Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o değilde benım ilkokuldayken hep meyvesularımı çalarlardı ya:( çok fenaydı bizim sınıf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 kimsenin sınıfında silgi tozu yapan gruplar yok muydu? bi bizim sınıfta mı oldu o olaylar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o casio saatlerin bir f-91'i vardı.. bir de f-93'ü.. birisi japon, diğeri de çinlimi koreli mi ne işte.. japon olan vardı bende.. ne artizliğini yapardım hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 İsim şehir oynama. Zor harflere denk getirmek için kıçı yırtma. Amiral battı, bi uçtan bi uca bağırıdın, sonra karavanaaa diye böğürürlerdi üzülürdün. sfg Kızlar bide 5 taş oynardı ha bire. Uyuz olurdum. Gariban bi sümüklüyü ortaya alıp alay ederdik. Ağlatana kadar. O okulda okuyan bir öğretmenin çocuğu varsa sigara aldırıp yazılı kağıtlarını değiştirtmek de güzel oluyordu orta okulda lisede filan. Bizimkilerin öğretmenlik yaptığı bi köyde 1 metre kar yağardı kışın donardı böyle altına tünel kazardık sdf Tek özel kanal Stardı sanrım. İnterstarmıydı neydi adı şimdi tam hatırlamıorum. Çizgifilm izlerdik öyle eski sony trinitronda. Bi kere ders geç bitti tv izleyemedim diye ağlamıştım lan sınıfta.:D Ve sağlık taramaları. Erkek öğrenciler arasında efsanedir. "Olm taşşaklarıda kontrol ediyorlarmış lan!" dedikodusu yangın gibi yayılırdı ahaha. Ve tabiki bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Probis vardı lan birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 dis kontrolü gelirdi sinifa bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 cinsel egitim efsanesi kızlara ped dagıtılması erkeklerin "lan bize de prezo verceklermis" die gaza gelip eve eli "bos" donmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ahaha. din derslerinde ödev olarak dua ezberletiyolardi. nasil nefret ederdim. herkesi teker teker kaldirirlardi ''süphaaaneke allaaaaüümeaa'' seklinde okurduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o dersin aynısını askerde de gördüm ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bu kalem kutuların hastasıydım.bir sürü düğmeli.basıosun silgi cıkıyor basıosun kalem traş bilmemne.o zaman vay anasını diodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 bu dergi vardı 2-3 yıl devam etmişti sanırım. bi ara fosforlu t-rex maketi vermişti, kafası hala durur. 3d gözlüğü atmıştım bi ara. sora gene jurassic parkın ilk patladığı dönemde bi cips filmin mini kart koleksiyonunu veriyordu 30 yada 50 civarı kartı vardı, hepsini toplamıştım hala duruyorlar eksiksiz lol. bide doğan kardeş dergisi vardı hmm üyelik sistemine geçince bırakmıştım. bando diyede bi dergi vardı M.Ö. civarıydı evet hm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 http://images.gittigidiyor.com/842/8428203_0.jpg http://4.bp.blogspot.com/_YD7zTqlthYE/SZLZYA0vwhI/AAAAAAAAALQ/dqHWQrlrFAQ/s320/Yumiyum.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bende onun 36lığı mı ne vardı kocaman birşeydi. Cömerttim, öbür çocuklarla paylaştım. Sonradan pişman olmuştum ama artık çok geçti... Altın ve gümüş renkleri çoktan yarılanmıştı. NEDEN AĞACI ALTIN RENGİ YAPARSIN?? NEDEN??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 screwy said: cinsel egitim efsanesi kızlara ped dagıtılması erkeklerin "lan bize de prezo verceklermis" die gaza gelip eve eli "bos" donmeleri bizim bi arkadaş sormuştu cinsellik hocasına bizede o şeyden vercekmisiniz ehe ehe ehe diye. kadında biz size sex yapmayı önermiyoruzki şu an, önersek veririz demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Starscream said: küçük bi kitap vardı çizgi film mantıgıyla sayfaları çevirioduk herifin biri dövüsüodu filan ss verebilen olursa süperolur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 oha yumiyum en sevdiğim! ETİ PUF ları falan da çok severdim. TOPKEK çikolatalı off.canım çekti. halley vardı halley ki hala var çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 elektrik borusuyla kağıt külah atma vardı bide off senelerimi geçirdim onlarla :D http://elektrikborusu.com/image/cache/Elektrik_Borusu-400x400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 tüf tüf derdik biz ona.süperdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 biz ona aim için arpacık yaparık. Süperdi. belimize kagıtları keser mühimmat yapardık. Sonra mahallenin arka bahçelirinde maceraya cıkardık. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 OF ULAN KNEXLER VARDI BEE. KNEX. http://forum.paticik.com/read.php?13,3218135,page=1 harbi üzüldüm şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 sabah gazetesi verirdi her gün bi poşet. Harikaydılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 evet ben çok severdim. gazeteler falan veriyodu paso oynardım. çocukluğum legoyla knexle falan geçti resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tripling Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bizde yapardık. Hatta kabzasını falan yapardık sonra yedek mermileri koymak için bi yer yapardık. Bide deli fişek yapardım onlara böyle up uzun, kaliteli dergi kağıdıyla, düm düz giderdi valla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Anlattığın şey tüftüf abi.Sen yaşamışsın tüftüfü resmen ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar