so???
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Milletvekiline Bak..
Artık çok olmaya başladınız. küfür etmeyeyim fakat küfürü betimleyeyim. ne kadar güzelmiş yahu. sizin seviyenize inip de bunu yapmayacağım, fakat modlar buna müdahale etmezse tavrımı da koyarım...
Şikayet edildi...
Şikayet edildi...
Durduk yerde noluyor beyler?
neyi şikayet ediyorsun acaba calimero?
Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Milletvekilinin Kürdistan kurucaz oley, 86 yıllık geleneği yıktık demesi normal yani?
ok.
Türkiye Büyük Millet Meclisi Üyesi Milletvekilinin Kürdistan kurucaz oley, 86 yıllık geleneği yıktık demesi normal yani?
ok.
Gayet normal demek ki bu şahıs hala mecliste. başbakan gelip fikrini alıyor. bu bölgede istediği zaman milyonları peşinden sürüklüyor ve oyunu alıyor. Bu sözleri gerçek olmasaydı, bu söylediklerimin hiçbiri gerçekleşmezdi. yasaların koyduğu dayatmalar bir halkı susturmaya yetmez.
kürdistan kürtlerin yaşadığı bölge demektir bu arada. yüzyıllardır kürdistandır oraların adı. hatta onun biraz yukarısı da aşağı ve yukarı ermenistan olarak geçer. anadolunun hiç bir bölgesi ise türk ismiyle anılmamıştır tarihte.
kürdistan kürtlerin yaşadığı bölge demektir bu arada. yüzyıllardır kürdistandır oraların adı. hatta onun biraz yukarısı da aşağı ve yukarı ermenistan olarak geçer. anadolunun hiç bir bölgesi ise türk ismiyle anılmamıştır tarihte.
neyi şikayet ediyorsun acaba calimero?
ok.
Videoyu izlemedim. Helöley diye çığırıp terörist nutukları fırlatıyorlar diye tahmin ediyorum =) Boş beleş adamları sabah sabah çekemem sdf. Eğer durum bir üst mesaj önce anlatıldığı gibiyse de "nooolmuş yani" moduna giren birinin kendisine denecek lafları şikayet etmeye ne kadar hakkı var bilemiyorum ehehe.
Cok fena tartisma cikacak bu topicte kafadan 20 sayfa gider.
neyse ya yatayım ben. IQ ve EQ seviyeleri malum insanlarla tartışmaya değmez...
OMFG
BAN HIM!!111
OMFG
BAN HIM!!111
Terör propagandası yapmakta hapis suçudur. İyi geceler.
silsenize
neyse tehdit gelmiş, arkamdan sallanmış
son bir cümle yazayım
Tıkın bakalım o zaman bu sayın milletvekilini hapse tıkabiliyorsanız.
Rahat rahat uyurum şimdi
misss...
son bir cümle yazayım
Tıkın bakalım o zaman bu sayın milletvekilini hapse tıkabiliyorsanız.
Rahat rahat uyurum şimdi
misss...
bebeye bak la
Milletvekilinin dokunulmazligi var.
İnternetten orjinal takılcam diye terör sevdalısı artistlikleri yapmakta çok güzel. Kapına polis dayanırsa aynılarını kendilerinede iletirsin yerse sdf.
videonun icerigi beni ilgilendirmiyorda sanki birileri bu kanin durmasini istemiyor. Kim kimlere direktif veriyor. Sanki biraz proveke kokuyor bu olay.
Nezaman terörü bitirelim , sorunları çözelim şeklinde yaklaşılsa ya şehit haberleri alıyoruz hemen ya da bu tarz konuşmalar boy boy geliyor önümüze. Bu konuda katılıyorum.
Videonun içeriğine gelince , gayet leş.
Videonun içeriğine gelince , gayet leş.
öğretelim. yüzyıl önceki kürt nüfusu şimdiki kürt nüfusunun çeyreği bile değildi. bahsettiğin toprakların eski adı türkmenia'dır. hala bölgede çok sayıda azeri türk'ü vardır. zamanla rusların da desteğini alan ermenilerin o bölgeyi ermenistan yapma gayretinin bir sonucudur o topraklara ermenia denmesi. fakat oralara ermenia diyenler ermeni ve onları destekleyen avrupadır. "anadolunun hiçbir bölgesi ise türk ismiyle anılmamıştır tarihte." diyerek saçmalamışsın, cevap vermicem çok uzun. sadece diyarbakır örneğinin yeteceğini düşünüyorum.
