nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 cesi dayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 STİNŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bişey sorucam adını hatırlayamadım. şimdi böyle bi set vardı, matematik seti. soru çözdükçe bulmaca gibi kare kare taşlar vardı koyuyodun falan bişeyler çıkıyodu. hatırlamıyorum tam neydi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Kökler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 asinanyavuz said: hayatım boyunca bu ve bunun diğer serilerinden nefret ettim, hala da ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 oyyyy zihinden problemler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=pvqjIbgUWnU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi hepiniz çok kral insanlarsınız gözyaşlarım sel oldu alıntıla alıntıla bitiremem yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Zihinden problemleri görünce aklıma geldi, Ahmet Buhan kullanan var mıydı? Bizim okulda çok çalışkanlar için 3. sınıfta iken, abi 4. sınıf kitabını bitirmiş diye efsaneler yaratılırdı. http://galeri.uludagsozluk.com/1/ahmet-buhan_19888.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 problemler zihindense, kitaba neden para veriyoruz lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Bunu kullanmayan var mı? Devlet Malzeme Ofisi yeşil kurşun kalemi... :D Bu vardı mesela, transformers desenli. sdf Bir de... Bir de... Ve ve ve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 http://airrivalsturk.com/river-raid.png http://www.freewebs.com/amigaforum/joystickler/Quickshot_318-102.jpg Bir gün geri dönüp bitireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 şu yukardaki plastik kalem mi? eğilip bükülen bişey vardı, ikinci bükmede çatırt ederdi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 zihinden problemler ile ben de matematiğe küsmüştüm evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ikisinide kullandim itiraf ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yav said: hatredintern said: ilk okulda bunuda izlemeye çalışırdık ama tutti fruti geceleri haha ABİİİİİİİ bu program başladığında babama hayatımın sorusunu sormuştum "baba bu kadınları görünce benim pipim bi garip oluyoo nedenn" diye. 5 ya da 6 yaşında mıydım acaba ehehe nası beklerdim 12'yi geçsin de tuttifrutti başlasın diye sdfs var mıdır bu programı indirebileceğim izleyebileceğim biyer? çok merak ettim şimdi xd çin çin yaparlardı :D :D ahahah arkada kalmamalı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 "akdeniz karadeniz karneleri isteriz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 aquila said: problemler zihindense, kitaba neden para veriyoruz lan. LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bizim okulda 6 ay pota koymadiklari icin duvardaki catlagi cember olarak kullanip catlaga topu carptirinca basket diye sayiyorduk :p tabi her seferinde carpmadi lan! yok olm 10 cm otesine carpti! gibi tartismalar oluyordu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Kutu kolayı ezer top olarak kullanırdık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 asinanyavuz said: of var ya nasıl tiksinirdim şu kitaptan. yeşil kitap vardı bi de. anadolu liseleri yazardı koca koca harflerle. içinde geçmiş yılların anadolu liseleri sınav soruları olurdu. yalayıp yutmuştum hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar