Shaggy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Michael Jackson'ın ölümü "cinayet" Pop yıldızı Michael Jackson'ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten adli tıp uzmanlarının araştırmasının olayın “cinayet” olduğunu gösterdiği bildirildi. Pop yıldızı Michael Jackson'ın ölümüyle ilgili soruşturmayı yürüten adli tıp uzmanlarının araştırmasının olayın “cinayet” olduğunu gösterdiği bildirildi. Los Angeles bölge adli soruşturma yetkilileri, Jackson'a öldürücü bileşik oluşturan ilaçlar verildiğinin belirlendiğini ifade ederek, adli tıp testleri sonucu Jackson'ın vücudunda iki yatıştırıcı ilaçla birlikte güçlü “anestetik profol” bulunduğunu kaydetti. Adı belirtilmeyen yetkilinin açıklamasına göre, sonuçlar Jackson'ın öldüğü sırada yanında bulunan ve sanatçının fizik tedavisinden sorumlu Doktor Conrad Murray hakkında yasal işlemler yapılmasını gerektiriyor. http://haber.mynet.com/detay/dunya/michael-jacksonin-olumu-quotcinayetquot/467081 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 en azından sen sağsın ya shaggy, bu beni teselli ediyo biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 kanındaki şeyi daha yeni mi bulmuslar? yalan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Kanını da beyazlaştırmıştır, zor olmuştur bulması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bence Michael uyuşturucudan gitti dememek için doktorun başını yakacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 adiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Vardır hocam birşey MJ ölümü çok şaşırtıcı gelmişti bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bence değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Spidee said: Kanını da beyazlaştırmıştır, zor olmuştur bulması. Adamda deri hastalığı vardı.Beyazlaşmak zorunda kaldı.Bilip bilmeden dalga geçmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Nomak said: Vardır hocam birşey MJ ölümü çok şaşırtıcı gelmişti bana katiliyorum, adam guf diye gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ölmüş adamın arkasından konuşmak gibi olacak ama(ne salak bi cümle oldu bu ya), kendisi az sübyancı değildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yalniz az once oldu basligina shaggy ile beraberler yazmistim, talihe bak shaggy de burda baslik acmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Coder said: ölmüş adamın arkasından konuşmak gibi olacak ama(ne salak bi cümle oldu bu ya), kendisi az sübyancı değildi +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 alacak meselesi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Dartanian said: Spidee said: Kanını da beyazlaştırmıştır, zor olmuştur bulması. Adamda deri hastalığı vardı.Beyazlaşmak zorunda kaldı.Bilip bilmeden dalga geçmeyin. Bilip bilmeden dalga geçme özgürlüğümü kullanıyorum, bb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Skroce said: Coder said: ölmüş adamın arkasından konuşmak gibi olacak ama(ne salak bi cümle oldu bu ya), kendisi az sübyancı değildi +1 sırf medyanın adamı çökertme çabası işte. kaldıramadılar tabi o kadar başarıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ben de Mary Jane i öldürmüşler sandım .p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Billie jeann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 komi dean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 mj cinayete kurban gitti akşama dönücek /*kaçar*/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Coder said: ölmüş adamın arkasından konuşmak gibi olacak ama(ne salak bi cümle oldu bu ya), kendisi az sübyancı değildi yaparken yanında mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 demeye gelmiştim yada sana bişeyler yaptı mı diyicektim kararsızdım popu destekliyorum ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yaa bırahh yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 lamerism said: alacak meselesi bence. bORCluymus. melih8455 - 25/08/2009 14:51:08 YANİ İŞİNİZ GÜCÜNÜZ KALMADI Michael Jackson'ın ÖLÜMÜ MU SORUN OLDU HAYRET Bİ ŞEY YA BİZEDE OKUTUYORSUNUZ BUNLARI YA MİLLETT UYAN YARIMIZ AÇ YARIMIZ SEFİL YAŞIYORUZ MİCHAEL İN İÇİNE ETTİĞİ TUVALETİ BİLE HAYATI BOYUNCA GÖREMİYECEKLER KALKMIŞLAR CANIM YA YOK MEKANI CENNET GİBİ ABUK SUBUK KONUŞUYORLAR BIRAKIN YA LÜTFEN KENDİ SAN9ATÇILARIMIZIN DEĞERİNİ BİLİN KENDİNİ MAYMUNA ÇEVİRENLERİN DEĞİL YAPMAYIN LÜTFN YA abi yorumlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar