Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 bende bittorrent var ama yavas yani yavaç dedigim olucak gibi degil bir download a 546 saat diyo mesela..512 adsl im var bunun nedeni nedir baska bir torrent programı varmı bildiginiz..[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Aramayı kullansan neler bulursun neler...[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 buldum silin şu topigi sdfs :D[signature][hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Eternal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 daha önce çekip %56'sına felan geldiğim bir dosya.. bir ara windowsa bişiler olmuştu, explorer kapanıp açıldı o sırada sağ alttaki btdownloadgui penceresi de gitmişti.. direk ctrl+alt+del ile kapattım bt'yi bugün yeniden çekeyim dedim. linke tıkladım. %9'a kadar geliyor, sonra hata veriyor.. okuyamıyor mu daha önceki dosyaları bilemiyorum hata: IOError - [Errno 13] - Permission Denied[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Kullandıgın clienti değiştir öyle dene.[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 xantorrent kullan egeer 1-2 dosya cekeceksen ayni anda cok hizli oludugunu gorursun ancak bulabilirmisin bilemiyorum yoksa ben ul ederim yada sana maile yollarim baska isteyen varsa onlarada yollarim yani direk 55-60 ile cekersin ...... ancak yok ben ayni anda 5-6 tane cekecem diyosan azyreus var oda fena degil ....pek cok dosyanin surundugunu goreceksin ancak ttoplamda o da 50 k yi gorur .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 işin ilginci, başka bir yere kayıt yaptım.. baştan başladık bu yüzden ama düzgün gidiyoruz.. herhalde explorer çöktüğünde sorun çıktı..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Açıkcası ilk kez Azureus kullanarak torrent hayatıma başladım. Supernovadan memnun kalmadım. Nedense DW hızı 2kb/secı geçmiyordu ama torrentreactorda 17kb/sec ile indiriyorum ve bana mısın demiyor. kısacası Azureus ve torrentreactor search baya iyi bir ikili.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 gozum aslinda olay basli basina source sayisiyla alakali yani seeder leechers olayi onlar coksa senin hizinda artacak demektir .. . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ya ben abc kullanıyorum torrentreactor'den bişiler buldum indirmeye başladım şu an 4 dl var 2sinde error message çıktı indirdiğim şeyler de epey büyük 2-3 gb herbiri. Biri: problem connecting to tracker diyo diğeri failed to hash check diyo bunlar ne demek naapmak lazım?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 bir de azuresu ile bazı dosyları indirirken conenction refused diyor. ve basşlamıyor. İllla ki oradaki url de yazan siteye üye olmamız felan gerekiyormuş. Bazı dl leri sırf bu yüzden yapamıorum azureus ile. acaba bu başak torrent clientleridne de oluyor mu?[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Onun clientllerlen ilgisi yok bazı trackerlar üyelik kabul eder senin ordan dl yapman için üye olman lazım ve dl yapmadan önce gidip orda login olman lazım login olduktan sonra ipni kaydeder ve dosya çekmene izin verir belli bir süre sonra eğer dl yapamıyorsan tekrardna girip tekrardan login olman gerekir[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar