ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 chuck norris budur http://www.youtube.com/watch?v=0BB7iPdfqRw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 chuck norris arabadan kaçmaz araba chuck norristen kaçar diyebilir miyiz bu durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 diyemeyiz çünkü hiçbir şey chuck norris ten kaçamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ShadowFury said: chuck norris budur http://www.youtube.com/watch?v=0BB7iPdfqRw buna yapılan yorum bomba haha If you listen carefully, you can hear the car scream in terror. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 haudsjakdajkhdsadhadks yarıldım öldüm gülmekten lan ajsdja. evde herkes uyuyor, uyanacaklar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 topicte gizli fail var Bodrack said: nihoıha ilk mesajı kaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 ShadowFury said: diyemeyiz çünkü hiçbir şey chuck norris ten kaçamaz. o zaman kaçmaya çalışır diye düzeltiyoruz hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Skyfire said: If you listen carefully, you can hear the car scream in terror. Ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ben de Chuck norris ile ilgili küçük bir hikaye yazdım. konusu samuray chuck norris ve kaçırılan çocuğunun buluşma kavuşma hikayesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 yanlış, chuck norrisin olduğu hikayede çocuk kaçırılamaz. çocuk kaçırma teşebbüsü sırasında kötü adamlar dayağı yer ve olay biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ironiden anlamayan nesle aşina değilim kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 aşina olacaksıNNNN (kadir inanır tarzı direktif) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Longshanks said: ben de Chuck norris ile ilgili küçük bir hikaye yazdım. konusu samuray chuck norris ve kaçırılan çocuğunun buluşma kavuşma hikayesi. Olmamış be kank Biraz daha ıkınırsan belki laf sokabilirsin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 halbu ki bruce lee bunu dövmüştü bi filmde ama hiç üstünde durulmuyor ne hikmetse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 link pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 o sayılmaz. o dövüşte chuck norris in sakalı yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 azını burnunu kırıyo, dur yeter ölüceksin bak diyo, chuck düdüğü hala durmuyo, bacağını kırıyo dur bruce lee dursun diye, yine durmuyo hödük. En sonunda boynunu kırıyo bruce lee chuck'ın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Buruş lii elleriyle mermi kesiyor. Tabi döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 chuck norris izin verdiği için öle oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Bodrack said: Longshanks said: ben de Chuck norris ile ilgili küçük bir hikaye yazdım. konusu samuray chuck norris ve kaçırılan çocuğunun buluşma kavuşma hikayesi. Olmamış be kank Biraz daha ıkınırsan belki laf sokabilirsin ?ok kank Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 chuck norris yürüyerek ya da koşarak mesafe katedmez.istediği yere dünyayı çevirerek ayaklarının altına alır. bunu ben yazdım. olmamış mı? olmadı mı şimdi? oldu mu?olmuş mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 http://img27.imageshack.us/img27/1203/wowscrnshot091309224457.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 bu video anca chuck norris topicine konur http://www.facebook.com/video/video.php?v=94924632069&ref=nf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar