vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Beni Marilyn'in yagmurlarinda yikasinlar, yikasinlar. öeh. said: İnternetteki açık artırma sitesi Ebay'de, Marilyn Monroe'nun mezarının üstündeki mezar yeri 4,6 milyon dolara satıldı. Açık artırmada ABD'nin Los Angeles kentindeki Westwood Village Memorial Park'taki mezar yerini 4 milyon 602 bin 100 dolara satın alan kişinin kimliği açıklanmadı. Mezar yeri, 23 yıl önce 81 yaşında ölen ve Monroe'nun mezarının üzerine defnedilen Richard Poncher'ın eşi Elsie Poncher tarafından geçen hafta 500 bin dolardan açık artırmaya çıkarılmıştı. Elsie Poncher'ın Beverly Hills'te 1,6 milyon dolarlık evinin borçlarını ödemek için böyle bir karar aldığı belirtilmişti. Yaşını söylemek istemeyen ancak 70'i geçtiğini belirtmekle yetinen Elsie Poncher, eşinin mezar yerini 1954'te Monroe'nun eski eşlerinden beyzbol oyuncusu Joe DiMaggio'dan satın aldığını ve eşinin mezarda yüz üstü yattığını, bunun onun son arzusu olduğunu anlatmıştı. http://www.cnnturk.com/2009/yasam/diger/08/24/marilyn.monroenun.yaninda.gomulmenin.bedeli/540559.0/index.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 zamanında iyi yer kapatmış ablam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 öeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 4.6 milyon dolar ya abi çeyreğinin çeyreğini verseler ya bana =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Adamın milyar dolarları vardır muhtemelen, parayı savuracak yer bulamıyordur. Normal insanın yapacağı iş değil bu zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 adam yüz üstü yatıyormuş vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 mezarında ters dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 abi evet ben de yuz ustu yatmaya takildim o ne lan oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 penisinin erek halde doldurulmasını da istemiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Oldukten sonra ayni tabuta gomulsen nolur. Gerci Marlyn Monroe bu oluyu bile diriltir (mi?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yok zengin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hacı kemik suyuna çorba mı yapıcam. yanında yatsam nolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 said: ..eşinin mezar yerini 1954'te Monroe'nun eski eşlerinden beyzbol oyuncusu Joe DiMaggio'dan satın aldığını ve eşinin mezarda yüz üstü yattığını, bunun onun son arzusu olduğunu anlatmıştı... niye lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Marilyn e dönük olarak yatmak için işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 takıcan kemiğe ver allahım ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Fistan everelim seni, yasin gelmis senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 kemik kemiğe değicek aga! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 marilyn'e okunan her fatihadan kendisine de sevap kapacak iste bence oldukten sonra paranin sana hala yarar saglamasinin en mantikli yollarindan biri helal elemana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yeni ölmüş olsa ben yanında yatmak isterdim ama simdi cok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 "mezara mı götüreceksin" diye sorduklarında adam inat yapmış belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 başı kıbleye dönmesi lazım. adam marline tapmış demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 NoTwisT said: Fistan everelim seni, yasin gelmis senin. evliyim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bugün mezarliktan geciyodum da bi düsündüm. bi mezarliga 4,6 milyon dolar verecegine git afrikada, surda burda acliktan ölmek üzere olan cocuklara bagis yap, daha akil kari bir is yaparsin. ne insanlar var yarappi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar