Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 masal, ilayda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 başak,burçak,ekin ohh tahıllar<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Ece, Dilara, Ruya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vaniLLe said: Baluu said: vaNİLle diorm : ) göbek adini da beton koysunlar di mi sdfg. ben olsam Defne koyardim. Aleyna, Melissa, Ilayda Sercenk, Aybok gibi isimler koyanlari sevmiyorum. heralde 10-20 seneye defne klonları türeyecek deli gibi, milyarlarca insan çocuğu olursa adını defne koyacağını iddia ediyor. bence de güzel isim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 senko said: eren erkek yaf http://www.cnnturk.com/images/yasam/eyubogluhbr12092.jpg http://www.sanalmuze.org/images/ser95.jpg eren taş gibi bayanlara da verilen bir isim. bkz. eren eyüboğlu. çok da güzel isim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 gerçekten de taş gibiymiş mecaz anlamda degil ya "yaz" çogzel isimdir onu koyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sen de yaz yaz yaz bi kenera yaz diye dalga geçerler olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Deniz'den iyidir gene. Hadi arkadaslar denize girelim Cok fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abartmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Asena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 balon said: azra , rana ya da melike azra'yı bende çok beğenmiştim aldım zaten onuda listeme :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hayırlı olsun gülçin gül toplayan güzel demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 pelin isimli cirkin kiz gormedim daha =P, yegenin guzel olacaksa ismini pelin koy bence eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 http://online-generator.com/name-generator/elf-name-generator.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bunun insan için olanını bulsak daha bi işe yarayabilirdi sanki. ama elfle idare edin işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 -all said: pelin isimli cirkin kiz gormedim daha =P, yegenin guzel olacaksa ismini pelin koy bence eheh. # artik gördün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 @vanille ahahahahah çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vanil, kızcaazın yanlış resmini upload etmişsin yau. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 adrianin gözleri ve burnu almissin dostum ama o maldriana lama'dan baska hic bi bok olmamis. emek var ama, emek= güzellik demek degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yok lan bişey almadım, orjinal malzemeyle çalıştım direkt sdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vanille. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vaniLLe said: Baluu said: vaNİLle diorm : ) göbek adini da beton koysunlar di mi sdfg. ben olsam Defne koyardim. Aleyna, Melissa, Ilayda Sercenk, Aybok gibi isimler koyanlari sevmiyorum. defne de çok güzel bi isim harbiden. ama ilayda da çok güzel. ayrıca melis de süperdir ama çeliktepe cengizhan lisesi sen böneğa maçından sonra melisten soğudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 pınar. net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 lalena koyun bari, o kadar overrated yavsak isimlerden hoslaniyosaniz. deep purple'in bi tanecik sarkisini bilen her karinin nicki lalena ordan seettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar