Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fx5200-256mb mı fx5500-128mb mı?

-Legendary-

Öne çıkan mesajlar

Çok kısa bi süre zarfı içinde yeni bi makina yapacaım, parça toplamaktayım. Bilenlerden gerekli tavsiyeleri bekliorum.
Sİzce 110$a (leadtek) fx5500 128mb-128bit mi alayım
yoksa 101$a (fx5200 256mb-128bit mi alayım
iki parça arasında belirgin ne tür farklılıklar vardır?[signature][hline]a.k.a wicked
Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki:
geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P
Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Sosyal ağlarda paylaş

attım :).

işlemciden falan da bahsedem biraz. p4 2.8 veya amd(2500 olabilir 2600olabilir 3000 olabilir) alcam. ekran kartında ise daha çok epox konuşuluo.
bunu da sormak istiorum; bugün amd 2600 yanında MSI 7021 KT6V-LSR KT600 DDR+SOUND+LAN SATA 8x die bir ekran kartı önerildi. ne dersiniz
ve tabi buna da deişmişken. sata sistemini kullanmamı önerir misinz(tahminim önerirsiniz? )[signature][hline]a.k.a wicked
Sosyal ağlarda paylaş

p4 2.8 almana değmez.
2.2, 2.4 gibi birşey al.
geri kalan parayı ekran kartına ayır..

kesin 5200 tavsiye etmiyorum.
directx 9 yavaşlatıcı diyorlar.
5500 al.
ama paran yetiyorsa radeon 9600pro ya da 9600xt al.

ekran kartı oyunlarda çok önemli, ister p4 EE 3.6 felan olsun sende, sonuçta dandik ekran kartı oyunda seni çok sıkar..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

dielim(en yakın oldugum)
amd 2600 ve fx 5500 aldım..

bnm en olmadıgım noktalrdan biri,
MSI 7021 KT6V-LSR KT600 DDR+SOUND+LAN SATA 8x
bu anakartı yakışır, hani fiat konsuunda uydurdum da,
yoksa illa ki epox mu dersiniz, ve fiyatı ne dersiniz,

+ epox SATAlı mı??[signature][hline]a.k.a wicked
Sosyal ağlarda paylaş

intel'i boşver amd kullan..

bu arada diğer başlıkları da bir karıştır, bugünlerde bayağı tavsiyeler verildi. benim başlığım vardı, birkaç arkadaşın daha başlıkları var..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

jagd pmden sorduydu burda söliyem,
amaç bana şöle 2-3yıl yetcek bi pc, oyun hastası deilim(zaten bu pcyle artık oynayamıom) ama kafama göre bişeyler çıkarsa oynayabilirim ama oyun agırlıklı olmuycak. ses kartı ve harddisk gibi şeyler önemliydi bnm için onları da halletttim sayılır.
bundan sonrası paramı ii kullanmak amaçlı bilgiler[signature][hline]a.k.a wicked
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 09 Haziran 2004 21:44 tarihinde demiş ki:
intel'i boşver amd kullan..

bu arada diğer başlıkları da bir karıştır, bugünlerde bayağı tavsiyeler verildi. benim başlığım vardı, birkaç arkadaşın daha başlıkları var..

biliorum okudum,
ama şu anakart olayı hakkında bilgi o topiclerde yok(şu msı )[signature][hline]a.k.a wicked
Sosyal ağlarda paylaş

epox 8krai var via kt-600 çipsetli(msi le aynı )61$+kdv,asus a7v600-x var 78$+kdv ikisindede kt-600 çipset 2 serial ata ,ethernet ,ses standart.asusda fazladan firewire var,msi KT6DELTA LSRsanırım 90$+kdv .seçim senin.Ama rda3+ aşırı gereksiz bence.Bu dördünün arasında gönlüm asus a7v-600-x e gidiyor önermek için.
2-3 yıl gidecek diyorsan en mühim nokta ram bence 512 al daha sonra 1024 yapabilirsin.

[Bu mesaj jagd tarafından 09 Haziran 2004 21:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

radeon 9600, 9800 hatta x800 felan almıyorsanız boşuna 256 mb kasmayın..
4xAA açtığınızda 256 mb'ın 128mb'lılardan avantajı gözüküyor.

onun dışında şu an hiç bir avantajı yok[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

şu sapphire atlantis radeon 9800pro bir de 256mb olsaydı.. akıl durduracak doku miktarları kullanılıyor çünkü artık, unreal engine 3.0'daki kaplamaları gördünüz. 2006'da filan çıkaracaklar, bununla onu oynayamazsak.. :hmm: adamlar "2006'ya 512mb ve 1gb hafızalı ekran kartlarının mainstream olacağını düşünerek hazırlandık" diyor..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 10 Haziran 2004 18:14 tarihinde demiş ki:
azsak.. :hmm: adamlar "2006'ya 512mb ve 1gb hafızalı ekran kartlarının mainstream olacağını düşünerek hazırlandık" diyor..

Doğru diyorlar ilk 512 MB ramli kartları bu yıl sonunda (yada anonsunu)görürüz sanıyorum ki muhtemelen 512 bit hafıza veriyolu ekran kartlarıyla gelecekler
Sosyal ağlarda paylaş

X800 ve fx6800 için tamam ama diğerleri için 256mb anlamsız. İtibar esip etmemek sizin seçiminiz, gidip test sonuçlarına bi bakın önce
Fx5200 gibi bir gpu için ise 64mb bile yeterlidir, daha yukarısı göz boyamadır.[signature][hline]move thougtfuly but fast as well
from heaven through the world to hell.

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 10 Haziran 2004 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yine de o vakit geldiğinde daha çok ram sahibi olmak farkettiriyor, ben bunu gördüm. geforce 256 vardı 32mb ddrram'li, halen geforce2 mx400'den iyi performans veriyordu ama texture ayarlarını daha düşük tutmak gerekiyordu..

zaten 128mb ram farkı gördüğüm kadarıyla 15$ filan farkettiriyor ki 200$ ve üzeri kart alırken bunun pek önemi yok kanısındayım..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

aktif tablet'e katılıyorum..

"boşuna 256 mb almayın" demek ile "bu kartı alcaksan boşuna 256 mb alma" arasında fark vardır tablet'in belirttiği gibi..
Fx 5200 için (en azından oynayabileceğin kaliteyi, oyunları düşünürsek) 64 MB yeterlidir.[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

6-7 yıl hiçbir bilgisayar götürmez, maksimum 4 yıl. ben 4 yıl önce en iyi bilgisayarı aldım ama şu anda yeni oyun oynanmaz halde. istersen 3000$ harca gene aynı durum..

şu alacağın 3 yıl götürür, fazladan tahammül edersen ve 3d oyunlardan feragat edersen (ki 3d olmayan oyun kalamayacak o vakte kadar, olmayacak dua :) ) hani bir ihtimal 4 ama sanmıyorum..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...