Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 uefa.com'dan takip edilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 7 Sevilla FC (ESP) 100.853 12 PFC CSKA Moskva (RUS) 71.525 32 Debreceni VSC (HUN) 1.633 şeklinde çıkarsa 1. bile çıkarız burdan. bu arada bi çok sitede beşiktaşın aleyhine konuşan başarısız olmasını isteyen ve bunla mutlu olan sözde fenerbahçeli ve galatasaraylı şerefsizlerin acaba içlerinde bi parça bile mi iyi niyet kalmamış bu kadar mı insanlıktan çıkmışlar inanamadım. biz hangi Türk takımı olursa olsun avrupada oynadığı tüm maçlarında onlarla birlikte sevinip onlarla birlikte üzülürüz.Aramızdaki düşmanlık ne boyutta olursa olsun. Bu sadece beşiktaşlılar için değil, galatasaraylısı içinde böledir fenerbahçelisi içinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 abuk subuk laflar etme.bok gibi oynuosunuz işte boş boş konuşmayın adam gibi oynasanız kimse bişi demez burda. biz de tutuyoruz yoksa avrupada türk takımlarını ama 0 çekme ihtimaliniz çok yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 http://www.uefa.com/live/competitions/ucl/draw/2010.gs/draw_basic.html böyle bişey sanırsam izlemek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 alttan videoya basıcan orda..atdhe.net sitesinde de olur linkler ordan da bakabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 sadece iyi oynayan takımımı tutuyosun sen ? kaç yaşındasın 6 ? 7 ? git kral oyunda oyna senle tartışmam bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 o cümleden onları anlıyorsan sen 6-7sin sanırım. demek istediğim sizi kötülemeye fln çaışmıyo kimse. ama çok kötüsünüz. gerçekleri söylüolar kötülemek zannediosunuz. bjkyı tutmıcam mı dedim orda anlamadım. yine tutucaz ama şansınız yok diyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Llama said: http://www.uefa.com/live/competitions/ucl/draw/2010.gs/draw_basic.html böyle bişey sanırsam izlemek ? birebir gözüküyor burda.. kurayı izlemek çok zevksiz zaten tvden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 al lama: http://video.uefa.com/video/Competitions/UCL/Season=2010/liveDraw_videoFlash.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 tıkladım ona birazdan bağlancak diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Brook said: bu arada bi çok sitede beşiktaşın aleyhine konuşan başarısız olmasını isteyen ve bunla mutlu olan sözde fenerbahçeli ve galatasaraylı şerefsizlerin sen burdan ne çıkardın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Hotdog said: Beşiktaş burdaki en kötü takımları çekse dahi max 3. olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Brook said: Brook said: bu arada bi çok sitede beşiktaşın aleyhine konuşan başarısız olmasını isteyen ve bunla mutlu olan sözde fenerbahçeli ve galatasaraylı şerefsizlerin sen burdan ne çıkardın peki? sen kimsenin ne istediğine karışamazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 hay tartışmanıza boş boş konuşuyorsunuz ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ayrıca bu insanlara şerefsiz de diyemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
týpa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 http://forum.paticik.com/templates/paticik/images/report_message.gif tıklat ünlemine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Barça çıksın istiyorum ben açıkçası.İyi takımların olduğu kura çıksın da büyük takımlarla 1 tane maç yapan takım olsun istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 birazdan çekilkecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 deli heycan yaptım ya pof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Brook said: 7 Sevilla FC (ESP) 100.853 12 PFC CSKA Moskva (RUS) 71.525 32 Debreceni VSC (HUN) 1.633 şeklinde çıkarsa 1. bile çıkarız burdan. bu arada bi çok sitede beşiktaşın aleyhine konuşan başarısız olmasını isteyen ve bunla mutlu olan sözde fenerbahçeli ve galatasaraylı şerefsizlerin acaba içlerinde bi parça bile mi iyi niyet kalmamış bu kadar mı insanlıktan çıkmışlar inanamadım. biz hangi Türk takımı olursa olsun avrupada oynadığı tüm maçlarında onlarla birlikte sevinip onlarla birlikte üzülürüz.Aramızdaki düşmanlık ne boyutta olursa olsun. Bu sadece beşiktaşlılar için değil, galatasaraylısı içinde böledir fenerbahçelisi içinde.. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 zran diye ilk kuradan çıkmıyalım da heyecan olsun ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 http://www.uefa.com/live/competitions/ucl/draw/2010.gs/draw_basic.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 başlayınca bi ses edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bağlandı uefa sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 aha başladı yayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar