Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Saylan'ın ismini hastanesine vermediler

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Mum_Chamber said:

vespucci de mi yobazdi lan?

haşaa. günde 5vakit namazını kılan bi calvenisttir kendisi..

kıbleyi şaşırmasın diye geminin dümenini bağladığında dümdüz giden gemi bahamaları keşfetmiştir.

gemisi karaya oturan vespucci ani çarpmanın etkisi ile tükürmüş ve "OHA LA!" demiştir.

yerla halk bunu yanlış anlayınca adanın adı bahama olmuştur. aslında gerçek adı ohala'dır..

ayrıca kendisinin gemi karaya oturmasına rağmen balık tutarken "haçan bucün de hava ii daa" dediği ve hawaii'nin adını verdiği rivayeti ve fransız guyanasına da "UY ANAM!" diyerek isim babalığı ettiği rivayeti yaygındır. ancak bunlar doğru değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

AKP Fanboyları iş başında. Hani "sizde hemen herşeye fanboy diyorsunuz" diye bir sitem varda dememek elde değil. Hükümet sçsa ne güzel sçtı diye alkışlayacaksınız. Bu ülkede kaç tane Türkan Saylan var? Onun yaptıklarını yapan? Anadolu köy köy dolaşıp hastaların tedavisiyle uğraşan, o kadar gencin okumasını sağlayan hakkında belgeseller çekilen? Oturun da bi National Channeldaki Kardelenleri izleyin. Fanboyluktan hiç bir şeyi görmez olmuşsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

necmettin erbakan sizin gibiler için ne ifade ediyorsa,türkan saylanda bizim için aynı şeyi ifade ediyor,yani iktidar elimizdeyken ikna odaları kuran zihniyetin adını hiçbiryere veremeyiz kusura bakmayın,çoğunluğu ele geçirdiğinizde görüşmek dileğiyle ki bu sanırım baykal gibi ebediyyen gerçekleşmiyecek bir rüya sizler için ahaha üzgünüm beyler,çok fena yanıldınız
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Horizon daha önce de AKPye toz kondurmamak için çok taklalar attığını gördük ama bu resmen tüy dikti.

ha bu arada hadi tamam Türkan Saylan eceli ile öldü, Kuddusi Okkır ne oldu peki?

Kuddusi Okkır ile ne alakası var bu konunun ? Türkan Saylan tutuklandımı ? Ya da gözaltınamı alındı ?

Sen gelip konu açacaksın kadını öldürdüler şimdide ismini vermiyorlar rörörö diye , sonra da nasıl yani öldürdüler ? ya da vermediler ne olmuş deyince tüymü dikmiş oluyorum ?

Yahu bir de ona buna fanatik diyorsunuz , fanatiklik bu tarz bir olay için bu şekilde konuşmaktır işte. Öldürdüler kadını !11!1 , ismini de vermediler !11!1!

Ayıp etmişler vermemişler diyebilirsin ama , şu yukarıdaki tarz açıkça fanatiklikten başka birşey değil.
Sosyal ağlarda paylaş

of horican of,

hem saylan'ın isminin yıllarca çok önemli mevkilerinde hizmet ettiği hastaneye verilmemesini savun (daha doğrusu savunama, böyle "neden x miktar insanın adı verilmiyorsa o sebepten verilmiyordur" gibi ucube bişeyler salla)

hem de bize fanatik de,

dinime küfreden müslüman olsa...
Sosyal ağlarda paylaş

sg-1 sen bu tarz bir olayı kıyamet kopmuşcasına , öldürdüler ! , ismini vermiyorlar ! , ne bu kin ! şeklinde lanse edersen ben de aynen böyle takınabilirim karşında.

So what ? derim , üzerine nasıl yani öldürüldümü derim. Abartmanın ve galiyana getirmenin de bir derecesi var. Seninki aşmış durumda. Gördüğün gibi ben hiçbirşeyi savunmuyorum burada , ama aynı zamanda bu derecede abartılacak birşey olmadığını düşünüyorum ve söylüyorum.

Dediğim gibi ayıp etmişler , yazık vs. diyebilirsin. Fikrimi sorarsan bana göre de ayıp etmişler , vermeleri doğru olurdu. Fakat bu tarz söylemler işi sulandıran , farklı yerlere çeken şeyler.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle lanse edilmeye ihtiyacı yok ki haberin, haber bu zaten nereye çekersen çek.

bu hastaneyle memleketin %99,99'undan daha fazla bağı olan saylan'ın adının verilmemesinin iki sebebi olabilir, birincisi kin nefret, ikincisi saylan'dan çok çok daha iyi bi aday var düşündükleri veya mevcut adını çok seviyor arkadaşlar.

şimdi söyle bana, aklına gelen üçüncü bi sebep var mı, yoksa bu ikisinden hangisi olmuştur sence?

bak sana kendini savunabilmen için argüman yaratıyorum, "neden müslüm gürses hastanesi koymadılarsa o yüzden" gibi bi argümanla gelme diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...