçmeye çalışan bir öküzün suçu herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ölen yakınlarının başları sağolsun. Tren olayı güzel ama kaza olunca da çok kötü oluyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 demir ağlarla öremedik anayurdu dört baştan anasını satiim. akp hükümetinin, kör topal da yürüse, ciddi kazalara da neden olsa, demiryoluna önem vermesini takdir etmişimdir. aslında duble yola ayrılan bütçe kadar demiryollarına ayırsalar, ki isternirse olur, ama adam gibi bi bakan lazım ulaştırmaya, cidden ilerleme sağlanır. ölenlere rahmet, yaralılara acil şifa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar