Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şampiyonlar Ligi Kura Çekimi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7 Sevilla FC (ESP) 100.853
12 PFC CSKA Moskva (RUS) 71.525
32 Debreceni VSC (HUN) 1.633

şeklinde çıkarsa 1. bile çıkarız burdan.

bu arada bi çok sitede beşiktaşın aleyhine konuşan başarısız olmasını isteyen ve bunla mutlu olan sözde fenerbahçeli ve galatasaraylı şerefsizlerin acaba içlerinde bi parça bile mi iyi niyet kalmamış bu kadar mı insanlıktan çıkmışlar inanamadım.

biz hangi Türk takımı olursa olsun avrupada oynadığı tüm maçlarında onlarla birlikte sevinip onlarla birlikte üzülürüz.Aramızdaki düşmanlık ne boyutta olursa olsun.

Bu sadece beşiktaşlılar için değil, galatasaraylısı içinde böledir fenerbahçelisi içinde..
Mesaj tarihi:
abuk subuk laflar etme.bok gibi oynuosunuz işte boş boş konuşmayın
adam gibi oynasanız kimse bişi demez burda. biz de tutuyoruz yoksa avrupada türk takımlarını ama 0 çekme ihtimaliniz çok yüksek
Mesaj tarihi:
o cümleden onları anlıyorsan sen 6-7sin sanırım.
demek istediğim sizi kötülemeye fln çaışmıyo kimse. ama çok kötüsünüz. gerçekleri söylüolar kötülemek zannediosunuz. bjkyı tutmıcam mı dedim orda anlamadım. yine tutucaz ama şansınız yok diyoruz işte.
Mesaj tarihi:
Brook said:

bu arada bi çok sitede beşiktaşın aleyhine konuşan başarısız olmasını isteyen ve bunla mutlu olan sözde fenerbahçeli ve galatasaraylı şerefsizlerin

sen burdan ne çıkardın peki?
Mesaj tarihi:
Brook said:

Brook said:

bu arada bi çok sitede beşiktaşın aleyhine konuşan başarısız olmasını isteyen ve bunla mutlu olan sözde fenerbahçeli ve galatasaraylı şerefsizlerin

sen burdan ne çıkardın peki?

sen kimsenin ne istediğine karışamazsın.
Mesaj tarihi:
Brook said:

7 Sevilla FC (ESP) 100.853
12 PFC CSKA Moskva (RUS) 71.525
32 Debreceni VSC (HUN) 1.633

şeklinde çıkarsa 1. bile çıkarız burdan.

bu arada bi çok sitede beşiktaşın aleyhine konuşan başarısız olmasını isteyen ve bunla mutlu olan sözde fenerbahçeli ve galatasaraylı şerefsizlerin acaba içlerinde bi parça bile mi iyi niyet kalmamış bu kadar mı insanlıktan çıkmışlar inanamadım.

biz hangi Türk takımı olursa olsun avrupada oynadığı tüm maçlarında onlarla birlikte sevinip onlarla birlikte üzülürüz.Aramızdaki düşmanlık ne boyutta olursa olsun.

Bu sadece beşiktaşlılar için değil, galatasaraylısı içinde böledir fenerbahçelisi içinde..

+1
  • Yeni Oluştur...