vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 üsütmek degil lan, biliyorum üsütmenin nasi oldugunu. hayatimda öle bi agri cekmedim diyorum sdf. bi de öyle hafife almamak lazim cidden, evham yaptigimdan falan degil de. en son gayet saglikli yasam bicimi olan bi aile dostu, mide kanserinden gitti öyle. ciddiye almadi almadi, ülserdir sudur budur diye, kanser oldugu ortaya cikti. is isten gecti tabi, bi kac ay icinde tüm organlara sicradi ve vefat etti. doktoru aradim da kapaliymis, mmh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 O zaman senin de midende tümer çıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yarında devam derse doktora git direk ihmal etmeyin arkadaşım sağlık bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bence de. hakkinizi helal edin argadaslar.. beni köyümün darknesslarinda yikasinlar, yikasinlar =/ ekauntumu sana birakiyorum beyp. ben gittikten sonra ''Gazmis'' diye post atarsin. kapiya kadar gecirsin arkadaslar bi zahmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gazi vardi, öldü dense arkamdan ne karizmatik olurum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Evet, mezar taşına da "Gone With the Wind" yazdırırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bir osuruk bin doktora bedeldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 İnce esprimi anladın mı Dinan? Çözebildin mi yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Xaenin said: Evet, mezar taşına da "Gone With the Wind" yazdırırız. ahahahahaha won’t you fart tonight for love, baby join me in death. yazin mezar tasima bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 HIMci gençlik alert ü. KAÇIN KAÇIN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bende öyle diyodum üşütme çıkmıştı ondan dedim asdfa karaciğer olmasın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ben de öle diyom iste aa. ipne doktor cikmiyo telefona zaten. mmh yarinda ehliyet kursu icin ilk yardim kursuna gitmem gerekiyodu 8 saat of. durmadan erteliyodum. hatta simdi ehliyet kursuna gitmesem mi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ya sizin oralarda böyle hastane falan yok mu telefonla mı hallediliyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 var da acile bi ''gaz'' icin gitsem komik olmaz mi? gazsa eger tabi. kendi doktorum var, evham yapmaya gerek yok dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bi gazla geldim dersin. Bence git. Özel doktorunun adı Antonio mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 hayir haydar süslü. olm burda böyle isliyo sistem! aha bak bu; http://www.aerzte-wiblingen.de/ueber_uns/haydar_sueslue/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 gazdır da haydar diye doktora mı gidilir yahu dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 haydar sueslue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Jacobsen bence daha iyi doktor asdfas Almancam yok ne diyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Jack Shephard'a git lost'tan yeni döndü bu aralar takılıyo buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 sıcak tut karnını, havlu mavlu bişeyler sar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 seks yap geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 dsfssdsdf oha gaz cıktı düsünsene o an! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Of, okudum da, yaklaşık 5 yıl önceki olayımı hatırladım of.. Uykusuz geceler, ağlamalar ağrıdan, kıvranmalar falan, yaklaşık 4 doktor, 0 çözüm. En son bi genel cerraha gitmiştik, adam gaz sıkışması dedi, çekeceksin yolu yok dedi. Bi süre sonra farketmeden geçecek bi sabah dedi falan, hakikatten de öyle oldu. Ama bu sancının nedeni hiçbi zaman üşütmek falan değildi iyi biliyorum. Stres, tek nedeni kişisel kanaatimce. Hatta çok ani bi korku falan, çok ciddiyim sebebi bu büyük ihtimalle. Ama çözümü pek yok, sıcak havlu denmiş evet azaltıcı yöntem, yere bi örtü serip üstünde yuvarlanman falan da bi yöntem, cidden azaltıyordu. Soğuk şeyler içmemen çok, aç kalmamak, stres yapmamaya çalışmak, hoş ne kadar başarabilirsen tabi. Böyle böyle şeyler, ama çok fena bi ağrıdır bilirim, üzüldüm lan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar