Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 arkadaşlar hicbir instansa girmeden nasıl üstümü basımı düzeltebilirim böle bişi mümkün mü?baktımda bütün set parcaları lv den bs den felan düsüyo ha bu arada rank 40 için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 PQ, renown odulleri? Ayrica parayla AH'den item alma? 2-3 gundur oynuyorum tabii, bilge bilge yazdim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 setlerin 2 parcasını alabilirim ah den ama dier parcalar lazım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 *set* olduguna dikkat etmemisim pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Asgard said: arkadaşlar hicbir instansa girmeden nasıl üstümü basımı düzeltebilirim böle bişi mümkün mü?baktımda bütün set parcaları lv den bs den felan düsüyo ha bu arada rank 40 için rvr da token topla anni conq warlord falan alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 o da 1 parcası icin 250 istiyo ya her halükarda pve yap diyolar yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ya da söle sorayım yeni rank 40 ın neye öncelik vermesi lazım rvr-sc-instance felan gibisinden üstümde hala devastator set var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 rvr, sabrın sonu selamettir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dakro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Asgard said: ya da söle sorayım yeni rank 40 ın neye öncelik vermesi lazım rvr-sc-instance felan gibisinden üstümde hala devastator set var:D mümkün olduğunca çok rvr ve devamlı region chatte dönen bb'ye be'ye adam lazım mesajlarını takip etmen o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 City Siege kaçırmaman lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ah tamam cok saolun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hao Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Classını bilmiyorum fakat eğer mdps falansan instanceler için insanlara beg-spam yapmak zorunda kalabilirsin, kendimden biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 dps chosenim:) instanceleri unutayım ben:D ama instancelere girmem herhalde ya sam'inde dedigi gibi biraz sabır göstererek pvp ile birkac parca bişi alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluerain Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Ben setlerin 2 parcasını AH'tan alıp geri kalanını.... farmlıyorum diyemeyecegim, de babam pvp yaparken madalyonlar kendiliginden toplanıyor zaten, madalyonlarla alıyorum. İstersen rvr setler icin merchantlara, pve setler icin googledan arattırıp sitelere bir göz at ve setlerin statlarını, set bonuslarını bir kontrol et. Cünkü bazı setler oyundaki amacına ters düsebiliyor (Mesela DoK'ların cogu rvr setleri dps agırlıklı.. healer DoK isi gücü yoksa instance dolanmak zorunda). Buna gore hangi setlere ve pveye mi yoksa rvrye mi oncelik verecegine karar verirsin. Chosen setlerini bilmiyorum ama bakarsın pve yapmana gerek kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 haklısın hemen bakayım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 greater ward'a kadar aliniyor da, ondan sonrasi yemiyor. su an acayip invader crest sıkıntım var. altdorf'ta da guzel bir instance'a giremedik, hala 2 superior wardla dolasiyorum beni uzen o. lost vale'e gidip ordan bana item dusme ihtimalini hic kaale almiyorum :) eksilerde olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sen önce kurbağa yeşili kostümünün rengini değiştir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 höyt... ninja kaplumbaga gibi hissediyorum onunla kendimi, aynı zamanda elf haritasinda ve praag'da super kamufle olabiliyorum. unutma mendebur yesil kostumuyle ormanda 10 witch elf gucundedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Altdorf IC mi geldi hop hop hoplican instancelar arasında. Dün bir tane düzgün instance bulabildim, zaman da azdı ama 6 tane falan invader crest geldi. Invader kolay yani artık, dert etmeyin. Ayrıca Royallerin drop chance arttırılmış. Bu hafta guildden ben dahil 3 kişi Royal aldı. Kaç Invader ediyor 25 mi ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 instanceler arası atlama işini nasıl yapıyoruz?:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Eskiden kapıya tıklardım çıkardı ama uzun süredir öyle olmuyor, log out ile çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ic'ye girmisiniz dun hayirli olsun. invader icin gireyim dedim order olmayan instance'da bizim grup lord'u kesemedi artik beceriksizlik mi yoksa buglardan mi bilinmez, (17k falan vuruyor cunku kendisi 5 greater ward'li bendenize :) ) mythic tatil köyü ve leylalar anonim sirketinin 1 senedir (beta haric) aktif olan oyunun en onemli bolumlerinden birini israrla duzeltmemis olmasi da ayri bir huzun verici, ogreler hic yoktan var oluyor, lord bir gorunup bir kayboluyor, duvarlarin icine giriyor falan. 1.5 saatlik toplam ic suresinde 2 invader crest yetindik. neymis bundan boyle lord kesmekle degil, bo'lari resetleyip tekrar caplemekle ugrasiyormusuz. tek crest de ondan geldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ben çok yorgundum katılamadım. İyi ki de katılmamışım, küfürden banlanırmışım. Contribution buglanmış. X kişiden sadece 2 kişi torba almış. Bak sen benim dediğimi yap Invader namına sıkıntın kalmaz gerçekten. Bu son Altdorf'da son 45 dakikada 6 crest mi ne aldım. Instance instance zıplican kazanan bir tane çıkana kadar, bu kadar basit. General falan da gerekmiyor, bayrakları alınca GG. Hatta CIR premade'e denk gelirsen bonus olarak Royal crest bile kaparsın çünkü Order'daki bazı guildler "en iyi biziz, CIR'ı döveriz lölölö" diye gaza gelip onların instance'ı arıyorlar ama sandıkları kadar iyi değiller. Bildiğin farmlanıyorlar böyle önden Synlaw geliyor, Choppa treninin lokomotifi, yolu açıcan ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fuzulee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 esas royal crest dagitimi ben gerekli renown rank'a gelince olacak. direkt free kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sizce hangisi daha iyi karar veremedim herkes conqueror diyo ama str kaybediyorum onlada conqueror renown not:dps chosenım ve str ortalama kaç olmalıdır?aklıma bir soru daha geldi instance silahlarına kadar en iyi silahı nerden bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar