Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 suBzer0 said: Şimdi ben şuna çok karşıyım... Bu medyanın galatasarayı bu kadar pofpoflamasını anlayamıyorum. Demekki bu tip olaylar bu şekilde yapılmalı , medyayıda aldığın oyuncularla beraber transfer etmek lazım ki seni yüceltsinler ve karşındaki takımları korkutsunlar. Yok efendim neymiş 7 maçta 25 golmüş , mükemmel bir performansmış filan , karşısında kimse duramazmış. blablabla... inşallah 2 tane çakar kayseride aklı başına gelir herkesin... ahah yazık lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Rewendor said: Atsın zaten, almıyolar aralarına doğal olarak :D Artık bende tik oldu resmen gözüme batıyor adamın yaptığı hatalar, şiiri bozan adam oluyor sürekli. - ilk yarıda bir top kaptırdı kader koştu çıkardı. sonra sabriye bir bakışı var gördüm hehe dedim. sabri adam olur mu bilmem ama alt yapıdan seneye oraya adam çıksın lütfen uğur olmayacaksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Uğur'u inatla solda oynatıyo Rikard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 haha lan bu sabri harbi malın önde gideni. herif ne biçim atlıyor sevinç yumağına. az daha kassa tek harekette takımın yarısını sakat bırakacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 PZero said: Ractamainus said: dünkü gençlerbirliği maçını izledin mi pzero? hani tamam, gs kötü oynuyor diyelim. ama çuvaldızı kendine batır bi.. izledim beşiktaş şu anda % 7 le oynuyor .üstelik ligin başınan beri daha yenilmedik defansımız cok iyi son olarak quaresma ve deco takıma katıldıktan sonra takımın gerçek gücünü göreceğiz . siz gene 5 haftayı bekleyin Cthulhu o mesaj değil de bu mesaja acıdım ben ya asdfgsagfsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Uyumam lazım o kadar eğleniyorum ki maç sonu tantanasından :D bırakıp yatamıyorum hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 ha birde niye bizim taraftar küfür etmeyeceğiz demesine rağmen beşiktaşa küfür ediyor ayıp yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 maç hakkında tek bişey söylicem ELANO ELLEDİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 abi haha harbi iç burkan mesajlar var ya benimde içim acıdı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Dartanian said: PZero said: Ractamainus said: dünkü gençlerbirliği maçını izledin mi pzero? hani tamam, gs kötü oynuyor diyelim. ama çuvaldızı kendine batır bi.. izledim beşiktaş şu anda % 7 le oynuyor .üstelik ligin başınan beri daha yenilmedik defansımız cok iyi son olarak quaresma ve deco takıma katıldıktan sonra takımın gerçek gücünü göreceğiz . siz gene 5 haftayı bekleyin Cthulhu o mesaj değil de bu mesaja acıdım ben ya asdfgsagfsafdaha o sayfaya gelmemiştim ben aga ahah yahu gs %157yle oynuyor şu an 6. hafta düşüşe geçicekmişiz konuştum reykartla.. deco'ya da ayıp etmem yenilirim aga ben dedi.. ayrıca quaresma ve deco direk şarj olup %100le gelecekmiş geldiği gün maç olsa çat sahaya çıkabilecekmiş,yeni versiyonmuş bu.. [hr] bi de herkes şimdi olmayan kornerden 2-1 oldu ayağı yapıyor da gene olmayan bir kornerden 1-1 oldu onu niye es geçiyorsunuz? gökhan zan vurdu kafayı adama çarpıp çıktı o top dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Tobol, Netanya, Levadia zayıf, Antalya, Denizli orta sıra takımı. Kayseri tam performans değil. GS derbileri alsın öyle görelim diyosunuz. derbilerden sonra. Türkiyede gördük Avrupada görelim lan diceksiniz. Avrupada döşeyince ne diceksiniz şimdiden düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 o zaman dünya kupası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 elanonun gol cok iyi, barosun 1. golu de faul gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 barosun golde izlerken baya tereddütte kaldım da sonrada izleyince temiz olduğu görülüyo bariz. yanlız baroştan memnun değilim ben onu da söyliyim. çok atıyo kendini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Zegna said: elanonun gol cok iyi, barosun 1. golu de faul gibin. 1.gol faul değil ama 2.gol korner değil tek şey bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 fede said: barosun golde izlerken baya tereddütte kaldım da sonrada izleyince temiz olduğu görülüyo bariz. yanlız baroştan memnun değilim ben onu da söyliyim. çok atıyo kendini abi baroş çook kötüydü bence bu akşam..attığı ikinci golde bile klasik hakan şükür tripleri yok dur bi düzeltiym falan.. hele bi tane kaleci elinden kaçırdı ama dibinnde yani vur dibine gitsin aga dibinde yerde ellerini ayaklarını açmış kaleciyi nasıl çalışmayacaksın? başlarda 2 tane harbi düşürdüler adamı ondan sonra atlayıp durdu..bir sürü ofsayta kaldı bir çok topu da ezdi..düzelir inşallah ama ben de beğenmiyorum iki maçtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Ne asmış Elano be.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 konsantrasyon sorunu var bence. kondüsyonu iyi gözüküyo. düzeltmesi rijkaarda kalmış artık onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 baros sezona kotu basladi, ama bu macta beyendim, o baslardaki yavasligi,ciddiyetsizligi gitmis. Bildiign birkac tane penalti, veya onemli faul kazandirirdi, hakem vermedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Bu ne şimdi yaaa. Kanaltürk izliyorum. Pozisyonlar konuşuluyo. Elano'nun golüne geldi sıra, ekranı ikiye bölüp bi geçen haftaki maçtan santosun golünü koyup hangi gol daha iyi muhabbeti yaptılar. Yetmedi, oylayıp santos daha iyi kararı verdiler. Yetmedi, anket başlattılar. Bu NE ŞİMDİ? Sinir!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 igrenc bir program ama seyrediliyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 2 kornerli golde de hatalı karar barosa 1 penaltı verilmemiş o kesin son giderken düşürdüğündede ayaklarına dolanmış arkadan gelen, Ahmet çakar yorumu ile arkadan vuran suçludur. Adam kendisini atmadı yani :) düşürdüler bol bol. çok koştu çok çalıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 yine geçirmişiz lan. helal fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Baros iyi işler yapıyor ancak biraz bitiriciliğini düzeltmesi gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 hafta içi bir rotasyon paklar bizi :) arda da dinlensin artık bence elano 90 dakika bir takımda dursun zaten defans komple dinlenir. orta saha baris mehmet topala döner kewell da oynar nonda da bu rotasyonla gene 5leriz hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar