draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Selamlar Laptop imi ofiste birakiyorum, hep de fisi takili iken kullanirim. Ama bazen sabah geldigimde , sarj inin yuzde 70 lere dustugunu goruyorum, sanki biri kullaniyormus gibi, gerci sifreli account im ama merak iste. Windows un boyle bir log u var mi , ya da ayri bir program , pc yi su gun su saatte acip, sunlari yapmis gibisinden gosteren. tesekkur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 http://support.microsoft.com/kb/308427 adresinde ingilizce bir kaynak var. http://support.microsoft.com/kb/308427/tr adresinde turkcesi de varmis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 keylogger koy bitane. kullanan kisinin banka hesaplarina maillerine fln ulasirsin belki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 laptoplarda şarja takılı değilken, kapalıyken bile şarjı düşebiliyor. saçma birşey belki ama evet böyle birşey var. hiç açmadığım, açarken sadece fişe takılıyken açtığım bir laptop var. birkaç gün kapalı kaldıktan sonra açtığımda, gücünün %45'lere kadar indiğini görüyorum. artık nasıl oluyorsa, bios enerjisini felan laptop pilinden aldığı için midir nedir bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kapatmak yerine sleep falan yapıyo olmayın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 yok direk shutdown. laptop kendi kendine sleepe dönüyorsa bilemem :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Sadece fise taliki calistirir ve arada desarj ettirmessen pili oldurursun. Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hmm, evet sebep bu olabilir, 2 yildir sirf fisi takili kullandim diyebilirim. o yuzden mi kapali iken bile sarj i 70 lere dusuyor acaba ( 1gun acmadim mesela, dun, geldim yine 70 lerde ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Arkansis said: Sadece fise taliki calistirir ve arada desarj ettirmessen pili oldurursun. Gecmis olsun bi elektrik muhendisi olarak bu sehir efsanesinesine bi cevap veriyim laptop sarja takiliyken pil ustunden beslenmez yane pili kullanmaz once pil bossa pili doldurur(bu sirada kendide calisir) sonra pil doldurma kismi gerilimler esitlenince kendi kendine kapanir pillerin belirli bir dolma bosalma omru wardir onu astiginizda yavas yavas olurler hatta sole diyim ben zekiyim laptopumu sarja takarken pili cikariyorum diyen insanlarin elektirk kesilmeis durumunde harddisklerine gelen zarar pile gelicek zarardan kat ka fazladir not olarak dusule Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 elektriğin kesilmesine gerek yok, bu insanlardan sınıfta da var, ve şarj aletlerinin kablolarını her yere yayıyorlar, yürürken takılınca da yaptıkları iş silindi diye olay çıkartıyorlar. Pili laptoptaki gibi bir smart charger ile bozman çok zor, güneşte bırakmamak daha fazla etkiler herhalde ömrü uzun tutma açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Mantıklı düşünen her laptop doğal olarak elektrik varken pilden elektrik almaz, o hattı direkt bypass eder diye tahmin ediyorum. Burada pilin zarar görmesinin sebebinin ısınma olduğunu duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 ısınmanın pilin ömründen yüzde kaç yiyeceğini hesaplamak mümkün ama datasheet lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 pil isinmasi dedigin laptop calisirken ki isi mi ? ha bak o olabilir ona bisi diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dämmerung Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Zaten hep sacma gelmistir Pili Laptoptan ayirip cantada tasimak. Efsaneye direndim ve kazandim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 BonePART said: pil isinmasi dedigin laptop calisirken ki isi mi ? ha bak o olabilir ona bisi diyemem hehe evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar