Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Psikopat Komsu

NoTwisT

Öne çıkan mesajlar

Dun gece arkadas ziyarete geldi. Arabayida karsi komsunun evinin onune park etmis salondan kolay gozuksun diye. (Evlerde hep mustakil bu arada.) Sakat bir yerde oturdugumuzdan arabaya birsey olabilir diye. Karsi komsuda bildigin cins 40 li yaslarda bekar cinli nemrut bir kadin. Aksam 10'da dan dan kapiya vuruyor biri, actim baktim karsi komsu.

Kadin: Araba senin mi?
Ben : Arkadasin
K : Ceksin onu ordan
B : Neden?
K : Evin goruntusunu bozuyor.
B : !!bir

Kadin selamsiz sabahsiz alacakli gibi geliyor gecenin vakti, bide azarliyor akli sira. Soyle bir baktim arabaya, ustunde bi suru kagitlar yapistirmis kadin. Gittim arabanin yanina kadin usenmemis, arabanizi cekin buradan diye 10 tane kagit print etmis, gelin arabasi gibi yapmis arkadasin arabasini. Kadin bildigin psikopat. Yasal olarak bi yanlislik yok oraya park etmede bu arada.

B: Araba guzel duruyor orda, cekmiyecek arkadas arabasini.

Kadin efendi gibi gelse rica etse, ozur diler cekeriz arabayi da bole dallama olunca kendisi benim de yardim edesim gelmedi.

Kadin kizardi bozardi, cince yardirmaya basladi. Kapattim suratina kapiyi.

15 dakika sonra sokaga polis geldi, bende ciktim baktim nedir olay diye. Kadin sikayet etmis bizi, beni gorunce pispis siritti, dedim polise boyle boyle, yasal olarak park etme hakkimiz var onun keyfine gore yerini degistiremeyiz arabanin, ama ben ondan sikayetciyim arabanin uzerine turlu turlu kagit yapistirmis, boyasina hasar verebilir vsvs. Polis kadini tirstirdi biraz, dedim sikayetci falan degilim soyleyin bulasmasin bi daha yeter diye. Neyse polis gitti, bu kadin camdan bizim evi kesiyo, ama surat kipkirmizi dellendi lol. Kadin 2 saat yerinden kipirdamadan bizim evi kesti.

Arkadasa soyledim her geldiginde oraya park etsin diye, kadin katanayla girisecek bigun ama du bakalim.
Sosyal ağlarda paylaş

çıkabiliyor bazen böyle.
biz sipskopat komşu yüzünden ev değiştirdik. (tek neden değildi ama piskopat ev sahibinden sonra 2.nedendi).

şimdi gül gibi geçiniyoruz komşularımızla, onlar bizden memnun biz onlardan memnun. Ev sahibi zam yapmasa ondan da çok memnun olacaktık ama 900yaptı kirayı...
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

çıkabiliyor bazen böyle.
biz sipskopat komşu yüzünden ev değiştirdik. (tek neden değildi ama piskopat ev sahibinden sonra 2.nedendi).

şimdi gül gibi geçiniyoruz komşularımızla, onlar bizden memnun biz onlardan memnun. Ev sahibi zam yapmasa ondan da çok memnun olacaktık ama 900yaptı kirayı...

900 mü ? işlek bi yerde dükkanda oturuyo olmayasınız, ev diye yutturmuşlardır.
Sosyal ağlarda paylaş

sys64738 said:

senko said:

çıkabiliyor bazen böyle.

900 mü ? işlek bi yerde dükkanda oturuyo olmayasınız, ev diye yutturmuşlardır.

istanbulda 900 ucuz kira :D
Sosyal ağlarda paylaş

bizim de eski sitede öyle deli bi komşumuz vardı çocukları gecenin üçünde falan basket topuyla güm güm oynarlardı.aşırı gürültü yapıyorlardı ailecek.

kaç kere uyardık falan sonunda babamın kafası attı evdeki hayvan kadar hoparlörleri -ki en az 1metre- tavana monte etti,onlar gürültü çıkardıkça son ses metal falan çalıyordu.ahah.

zaten taşındık sonra şuan en üst kattayız sdf
Sosyal ağlarda paylaş

daha önce başka toğikte söylemişimdir mutlaka ama gene soylicem. benim de odamın karsısındaki apartmanda bi teyze oturuyo. kadın 7/24 camasır asıyo ya. kafayı yicem. odamda boxerımla oturamıyorum kadın yuzunden. surekli çamasır asar mı biri ya.

ne zaman kafamı cevirsem orda kadın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...