hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 konu mu kaynatmayın lvl 9 da nerde kasıcam ben binek lvl kacta alıcam q mi yapayım ins mi yapayım vs.vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 undead druidse trisfal gladeste kas işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 level 9 da nerde kascagımı mı var abi. zaten trialden sonraki ya ilk ya da 2. zone da kasıcan iste. yuruye yuruye git neresi gelirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 kermit said: undead druidse trisfal gladeste kas işte night elf tauren actım yok öküze alısamıcam 4 yıllık ally oyuncusu olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 barbu said: level 9 da nerde kascagımı mı var abi. zaten trialden sonraki ya ilk ya da 2. zone da kasıcan iste. yuruye yuruye git neresi gelirse.demek istedigim su actıgım her night elf lvl 9-10 da direk sw ye götürdüm ordaki qleri ezberledim nerdeyse darna tarafında mı kasmak mantık lı ki exadorda zibil yeni q var yoksa lvl el verdiginde direk inse girmek mi mantık lı mesela deadminesa lvl kacta girebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 15'te girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Pyro said: Pyro said: Bu arada başka topic açmadan ben de birşey danışayım. Bu %20 exp geyigi ile 1 strat runı yaklaşık % kaç getiriyor? Yakınlarda denemiş olan varsa ve bilgi verirse sevinirim. Demin denedik, %20 exp ile %93.6 geliyor level 47-48 civarında. 40-45 dk sürüyor gerçi. 52,53,48 ve 80 ile girdik biraz önce, %83 geldi. Yine fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ben 48 e kadar feral kastim.. sıkıldım sora.. lvl 80 dk sı olan hep boyle melee karakterlerle oynamıs flaan biri olarak sag click bırak ozelliginden baydıgım icin moonkin specledim.. dual aldım onu da tree specledim.. gittigim her yerde saygı gordum oo moonkin kasıo helal die.. mutluyum ben baya.. suan 77 hala moonkin/resto kasıyorum.. hala da gayet mutluyum xD.. eger spec soruların warsa http://www.wow-pro.com/class_guides/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 screwy said: gittigim her yerde saygı gordum oo moonkin kasıo helal die.. biz arkandan dalga geciyorduk o gearla boomkin kasiyor yazik diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Northende çıktıktan sonra kedi lvlleyeni dövüyorlar öyle diyim, ben moonkin kastım, arada kedi de denedim, kedi 1se tavuk 11 öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Popeye said: screwy said: gittigim her yerde saygı gordum oo moonkin kasıo helal die.. biz arkandan dalga geciyorduk o gearla boomkin kasiyor yazik diyegear im gayet ii alıskanlık ve sevmemden dolayı hep instance yapıyorum yani bi chest eksik suan okadar xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 moonkinimi seviorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bende bir ara 75-80 felandı sanırım moonkin kastım oyle oturayımda habire su iceyim olmuyorsun innervate hemen imdadına yetişiyor :) yok combo biriktireyimde vurayım derdi olmadan bamgum wrath ile isi bitiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 shadow pri-hunter var range ben ranged dan sıkıldım onun icin feral kasıcam hem kediyi seviyorum. Bide bu ayı-kedi görüntüsünü degiştirebiliyormuyuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Valla kasmayı bilmem de ilvl 200 mavilerle tournament dailylerineki mobları 1 starfire crit'le, bilemedin 1 wrath + 1 starfire ile kesmek çok hoş aksjfha edit: @hozceri: Tipini değil de rengini değiştirebiliyosun. Nelf kasıyosan saçının rengini, tauren kasıyosan deri rengini değiştirdikçe ayı ve kedi formlarındaki rengin de değişiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 horde oynamadıgım icin bilmiyorumda deri rengi nasıl degişiyor bu arada druid night elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Berbere git "hocam röfle yaptırıcam" de gobline halleder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar