Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ya maçın adamı seçtiler mustafa sarpı sen neyini beğenmiyosun? 3 lig maçında 270 dakika oynayan tek adam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 The_Delucian said: Ilk goldeki tarz pozisyonlarda kalecinin yararak cıkıp topu alması lazım oyle lutufen el uzatılmaz vucutla gidecek atılacak ileri alırsa topu tekmeyi yiyecek faul olacak, 2. golun korneri aslında aut ama ne farkedecekki o olmasa 2 dakika sonra baska pozisyonda olacak, bir fenerbahceli olarak 3 hafta itibariyle anlamadıgım seyler oluyo iyi hos fenerde Galatasarayda farklı geciyolar sorun olmuyor ama bana gore Gs nin ilk golunden once havada bir nizami olmayan sarj var bide belden dolama 2 penaltı verilmemis, benzer kararlar fener lehinede verilmiyo anlamadım ben, birileri bu 2 takım kopup gitmesin mi dedi acaba ... neyse galatasaray ı tebrik ederim 3. gol 10 numara olmus ... Ben de seni kutlyorum diger fenerbahceliler gibi besiktaslilar gibi sig bir sekilde elestirmeden yorumlamissin. Dedigin gibi barosa hava topunda yapilan kontrolsuz hareket hicbir yerde gosterilmedi. Bu olay fenere gecen hafta deivid in pozisyonunda da yapilmisti. Tamam gs galip olabilir tartismali bir pozisyonda gol de atmis olabilir, ancak yine de belki bi bok yemisizdir penalti calmiyim zihniyetini anlamiyorum. Gecen hafta fenerbahce macinda tartismali golun ardindan bir penalti verilmedi. Aynisi bu hafta gs macinda verilmedi ikisi de ayni pozisyon ve bariz penalti garip.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Dartanian said: Ya maçın adamı seçtiler mustafa sarpı sen neyini beğenmiyosun? 3 lig maçında 270 dakika oynayan tek adam.. ya abi seçebilirler, ne yapabilirim yani ? gayet açık ve net söylüyorum, adam her aldığı topu geriye oynuyor, 3-4m mesafeye top atamıyor, oradan oraya kendi paralıyor topu kapıyor ve geri kaptırması 3 sn. yi geçmiyor, oyunu açamıyor, takımın ve topun hızını kesiyor vs. vs. vs. ha bunları hep mi yapıyor ? HAYIR maçın sonuna doğru bir kere dikine oynamak geldi aklına ki orada da geriye veya yana dönecek durumu yoktu, çok tehlikeli bir yerden serbest atış kazandırdı. ben adamın hırsına ve azmine ve şevkine ve kendini vermesine birşey söylemiyorum, ben lafım mantalitesine ve at gözlüklerine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 fizban said: elano'nun golü de güzelmiş, sağlak değil miydi bu ? http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/12335052.asp said: Sağı solu belli değil ELANO’nun roketi hedefi bulur bulmaz Hasan Cemal ile canlı telefon bağlantısı kuruldu: - Yahu bu adam sağ ayaklı değil miydi? - Evet Hasan Ağbi. - Ee, solla attı o şutu. - Demek sağı solu belli olmuyor adamın ağbi. Golde de görülebileceği üzere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Sağ beke Uğur montajı şart. Orta üçlüyü M-Sarp-Arda-Elano yaparak ileri üçlüde Keita-Kewell-Baros görevlendirilebilir. Bu durumda Sarp'ın birazcık daha geride kalması gerekecek, şu anda yanında Ayhan da var rahatlığıyla fazla ileride oynuyor. O görevi Elano yapacak işte. Elano-Arda-Kewell sürekli olarak birbirlerinin yerine geçerek rakibi de şaşırtırlar. Öte yandan bu kadro aşırı ofansif olduğundan dirençli takımlara karşı problem yaratır. Zaten 3 forvetimsi ileri uç adamıyla oynarken orta üçlüden ikisini Arda-Elano olarak seçmek orta sahayı tek adama emane etmek demek oluyor. Bu yüzden daha dirençli rakiplere karşı Ayhan ya da Topal girerek yabancılardan birini kenara alır. Bu durumda hala takımda en sevdiğim adam olmasına rağmen hastalığı sebebiyle zaten çok fazla kendini yormaması gereken Kewell kenara geçerek Arda-Baros-Keita üçlüsünün gerisine Ayhan-Sarp-Elano geçer. Topal da Ayhan'la değişebilir. Rakibe ve taktiğe göre değişir bu. Ayhan daha dinamik bir oyuncu, daha çift yönlü, ofansa katkısı daha fazla, ve daha çalışkan. Topal ise daha stabil, daha standart bir ön libero, ofansa çok çıkmayarak sadece kendi bölgesini koruyor, Ayhan gibi bindirme yapmak ya da atağa katkı sağlamak yerine görev adamlığı yapıyor, daha tek yönlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 gs maclarinda bu sene en az 2 tane penaltilik pozisyon olacaktir, verirler mi iste onu bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Ben Baros'u baya beğendim aslında ya. Hani ara sıra laf ettiğim de oldu tabi ama çok savaşıyo, çok koşuyo, kesinlikle işe yarıyo. Ayrıca yerden kalkamadı adam, dayak yedi bütün maç.. 2 gol de attı öyle ya da böyle. Artık heralde açılacaktır kendisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Baros çok koşuyor, iyi şeyler yapmaya çalısıyor ama kendini gereksiz yere bırakmaları bize ileriki haftalarda kısır giden bir maçta verilmeyen bir penaltı olarak dönebilir o zaman kötü olur işte. Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar hakemlere Barosa dikkat edin falan diye surekli bagrınıyor zaten illaki etkilenecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 LordVithar said: Baros çok koşuyor, iyi şeyler yapmaya çalısıyor ama kendini gereksiz yere bırakmaları bize ileriki haftalarda kısır giden bir maçta verilmeyen bir penaltı olarak dönebilir o zaman kötü olur işte. Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar hakemlere Barosa dikkat edin falan diye surekli bagrınıyor zaten illaki etkilenecekler. Şimdi 2 pozisyonada penaltı diyen hakem eleştirmenleri var, üstelik dışarda düştüğü pozisyonada faul diyorlar. Adam napsın ? hani düşerken topa vurmaya çalışıyor iyi niyetli diye çalmıyorlarsa. ben dünki maçda kendini attığını düşünmüyorum. pozisyon gereği düştüğü yada düşürüldükleri var sadece, dokunan iten kakan yokken bir kere yere düşmedi adam şov olsun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 valla ayhan bu takıma her zaman lazım.ama mustafa sarp böyle giderse ayhanı keser diye dşünüyorum e bunun uefası fortisi var.reykard herkesi oynaticaktır.daha linderoth var.sakatlılar olucaktır falan filan neyse. ortada mehmet-mustafa-elano olucak sanırım. sabri eğer dünkü gibi oynarsa sağda kalır.dün 1-2 salak işi vardı ama yıllardır gördüğüm en iyi sabriydi.sabri topuk pası attı.daha önce hiç topuk pası attıgını görmedim.hele bi orta yaptı.orta yaparken vucudunu ayagını falan nasıl kullanması gerektiğini anlatmıs reykard sanırım.degişik bi orta yaptı :) tabi onumuzdeki maç patlarmı bilemeyiz.ama her şekilde uğur var arkasında alır formayı sonuç olarak futbolcuların formsuz dönemleri olucak.ayhan oynar mustafa oynar barış oynar hepsi oynicaktır ama kewell bi kaç maç banko oynasın adam küsmesin.aydını yedeğe cekme zamanı geldi. ama arda sola geçti.elano ortaya.kewell yine yedek olucaktır sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Basın hemen yazmış Kewell yedek kalmakdan rahatsız bu sene sözleşmesi bitiyor seneye ingiltereye dönecekmiş diye... Offf oof :) umarım rahatsız değildir. Umarım futbolu bizde bırakır. Adam farklı hani keita elano falan süper adamlar belki ama kewell :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Kewell çok başka bir adam, mükemmel denebilecek bir sol ayağı var, tekniği de tartışılmaz Tabi bunun yanında inanılmaz disiplinli ve karakterli bir adam, nerede ne görev verilse yerine getiriyor, umarım yeni görevi klübe olmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 elano iyidi, başta laza benzettim nereli lan bu falan alman asıllıymış. güzel şeyler yapıcak gibi duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wharekauhau Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 baros bu maçta gol atamasaydı çok pis dertlencekti , o kadar düştüğüyle bağırdığıyla kalıcaktı. En azından başka pozisyonlarda golü buldu.Mutlu oldu. Hepsini ayrı bi seviyorum lan. Kewell a çok üzülüyorum ayrıca.Hiç oynayamayacaksa 11de koysak sabrinin yerine olmaz mı ki ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 LordVithar said: Baros çok koşuyor, iyi şeyler yapmaya çalısıyor ama kendini gereksiz yere bırakmaları bize ileriki haftalarda kısır giden bir maçta verilmeyen bir penaltı olarak dönebilir o zaman kötü olur işte. Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar hakemlere Barosa dikkat edin falan diye surekli bagrınıyor zaten illaki etkilenecekler. Erman Toroğlu'yla Ahmet Çakar'ı adam yerine koyup onlardan etkileniyorsa bir hakem lütfen maç yönetmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 hala harrykewell nickli arkadaşla tartışan var ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Özür dilerim bi daha yapmıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Yalnız Keita rakiple çok dalga geçiyor, benim şikayetim yok da.Elemanı soğutmasınlar topla şaka olmaz günahtır diye de izleyelim bol bol. Bu arada dün Elano ile Arda dar alanda kısa paslaşmaları baya abarttı baya keyifliydi 5-6 kez alıp verdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sostizm said: Laorx said: Kırmızı takım fark atamasa da, rahat yener. artık orda volkan yok.ama yerine caner geliyor.süper olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Arda'nın takımı 6. Elano'nun takımı 8. falan bitirir Ligi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 adam güncel başlıklarda galatasaray gördüğü gibi saldırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 sarı takım şampiyon olur kırmızı takım kupayı alır süper kupayı sarı takım alır. biri avrupa çeyrek biri de yarı final oynar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 uefa finalinde karşılaşacak iki takım var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 defanslar tehlikeli ama üst biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 kırmızı olan şl yi sarı olan uefa yı alır.süper kupada karşılaşırlar.aynı şey ligdede olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar