Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Evet sonunda 3310 dan kurtuldum ama bir sorum var k.ö'den neler alıp yollayabiliyorum bir de yollamayı nasıl yapacam?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
rona Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya kusra bakmada o tel.dan hiç bi boQ yolanmaz ve alınmaz yani sadece bilgisayardan infrared ile yollarsın ama çooook kasman lazım 1 saat hiç kıpırdatmadan durman lazım fln. işin zor P.S:ark.da var ordan biliorum[signature][hline]*!Karpuz 7 haziran 2004'te MSN'den demiş ki:* Neyse ben kaçıyorum meme elliycem.
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 s40 oyunlari var onlari yollarsin wallpaper yollarsin zaten başka bişi yok bissürü wap sitesi var onlara girip dl et tel e[signature][hline]Soulforged 07 Haziran 2004 16:17 tarihinde demiş ki: Okey burdaki herkes haksız sen 5up3rdud3sun padron.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 acaip bayan bir telefon. bi süre sonra kafayı yedirtir adama kusura bakma hevesini kırdık ama gerçekler bunlar =) dedikleri gibi bişey olmaz =) hayırlı olsun inş sorun çıkartmaz..[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya onları biliyorum internet i de k.ö den nasıl yollayacağımı bulamadım çöönbce bağlantıyı açıyorum buluyor karşıyı sonra ?[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Resim yollanmıyor 7210 infrared ile. MMS e başvuracaksın. Sadece rehber kaydı alıyo sanırım.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hadi yaaaaaa..... o zaman sorumu değiştireyim ben bilgisayardaki midilerimi nasıl wap a koyacam? :-) özellikle seek&destroy midi sini indirmem lazzım..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 donanım bölümü nedirkidirki midirkimi hu ?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 cep telefonu donanıma giriyorsa ksra bakmayın daha yeni öğrendim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hayırlı olsun[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 gule gule kullan karde$ =) ama ta$ gıbı 3310 u kaybettın zuaheh :D[signature][hline]|Forever Alone| |Pyro|
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 7210'un infraredi gerçekten çok kötü.. çok zorlar yani bişey yollayıp alana kadar. Hayırlı olsun[signature][hline]
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 7200 gelmiş dükkana bizim mıncıkladım hani yarısı kumaş olan telefon çok süper.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Hıms. Benim önerim yine mms ama mms olarak nasıl göndericem dersen, bilmem derim :)[signature][hline][b]Penthesilea, MSN = [email protected] I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 de bilgisyarda var bilgisayardn mms atabiliyormuyum? :)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir buraya tıklamadıysan metalciyim diye geçinme sakın!!
Öne çıkan mesajlar