Boşa yormayın kendinizi. Mantıklı tartışalacak insan var tartışılmayacak insan var. Calimero 2.si. Bugüne kadar attığı mesajlarla zaten bunu kanıtladı. Fanatik tamamen, manıtklı düşünebilme yetisi yok, körelmiş çoktan fanatizmi yüzünden.
Gayet normal demek ki bu şahıs hala mecliste. başbakan gelip fikrini alıyor. bu bölgede istediği zaman milyonları peşinden sürüklüyor ve oyunu alıyor. Bu sözleri gerçek olmasaydı, bu söylediklerimin hiçbiri gerçekleşmezdi. yasaların koyduğu dayatmalar bir halkı susturmaya yetmez.
bu adam nasıl hala barınabiliyor pkk'yı da savunduğu onlarca postundan sonra.
terör örgütünin liderine "sayın öcalan bu halkın iradesidir..." diye hitap etmek, kendi galeyanlarında hayvanlar gibi bağırıp apo posterleri açmak, terör örgütünün renklerindeki paçavraları sallamak gibi eylemler yapan insan müsvettelerinin demokrasi elçileri olduğunu falan savunuyor bir de. ondan sonra gelip IQ, EQ gibi kavramlardan bahsediyor.
2+2=4
dtp = pkk'nın uzantısı
avrupa da çok daha farklı ve açık şekilde pkk propagandası yaptıkları konuşmalar da var üstelik, buna rağmen bu calimero aylardır yandaşlığını yapıyor bu tiplerin. herif pkk'nın patideki elçisi midir nedir anlamadım ki.
hani liboşlar, fetocular neyse de, pkk yahu bir yerde durmak lazım.
edit: siteden uzaklaştırılmazsa suç duyurusunda bulunabilirim bu genç hakkında, paticik de bu mesajları ısrarla barındırdığı için zarar görebilir. açık açık şehitlerle pkk leşlerini bir tutmasından başlayıp şu son günlerdeki postlarına kadar hepsinin bir kılıfa uydurulup başa bela olma şansı var.
patiye bişi olamz alt tarafta cücük kadar yazmışlar bişiler, kim bilir ne tür senetlere falan imza attırdı bizi.
*Bu sayfadaki içerik, yazanların kiŞisel görüŞlerini belirtmektedir. KiŞiler, üye anlaŞmasında var olan Şartların bilincinde olmak yükümlülüğündedir. Üye anlaŞmasına göre, gönderilen her türlü içerik, içeriği göndermiŞ olarak görünen üye rumuz ismi ve üyenin kendisine aittir. Paticik.com ve yetkilileri, üyelerimizin göndermiŞ olduğu iŞ bu sayfada yazılı olarak bulunan içerik hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Yükümlülük altında olmasa dahi, var olan site içeriğinin bütünü veya bir kısmının site kurallarına uygunsuzluğu durumunda, iletiŞim sayfamızdan bize eriŞebilir, gereken düzenlemeleri yapmamızı sağlayabilirsiniz.
şikayetlere rağmen yayında olması bu içeriğin bayağı ilginç ama.
şikayetlere rağmen yayında olması bu içeriğin bayağı ilginç ama.
"demokratik şekilde anlaşmak" isteyen halk nasıl bu tarz angutları destekliyor onu anlamıyorum. ne zaman iyi niyet gösterisi olarak "demokratik çare" sözleri söylenmeye başlasa karşı taraf sanki savaş kazanmış gibi sapıtıyor dolayısıyla bu sefer iyi niyet gösterme konusunda zaten tereddüt eden ve göstermemesi için baskı altında bırakılan kısımlar da geri adım atıyor ve her şey başa dönüyor. bu tarz, tekrarlıyorum angutları destekleyen bir insanın demokratik ya da insancıl çözüm arayan biri olmadığı bariz zaten. en fazla güç zoruyla bir şey yapamayacağını fark ettiği için olayları böyle bir kılıfa sokmak zorunda kalıyor başka bir sebebi yok.
Siz taviz vermeye devam edin terörist köpeklerine; sonra şakşakçıları çıksın ötsün sağda solda...
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
Öne çıkan mesajlar