Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=7H08754hZ8w&feature=related Debrecen her yerden vurabilen bi takım. Beşiktaşı ezer geçerler valla. Efsane 8 yalan olabilirç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 4.torbadan çıkıcak takım 3. olup olmayacağımızı belirler. 4. torba şanslı çekersek -ki hiç sanmıyorum- 1.torba ve 2. torba koombinasyonun gücüyle orantılı 2. tur şansımız bile olur. milan , bayern 1. torbadan istediklerim. 2. torbada en zorlu gözüken inter ama o da fikstürün durumuna göre avantaj olabilir (son maça garantiliyip gelmeleri gibi) cska gelirse tadından yenmez tabi. 4. torbadan ise ,ü debrecen ve wolsfburg dışında hangi takım gelse en az 4 puan alırız gibime geliyor o takımlardan. açıkçası zurich , standart liege gibi takımları tercih ederim. 6 bile olur o zaman. 6 puan da zaten 3. yapar bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bjk 2 puan alır sonuncu olarak bitiri grubu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Olabilecek En Kolay Kura : Sevilla G.Rangers Beşiktaş Urziceni Olabilecek En Zor Kura: Barça Inter Bordo Wolfsburg En kolay olabilecek kura zaten Avrupa Ligi kurası gibi şampiyonlar ligiyle alakası yok resmen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Liverpool FC CSKA Moskova Beşiktaş APOEL FC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Man.U AZ Alkmaar Bjk FC Rubin Kazan(veya Standard de Liege) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 NoS said: Olabilecek En Zor Kura: Barça Inter Bordo Wolfsburg arsenal real ikilisi de en zor olabilir =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Son torba çok kekmiş Wolfsburg haricinde , ikinci torbadanda bir rangers felan çıktımı bjk kalabilir son 16 ya , en kötü ihtimal 3. olup Avrupa ligine kalır diyorum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Beşiktaş burdaki en kötü takımları çekse dahi max 3. olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 FC Barcelona Rangers FC bjk AFC Unirea Urziceni bu benim tahminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Asteroth said: Sana ne lan, sana mı soracak millet mesaj yazarken. sakızdan mı çıktın oğlum sen, bana mantıklı bir açıklama yap şu konuda, tamam haklısın deyip geçeyim. Böyle ahkam kesme gücünü de nerden aldığını anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 rubrubbakidibakbak said: anlamıyorum niye grupları tahmin edersiniz? Sonuçta burada hiçbir mantık yok. Şu şu takımlar gelse iyi olur diyebilirsiniz tabi, ama geçip te herkes kafasından grup yazıyor. Niye? Ya tutarsa mı amaç? Tutarsa nolacak? Mesih mi olacan? Nedir yani bu saçmalık, özel misin evladım? Asteroth said: Sana ne lan, sana mı soracak millet mesaj yazarken. sakızdan mı çıktın oğlum sen, bana mantıklı bir açıklama yap şu konuda, tamam haklısın deyip geçeyim. Böyle ahkam kesme gücünü de nerden aldığını anlayamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 cocukmusun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ben güçlü takımları istiyorum ya,taraftar show yapıyor.Maçları izlemek de ayrı zevkli oluyor.İnönü de zorlarız da deplasmandan korkuyorum.Bir atak daha golle savuşturuldu falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 2 den alkmaarı çeksek,4ten wolfsburgu çekmesek bize yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Hangi kanal veriyor, varmı haber ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 hiç olcak iş diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 saat 19.00 star verir büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 futbol smart vericek sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 futbol smartın yayın akışında görünüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Ama artık saydıracam dsmarta,yeter lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 uefa siteden izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 izlene bilicekmi öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 barça real grubuna düşse ne temiz olur kaka ronaldo falan izleriz :).8 ler 9 lar havada uçuşur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 barca real aynı gruba düşmez ilk turda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar