sys64738 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 vouw, fedenin cıplak resimleri forumda fink atıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 HELALTE@M Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 onu bunu bilemiyorum fakat bi gerizekalılık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 HELAL LAn. BOYLE DEVAM: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 burtonesk said: onu bunu bilemiyorum fakat bi gerizekalılık var. yok canııım, nereden çıkarıyosun böle şeyleri :) typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 OV YE MAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 SiNKHoLe said: Spidee insan agzindan cikan lafa biraz dikkat etmeli. Beim de ilk izlenimim, gercek hayatta arkadas olsak agzini burnunu dagitirdim oldu mesela. Acik acik hakaret etmenin bi anlami yok burda girgir yapiyoruz. Adam ol azcik. Fede bu forumda senin ciplak resimlerine yer varsa emin ol benim esprilerime de yer vardir. Hadi daalin simdi. çok etkilendim kavga cıksın ide sölemiorum ama cidden etkilendim ;) ama fede iidir harikadır onu ayıralım bence dierinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 burtonesk said: onu bunu bilemiyorum fakat bi gerizekalılık var. Hadi biz gerizekalilikla yirtiyoruz... Sen 2 Lucas figürü olan adam görünce duygularini yirtabilicenmi? anlayana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 anlayana.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 anlayana,,,,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 http://img22.imageshack.us/img22/1474/sealn.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 SEX. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 SiNKHoLe said: Spidee insan agzindan cikan lafa biraz dikkat etmeli. Beim de ilk izlenimim, gercek hayatta arkadas olsak agzini burnunu dagitirdim oldu mesela. Acik acik hakaret etmenin bi anlami yok burda girgir yapiyoruz. Adam ol azcik. Ben elimden geldiğince adam olmaya çalışıyorum, sana da aynını temenni ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 hop bi saniye hop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 SiNKHoLe said: Spidee insan agzindan cikan lafa biraz dikkat etmeli. Beim de ilk izlenimim, gercek hayatta arkadas olsak agzini burnunu dagitirdim oldu mesela. Acik acik hakaret etmenin bi anlami yok burda girgir yapiyoruz. Adam ol azcik. Fede bu forumda senin ciplak resimlerine yer varsa emin ol benim esprilerime de yer vardir. Hadi daalin simdi. AAHAHAHAHAHAH BEYLER ESPRI YAPTI. en kaliteli espriydi simdiye kadar, gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 SiNKHoLe said: Spidee insan agzindan cikan lafa biraz dikkat etmeli. Beim de ilk izlenimim, gercek hayatta arkadas olsak agzini burnunu dagitirdim oldu mesela. Acik acik hakaret etmenin bi anlami yok burda girgir yapiyoruz. Adam ol azcik. bi kere "adam ol" oyle sagda solda oylesine soylencek bi laf degil.. sen kimsin kimin adamlıgını sorguluyosun.. senin adam olmaktan once daa bi suru primitive yapman gereken seyler war..ayrıca ne bu tehtid gibi "agzını burnunu dagıtırdım" falan.. sen kimsenin agzını burnunu dagıtamazsın oyle klavye uzerinden onun icin boyle salak sacma seyler yazmayı kes.. burası klavye delikanlılıgı yeri degil.. o benim topicim bu benim topicim yok lan git madem notepad e yaz.. public bi ortam burası yazdıkların okunuyo begenilmiyo usteledikce usteliyosun bi de bos bos konusmaya dewam ediyosun.. hayır bi de laf koyan koyana..ya aptalsın anlamıyosu ya da aptala yatıosun..ikisini de hos karsılamıyorum.. bi de fiziksel yasının 14 zeka yasının 3 olduguna inanıyorum.. kkthxby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 önce adam olacaksın resimleri konmamış topiğe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 sipeyskeyk said: SEX. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Komik olmadığınız söylendiğinde atarlanacaksanız komik olmaya çalışmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar