Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Kız itin götüne sokup çıkarmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ya it kızın neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 PICS LINK FOTO RESİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 önümüzdeki maçlara bakıcaz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Asteroth said: Kız itin götüne sokup çıkarmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 paspatur said: önümüzdeki maçlara bakıcaz :( noldu peki Burda çapkın pati üyeleri ve aşık olmuş üzülmüş pati üyelerinin yorumlarını dikkate almazsan öyle olur tabi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 kizlar pesinden cok kosan erkekleri sevmez, erkekler de sevmez öle hatunlari. kisacasi kacan kovalanir olayi, ne kadar zor olsa da, yapilmamaya calisilmalidir. ne kadar kosarsan, hatun o kadar kacar. ulasamadigin kisi her daim daha gizemli gelir belki, evet. ama ulastigin zaman aslinda cok da bisi olmadigini anlarsin. cözümü ne mi, kendinize hakim olun. belki siz kosmassaniz o hatun kosar pesinizden. agirdan satin kendinizi lölölö falan . aman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 tekrar terkedildin mi, yoksa basit bir şekilde mi reddetti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Koşmazsa sevmiyodur zaten hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Dartanian said: paspatur said: önümüzdeki maçlara bakıcaz :( noldu peki Burda çapkın pati üyeleri ve aşık olmuş üzülmüş pati üyelerinin yorumlarını dikkate almazsan öyle olur tabi :D çok dil döktüm ama ölesine soğmuş ki benden... bir kaç kere tamam diyecek gibi oldu ama onu frenleyen bir güvensizlik var bana karşı. Bunu yıkamıyorum. Dengesiliklerimden artık bıkmış. Kızı resmen mundar ettim aq. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bence kızın peşinden koşmaya devam etmelisin. Senin eline nasıl olsa bir şey geçmeyecek de, bari kıza ego boost vermiş ol, bir götü kalkık Türk kızı daha kazansın toplum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ego demeyin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 o değilde emir bilir ankaralı nede olsa ego kartlarına zam mı geldi emir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
þizofren Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ''kadınımsın uleyn!'' diyip tokadı bassaydın. Kızıda sana karşı olan güvensizliğinide yıkardın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Takmaaa boşver.Kendi düşen ağlamaz ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Asteroth said: Bence kızın peşinden koşmaya devam etmelisin. Senin eline nasıl olsa bir şey geçmeyecek de, bari kıza ego boost vermiş ol, bir götü kalkık Türk kızı daha kazansın toplum. qft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 paspatur said: Dartanian said: paspatur said: önümüzdeki maçlara bakıcaz :( noldu peki Burda çapkın pati üyeleri ve aşık olmuş üzülmüş pati üyelerinin yorumlarını dikkate almazsan öyle olur tabi :D çok dil döktüm ama ölesine soğmuş ki benden... bir kaç kere tamam diyecek gibi oldu ama onu frenleyen bir güvensizlik var bana karşı. Bunu yıkamıyorum. Dengesiliklerimden artık bıkmış. Kızı resmen mundar ettim aq.bu iş olur devam et kafasını karıştırmaya hayat bi gün oda bugün felsefe hede hödö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 sana kız mı yok yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 kızı mundar ettim ne demek ya ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 çok başka anlamalara da çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 koptum ahahahhahaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Hayatın benimkinden de bayıkmış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 paspatur senin adına çok sevindim, gerçekten. benzer bir olay yaşadım, zor da olsa ikna ettim. onun için tüm gururumu ayaklar altına aldım. bana şans verdiğini söyledi, bir dediğini iki etmedim, elimden gelen her şeyi yaptım amaa tabii ki yaranamadım :) onun için sen şanslıymışsın kız en baştan yok hayır demiş, şimdi evet deseydi bile sonunda hayıra dönüşecekti o merak etme. raat ol şimdi gogo çapkınlık time. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 "su testisi su yolunda bir kere kırılır." bu durumlar için söylenebiliyordu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 reddettiği iyi olmuş kesinlikle bu konu ayrı da , anonime hitaben bir şeyler söylemek istiyorum , katkım olsun . Abi insanların bi taraflarını kaldırmanın da bir ölçüsü var her şeyde olduğu gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar