Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

gear up

Asgard

Öne çıkan mesajlar

Ben setlerin 2 parcasını AH'tan alıp geri kalanını.... farmlıyorum diyemeyecegim, de babam pvp yaparken madalyonlar kendiliginden toplanıyor zaten, madalyonlarla alıyorum.

İstersen rvr setler icin merchantlara, pve setler icin googledan arattırıp sitelere bir göz at ve setlerin statlarını, set bonuslarını bir kontrol et. Cünkü bazı setler oyundaki amacına ters düsebiliyor (Mesela DoK'ların cogu rvr setleri dps agırlıklı.. healer DoK isi gücü yoksa instance dolanmak zorunda). Buna gore hangi setlere ve pveye mi yoksa rvrye mi oncelik verecegine karar verirsin. Chosen setlerini bilmiyorum ama bakarsın pve yapmana gerek kalmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

Altdorf IC mi geldi hop hop hoplican instancelar arasında. Dün bir tane düzgün instance bulabildim, zaman da azdı ama 6 tane falan invader crest geldi. Invader kolay yani artık, dert etmeyin.

Ayrıca Royallerin drop chance arttırılmış. Bu hafta guildden ben dahil 3 kişi Royal aldı. Kaç Invader ediyor 25 mi ehue
Sosyal ağlarda paylaş

ic'ye girmisiniz dun hayirli olsun. invader icin gireyim dedim order olmayan instance'da bizim grup lord'u kesemedi artik beceriksizlik mi yoksa buglardan mi bilinmez, (17k falan vuruyor cunku kendisi 5 greater ward'li bendenize :) ) mythic tatil köyü ve leylalar anonim sirketinin 1 senedir (beta haric) aktif olan oyunun en onemli bolumlerinden birini israrla duzeltmemis olmasi da ayri bir huzun verici, ogreler hic yoktan var oluyor, lord bir gorunup bir kayboluyor, duvarlarin icine giriyor falan. 1.5 saatlik toplam ic suresinde 2 invader crest yetindik.

neymis bundan boyle lord kesmekle degil, bo'lari resetleyip tekrar caplemekle ugrasiyormusuz. tek crest de ondan geldi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben çok yorgundum katılamadım. İyi ki de katılmamışım, küfürden banlanırmışım. Contribution buglanmış. X kişiden sadece 2 kişi torba almış.

Bak sen benim dediğimi yap Invader namına sıkıntın kalmaz gerçekten. Bu son Altdorf'da son 45 dakikada 6 crest mi ne aldım. Instance instance zıplican kazanan bir tane çıkana kadar, bu kadar basit. General falan da gerekmiyor, bayrakları alınca GG. Hatta CIR premade'e denk gelirsen bonus olarak Royal crest bile kaparsın çünkü Order'daki bazı guildler "en iyi biziz, CIR'ı döveriz lölölö" diye gaza gelip onların instance'ı arıyorlar ama sandıkları kadar iyi değiller. Bildiğin farmlanıyorlar böyle önden Synlaw geliyor, Choppa treninin lokomotifi, yolu açıcan ehueh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...