Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 40 GB'lık PS3'üm var, ama NTSC. Blu-Ray izlemek istiyorum bol bol ama onlarda da region protection olduğu için Amazon'dan falan almak zorunda kalıyorum. Ben film milm pek izlemem diyen PS3 sahipleri varsa takas etmek istiyorum. Üstüne 2 tane oyun bile veririm yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 aynısından bende istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 blueray filmlerde region protection olmuyordu genelde de turkiyede satilanalri bilmiyorum tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Oluyor abi filmlerde, diye biliyorum başlarda öyleydi. Artık yoksa kral ama bir bakayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 blu raylerde region var hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yılbası itibari ile psn in cash kartlari cikcak olmasa ben takaslardim serefsizim DLC falan hicbisey indiremiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Hatırlatayım dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2009 blue raylerde region war oyunnarda yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2011 Şansımı bir daha deniyorum, yoksa aleti satıp üstüne para koyup slim alcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Benim PAL PS3'üm var fat. istiyorsan değişelim 60 ya da 80 gb tı şimdi tam hatırlamıyorum 2 sene oldu alalı aheuahe bakar söylerim istersen. herhangi bir problemi yok kasasının üzerinde ufak bir çizik var da yani şimdi niye değiştiriyosun o zaman diye sorarsın kesin, ben filmi playstation 3 ile izlemiyorum hiç bir şartta. o açıdan takas yapabiliriz. hard diskimi alır seninkiyle değiştiririm gerekirse öyle devam ederiz yolumuza. pm at konuşalım yardımcı olabilirim belki. ha bir de garantisi devam ediyor hala bu aletin eylül ayına kadar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 hangi konuya girsem,paso senin ilan sdffg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar