Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL: Galatasaray - Kayserispor 23.08.09 @21.00

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

CthuLhu said:

Llama said:

Llama said:

stad kapanırmı
stad niye kapanıyor?

Küfürden dolayı diye demiş ama, onun için hakemin uyarması ve bir kez tffden mi uyarı gerekiyor öyle birşey.
sanıyorum 5 bin tl civarı bir para cezası alır gs oda gözlemci yazdı ise.

Küfür dediğinizide çok abartmamak lazım. Hani tüm maç devam eden birşey değil her ne kadar hoşuma gitmemiş olsada gereksiz bulsamda.

Basın artık bir yerden gsye vurayım diye bakıyor.

----

Fener bugün puan kaybetse ne güzel olacak Hadi Diyarbakır :)
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk goldeki tarz pozisyonlarda kalecinin yararak cıkıp topu alması lazım oyle lutufen el uzatılmaz vucutla gidecek atılacak ileri alırsa topu tekmeyi yiyecek faul olacak,

2. golun korneri aslında aut ama ne farkedecekki o olmasa 2 dakika sonra baska pozisyonda olacak,

bir fenerbahceli olarak 3 hafta itibariyle anlamadıgım seyler oluyo iyi hos fenerde Galatasarayda farklı geciyolar sorun olmuyor ama bana gore Gs nin ilk golunden once havada bir nizami olmayan sarj var bide belden dolama 2 penaltı verilmemis, benzer kararlar fener lehinede verilmiyo anlamadım ben, birileri bu 2 takım kopup gitmesin mi dedi acaba ...

neyse galatasaray ı tebrik ederim 3. gol 10 numara olmus ...
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bencei lk golde faul yok, ikinci gol korner değil, vs vs. ama şunu söyleyebilirim her golde kayseri kalecisinin payı var. zaten bu adam hep böyleydi türkiyede =)

elano'nun golü de güzelmiş, sağlak değil miydi bu ?

Aslında Ambidexterity var ayaklarında diyebiliriz :D
Doğduğunda Sağ biraz baskınmış.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

sabri-aydın-ayhan-m. sarp dışarı

uğur-kewell-barış-m.topal içeri, ( barış ve topalı da sevmem ama başka seçenek yok )

elano tam forma girince ise barış veya m.topal dışarı, elano + arda barosun arkasında

Arda ortada oynamayı sevmiyor, kanatta oynayacak elano geldiğinde.
Sosyal ağlarda paylaş

harrykewell said:

sabri-aydın-ayhan-m. sarp dışarı

uğur-kewell-barış-m.topal içeri, ( barış ve topalı da sevmem ama başka seçenek yok )

elano tam forma girince ise barış veya m.topal dışarı, elano + arda barosun arkasında

Ben sen de eski takımdan kimler varsa "ben ona düşmanım" duygusu seziyorum. Başka bir açıklaması olamaz. Yani ben Fatih Terim'den de ReJkard'dan daha iyi bilirim diyosan onu da bilemem...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...