Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Yeni bir monitör almayı düşünüyorum ama pek anlamıyorum bu işlerden Bunu begendim ama simdi bende 8800gt var ekran kartı olarak oyunlarda bi problem yaşarmıyım bilmiyorum.Yani şekil olarak 23 inçte oyunlar gözüme batar mı 22 inch daha mı iyi olur felan gibi sorularım var. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 24 inch almis ve kullanan birisi olarak pc de yakindan baktigin bu buyuklukteki monitorlerin pekde saglikli oldugunu dusunmuyorum. max 1 metreden bakiyorsun ve esek kadar ekran karsinda. mouse kontrolu bile bir dert alisana dek :) simdi 17 inch 1920x1200 laptop ekranindayim cok hosuma gidiyor. pc icin sana tavsiyem 19-21 olabilir. 23-24 ler asiri buyuk ve gereksiz arti destekledikleri native cozunurluk 1900x oldugu icin performans olarak sikinti yaratabiliyor veya performans icin kaliteden odun veriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 26 inch monitor kullanmaya başladım oyunda oynuyorum bayağı eğlenceli geliyor bana tam tersi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Gözünüz bozulur çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 42" full hd ye bagladım ben bi kere, uzaktan takılman lazım, e uzaktan oynayacaksam ne geregi var koca ekrana dedim, yakın otur 19" de oyna aynı şey. en kralı 19. 21 üstü aşmicaksın pro oyuncuysan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 23" var bende gayet de mutluyum yani. 8800 ile de çok sorun çekmezsin bence. yani ben hd3850 ile çekmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Teşekkür ederim arkadaşlar yardımlarınız için ben gidip monitörü yakından görüp son kararımı vericem bu bilgiler dogrultusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 olay yakında oturmak uzakta oturmak değil ki çözünürlük arttıkça gördüğün alan o zaman herkez ufak monitor alır yakında oturur büyük monitor almaya lüzum olmazdı öyle saçmalık mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 git en ön sıradan sinema izle o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bende farklı konu acmiyim burdan soriyim. Bu tepki surelerinde 2ms ile 5ms arasında oyunlarda özellikle cok fark hissedilirmi? birde Bu mu yoksa bumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 2-5 arasi fps'lerde filan farkedebilir. bazilari cok rahatsiz oluyor 5 ms'lerde. ben anlamiyorum bile.. ama samsung > inca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Samsungun o modeli birşey dışında muhteşem. Hangi saftirik dizaynını yaptıysa monitörün ensesi yukarı doğru ve ayarı sadece daha yukarıya doğru. Eğer çok uzun boylu değilsen ve monitörün bir platformda duruyorsa illa altına kalın bir kitap falan koyup gözüne bakıcak açıda oturtman lazım monitörü. Yoksa oyunlarda veya videolarda karanlık problemi çekersin. Bende NW si var onun boynu oynamıyor ama aşşağıya bakıyor, tam kıvamında. Ev arkadaşımda BW vardı ve arkasından 2 kitapla kaldırmak zorunda kalmıştı monitörü Onun dışında kusursuz monitör. Tavsiye ederim Söylemeden edemiycem öyle pahalı elektronik eşyayı Vatan dan alma. Sonra çok üzülebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 tabi samsung önce gelir ama bütçe kısıtlıysa acer 23" var bende çok güzel monitör tavsiye ederim ghosting falan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Arkansis said: olay yakında oturmak uzakta oturmak değil ki çözünürlük arttıkça gördüğün alan o zaman herkez ufak monitor alır yakında oturur büyük monitor almaya lüzum olmazdı öyle saçmalık mı olur İstisnalar var ama oyunlarda genelde çözünürlük gördüğün alanı değiştirmiyor ki. Ofis modunda dünyalar farkettiriyor ama orası doğru. PC için gamepad alıp koltuğa gömülüp oynamadıkça 23-24" in oyun için bir anlamı yok gibi. Oyundan çok film/dizi izleyenler için mantıklı. Ben 22" kullanıyorum ve oyunlarda memnunum. 19" de gayet iyi ama oyun için 17" çok küçük gelir artık bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 oyunlar için küçük (15inç degil de 17 filan) tavsiye ediliyo kontrol edicegin/gozu yormıyıcak alan açısından sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Ben 14-15" tavsiye edildiğini de duymuştum. Ama artık 19-22" e alışmış birisinin 15" oynaması daha beter işkence olur sanırım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 degisik zamanlarda 11, 15.4 (wide), 19, 21(wide) ve 22(wide) kullanan biri olarak bence 21" wide en ideali. 19" cok guzel ama wide olunca ustten alttan kaybediyor ve ofis/web icin verimsiz oluyor. wide olmazsa da film vs icin verimsiz oluyor. o yuzden 19 yuksekliginde wide (yani 21" wide) en iyisi. severim kendisini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Mirage said: Arkansis said: olay yakında oturmak uzakta oturmak değil ki çözünürlük arttıkça gördüğün alan o zaman herkez ufak monitor alır yakında oturur büyük monitor almaya lüzum olmazdı öyle saçmalık mı olur İstisnalar var ama oyunlarda genelde çözünürlük gördüğün alanı değiştirmiyor ki. Ofis modunda dünyalar farkettiriyor ama orası doğru. PC için gamepad alıp koltuğa gömülüp oynamadıkça 23-24" in oyun için bir anlamı yok gibi. Oyundan çok film/dizi izleyenler için mantıklı. Ben 22" kullanıyorum ve oyunlarda memnunum. 19" de gayet iyi ama oyun için 17" çok küçük gelir artık bana. bende öyle düşünüyordum 19 wide vardı 22 aldım wow tarzı oyunlar oynardım o zamanlar gördüğüm alan arttı ve bu çoğu oyunda bu şekilde visbile alanı artırıyor gördüğünüz objeler dünyalar kadar kocaman görünmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 abi gördüğün alan ekranla değil, pikselle alakalı. fullhd ekranın varsa 42inçte de 15inçte de 1920x1080 piksel görürsün. gördüğün alan değişmez yani.. o küçük ekranlarda yüksek çözünürlükler yokken önemliydi. şimdi pek önemi kalmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bana 21de yetmiyor artık :( böyle küçücükmüş gibi geliyor ekran. para biriktirip 30+ bişi almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 abi sen full hd monitorden bahsediyorsan hepsi 1080 p zaten desktop monitorlerden bahsediyorum çözünürlük değişiyormu ? değişiyor 800x600 de görüdüğün alan ile 1920x1200 de gördüğüm alan aynı deme bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 ben de onu diyorum, pikselle alakalı. yani 19 ile 22 inç aynı çözünürlükteki monitor arasında görme farkı yok. yine aynı şekilde 19 inç farklı çözünürlükteki iki monitor arasında görme farkı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 evet olay çözünürlükte bitiyor 22 inch monitor alıp normal çözünürlüğünde kullnaırsa 19 dan daha fazla zevvk alacak uzakta olsa yakında olsa dev gibi alan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 işte orada anlaşamıyoruz. 22inç monitor demek 19inçten daha yüksek çözünürlük demek değil ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Bide bu işin hz olayı var. Nedense özellikler arasında bile söylemiyolar monitörün kaç hz olduğunu. Mesela nvidia nın 3 boyutlu gözlüğüyle oyun oynamak istiyorum diyelim. Ama yüksek hz veren monitör istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar