Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 püüüüfff.. hemde bu saatte ve bu mevsimde! canım çekti :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yok yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SiNKHoLe Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konu üniversiteydi.. amerikan emperyalizmine uzandi simdi de salepte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 :D this is paticik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ginaly said: üstteki arkadaşa sataşıyomuş gibi olmuşum, halbüsü öyle değel, genele söyledim. Bu lafı bana mı soktun? Açık açık soruyorum ki sonra sıkıntı olmasın, laf sokmada yancılığa baya karşıyım çünkü. Bana öyle gelmiştir belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 üni diyince CFF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 levent çok alıngan niyan haklı utkuya gereksiz yüklenmişiniz ama niyan haklı sturbucks güzel biyer kahve dünyasında da çay olmalı. sokarım marka değerine. çaysız marka değeri mi olur lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bi de düşündüm düşündüm hakkaten üni deyince aklıma karıdan başka bişey gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 şimdi de hava durumunu ver bakiim fede (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yazları yabış yabış kışları ferah ve temiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Marka verirdik kahveden çay söyler içerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 3 ekrana bakmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Griswold said: ginaly said: üstteki arkadaşa sataşıyomuş gibi olmuşum, halbüsü öyle değel, genele söyledim. Bu lafı bana mı soktun? Açık açık soruyorum ki sonra sıkıntı olmasın, laf sokmada yancılığa baya karşıyım çünkü. Bana öyle gelmiştir belki de. ahaha abi yok, redeagle için dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nymph Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 stres eğlence kültür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 ginaly said: Griswold said: ginaly said: üstteki arkadaşa sataşıyomuş gibi olmuşum, halbüsü öyle değel, genele söyledim. Bu lafı bana mı soktun? Açık açık soruyorum ki sonra sıkıntı olmasın, laf sokmada yancılığa baya karşıyım çünkü. Bana öyle gelmiştir belki de. ahaha abi yok, redeagle için dedim. Birilerini starbaksa götürmekten iflahı kesilmiş mazlum olarak yazdım bi kerem sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 starbucks iyi kahve diyene gülerim valla kahve kültürü 0 demek ki segafredo varken :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Griswold said: ginaly said: napae said: ginaly said: Starbucks. bizde de var starbucks hemen havalanma. ezik. sınıfın altında mı bizimki gibi. Santral kampüsünde Starbucks yok. 2 tane baya lüks bar var ama. Bence uzatma tartışmayı çok yani, tavsiye. Bir de burtonesk'e laf etmeyin, ağzınızı kırarım. santral'de starbucks açılıyo. hatta açılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 uzun uyku sürelerini hatırlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 kampüs merkez olmak üzere çapı 2kmlik bir alanda 3 starbucksımız var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 tatlım sizin kampüste içki serbest mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 bunu emesende konuşalım bitanem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ginaly said: kampüs merkez olmak üzere çapı 2kmlik bir alanda 3 starbucksımız var. sizin kampüs nere canım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Stanford. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 burtonesk said: grisle kahve içmek bir ayrıcalık , umarım bi gün ben de içebilirim <3. Ben içtim bir bok olmuyor, ama kahveyi güzel yaptığı için "Ağbi hadi bi kahve yapsana lan, güzel yapıyorsun sen" diyip, pişkin pişkin oturulabiliyor. O güzel. PS: Sevgili Griswold, bu mesajdaki "bok" kelimesini de editlersen kahvelerine nescafe atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar