Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yarın hayatımın en önemli günü

paspatur

Öne çıkan mesajlar

kizlar pesinden cok kosan erkekleri sevmez, erkekler de sevmez öle hatunlari.
kisacasi kacan kovalanir olayi, ne kadar zor olsa da, yapilmamaya calisilmalidir.
ne kadar kosarsan, hatun o kadar kacar.
ulasamadigin kisi her daim daha gizemli gelir belki, evet. ama ulastigin zaman aslinda cok da bisi olmadigini anlarsin.
cözümü ne mi, kendinize hakim olun. belki siz kosmassaniz o hatun kosar pesinizden.
agirdan satin kendinizi lölölö falan .
aman.
Sosyal ağlarda paylaş

Dartanian said:

paspatur said:

önümüzdeki maçlara bakıcaz :(

noldu peki

Burda çapkın pati üyeleri ve aşık olmuş üzülmüş pati üyelerinin yorumlarını dikkate almazsan öyle olur tabi :D

çok dil döktüm ama ölesine soğmuş ki benden...

bir kaç kere tamam diyecek gibi oldu ama onu frenleyen bir güvensizlik var bana karşı. Bunu yıkamıyorum.

Dengesiliklerimden artık bıkmış. Kızı resmen mundar ettim aq.
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur said:

Dartanian said:

paspatur said:

önümüzdeki maçlara bakıcaz :(

noldu peki

Burda çapkın pati üyeleri ve aşık olmuş üzülmüş pati üyelerinin yorumlarını dikkate almazsan öyle olur tabi :D

çok dil döktüm ama ölesine soğmuş ki benden...

bir kaç kere tamam diyecek gibi oldu ama onu frenleyen bir güvensizlik var bana karşı. Bunu yıkamıyorum.

Dengesiliklerimden artık bıkmış. Kızı resmen mundar ettim aq.
bu iş olur devam et kafasını karıştırmaya hayat bi gün oda bugün felsefe hede hödö
Sosyal ağlarda paylaş

paspatur senin adına çok sevindim, gerçekten. benzer bir olay yaşadım, zor da olsa ikna ettim. onun için tüm gururumu ayaklar altına aldım. bana şans verdiğini söyledi, bir dediğini iki etmedim, elimden gelen her şeyi yaptım amaa tabii ki yaranamadım :) onun için sen şanslıymışsın kız en baştan yok hayır demiş, şimdi evet deseydi bile sonunda hayıra dönüşecekti o merak etme. raat ol şimdi gogo çapkınlık time.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...